Bár a negyedik epizód vége azt sejteti, hogy ez a korszak lezárult, a történet pedig végetért, Chad Stahelski rendezőnek azonban bőven van még ötlete, legalábbis az Inverse-nek adott interjúja alapján. Mert ugyan a Keanu Reeves által alakított karakter már közel 500 ellenfelet küldött a másvilágra, miközben megbosszulta a feleségétől kapott kutyát, de Wick olyan karakter, akit a legtöbben bármikor újra szívesen látnának a vásznon és a képernyőn.

pcguru-john-wick-keanu-reeves-chad-stahelski-tovabbi-filmek-3.jpg

(Képek: Port.hu)

“Rendelkezésemre áll egy halom jegyzet és ötlet a John Wick-sorozathoz, legalább az 5-9. epizódokhoz. Rengeteg elképzelésünk van. Csak a történet nincs még teljesen kész. Nem akarom csupán a pénzért visszahozni John Wick-et. Szeretem a karaktert? Természetesen. Ha néhány újabb John Wick-filmet készítenénk, az nagyszerű lenne. Keanu azonnal visszatérne, ha lenne egy jó történetünk. Tudom, hogy a stúdió is szeretné, ha azt mondanánk, hogy van még egy folytatásunk.

pcguru-john-wick-keanu-reeves-chad-stahelski-tovabbi-filmek-1.jpg

Keanuval mindig nyitottak vagyunk erre, de még keresgéljük a lehetőségeket, hogy találunk-e valamit, amit szívesen látnánk. Másodsorban van egy stúdiónk, melyet nemcsak a pénzügyi érdekek vezérelnek, hanem tényleg kíváncsi arra, mit kezdenénk a karakterrel. És ismerem a spinoff és melléktermék kifejezéseket vagy aminek hívni akarod ezeket. Keanuval visszamentünk és azt mondtuk: “Nézzétek, van ötletünk a John Wick világához. Olyan karakterekhez, akik nem csak John Wick körül forognak. Érdekelne a bemutatásuk?”  És tetszett nekik az ötlet, azt mondták: "Igen, nagyon érdekelne minket." Ezek olyan karakterek, akik nem voltak benne az eddigi filmekben, mert nem illeszkedtek a történetbe, és persze van néhány már ismert karakter, akiknek más oldalát is megmutatnánk.”

És te mit szólsz, szívesen vennél még néhány John Wick-filmet a spinoffokon túl?