Április derekán járva még mindig nem változtak meg a hónapra jellemző tendenciák: átütő címet ugyan nem nagyon kaptunk, de figyelemre érdemes darabból szerencsére ezúttal is akadt egy pár.  Vigaszt nyújthat viszont a tudat, hogy április vége már valamivel eseménydúsabbnak ígérkezik.

230403.jpg

Mega Man Battle Network Legacy Collection (PS4, PS5)

A Mega Man Battle Network Legacy Collection összesen tíz játékot foglal magába (az első hat részt és annak különféle verzióit), ezen felül egy galéria is található benne a sorozatból származó illusztrációkkal és ikonikus zenékkel. A klasszikus Mega Man-játékok rajongói számára kihagyhatatlan gyűjtemény ráadásul az online játékot is támogatja.

Sherlock Holmes: The Awakened (PS4, PS5)

A Sherlock Holmes: The Awakened garantáltan tetszeni fog a sorozat kedvelőinek, hiszen a 2007-es, azonos címen megjelent játék felújításaként modern köntösben hozza el azt, amiért anno megszerettük. Arról nem is beszélve, hogy azok is bepótolhatják a kalandot, akik annak idején lemaradtak volna a Sherlock Holmes világát a Cthulhu mítosszal ötvöző felvonásról.

LUNARK (PS4, PS5)

A távoli jövőben és egy távoli bolygón játszódó Lunark le sem tagadhatja őseit, hiszen a Prince of Persia és az Another World csak kettő azon címek közül, melyek inspirációul szolgáltak. Egy igazi retró-élmény, mely visszavezet a kilencvenes évek platformereihez, persze az akkoriban megszokottnál jóval kifinomultabb animációkkal, hátterekkel és játékmenettel.

További megjelenések