Castlevania: Lords of Shadow

Végre nem csak a sok látványos jelenetnek örülhetünk az új Castlevania láttán, hanem a pontos megjelenés dátumának is. Az első igazán ígéretes 3D-s Castlevania az USA-ban október 5-én, Európában (tehát hazánkban is) október 8-án jelenik meg Xbox 360-ra és Playstation 3-ra. Alant látható egy friss trailer belőle, tele játékbeli jelenetekkel.


Amennyiben ez nem volna elég, érkezett még két kamerás felvétel is a helyszínről, mely a maga nyers valójában mutatja be a Lords of Shadow játékmenetét. Enyhe God of War és Devil May Cry utánérzést nyújt a dolog, de nem baj, a lényeg, hogy élvezetes legyen.




Ratchet & Clank: All 4 One

Ratchetet és Clanket nem kell bemutatni egyetlen PS2- vagy PS3-tulajdonosnak sem, a sorozat legújabb, kooperatív játékra összpontosító része pedig legalább olyan jópofának tűnik, mint a korábbi epizódok voltak. A Sony sajtótájékoztatóján bemutatott játék már most is elég sok videóanyaggal rendelkezik, szóval tessék csemegézni, megéri. Elsőnek itt volt a hivatalos trailer, melyet most három kamerás felvétel követ. Megjelenése 2011 végén várható, exkluzívan PS3-ra.





Killzone 3

Noha a Killzone 3-at már vagy ezerszer láttuk, a 3D-s, havas háborúzást képtelenség megunni. A Sony FPS-e nem csak gyönyörűnek, de változatosnak is tűnik, a tetemes videóanyagból pedig leszűrhető, hogy a megjelenésekor egyetlen PS3-tulaj sem fog unatkozni. Elsőnek lássuk a többjátékos módot prezentáló trailert!


Látványos darab, bár való igaz, hogy túl sok újdonságot nem fed fel. Nem úgy, mint a három kamerás felvétel, melyek közül kettő a Sony új mozgásérzékelős fagyitölcsérével, a Move-val lett felvéve. Előbb a kontrolleres videót nézzük majd, majd összehasonlításképp vessünk egy pillantást a másik két, nem kevésbé izgalmas Move felvételre is!






Igen, a játékélmény nem tűnik rossznak, igaz, sok fejlődést sem mutat a nem is olyan rég kiadott Killzone 2 óta. Akárhogy is, a játék 2011 februárjában fog megjelenni, kizárólag PS3-ra.

Assassin's Creed: Brotherhood

A november 16-án érkező Assassin's Creed mellékág a többjátékos mód bevezetése miatt tűnik roppant érdekesnek, de nem szabad elfelejteni, hogy teljes értékű szólista kampánnyal is fel lesz szerelve a játék. Ezt kívánja most prezentálni ez a két kamerás felvétel, melyekben az AC2-ben felépített rezidenciánkat veszik ostrom alá a templomosok.



Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Végezetül megérkeztek az első játékmenetet bemutató videók a Marvel vs. Capcom 3-ból, melynek új alcíme Fate of Two Worlds lett. Az első három felvétel hivatalos trailer, melyeken a már bejelentett karakterek küzdelmeit nézhetjük meg, míg az utolsó videó kamerás kalózfelvétel a kiállított sajtódemóról. A Marvel vs. Capcom 3 valamikor 2011 első félévében érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra.