• Egy podcastben szerepeltek a RE2 és a RE3 színészei
  • A Claire-t alakító színésznő egy titkos projektet említett

Az elmúlt két Resident Evil-játék, vagyis a tavaly megjelent Resident Evil 2 és a hónap elején debütált Resident Evil 3 színészstábja, név szerint Nick Apostolides (Leon), Nicole Tompkins (Jill), Stephanie Panisello (Claire), Jeff Schine (Carlos), Jelene Anderson (Ada) és Neil Newbon (Nikolai) nemrégiben a Residence of Evil podcastben vendégeskedtek, ahol érdekes sztorikat meséltek a játékokkal kapcsolatos munkáról. A Claire hangját adó színésznőnek, Stephanie Panisellónak pedig volt egy meglehetősen érdekes elszólása.

"Üdvözlöm a Resident Evil 3 stábját! Tudom, hogy személyesen nem ismerjük egymást, de van egy olyan érzésem, mintha dolgoztam már volna az egyikőtökkel, de azt hiszem, ez egy olyan projekt, ami még nem jelent meg, szóval inkább nem mondok semmit."

a-claire-redfieldet-alakito-szineszno-elszolta-magat-egy-uj-resident-evil-kapcsan.jpg

Természetesen rögtön beindult a találgatás, hogy miről lehet szó, de tekintve, hogy a Resident Evil 3 állítólag nem kap komolyabb DLC-t (ami esetleg jobban összefűzhetné a két részt), illete hogy a következő évek a pletykák szerint a Resident Evil 8-ról és a Resident Evil 4 remake-ről szólnak majd, nehéz érdemi konklúzióra jutni.

Persze az is benne van a pakliban, hogy egy, a Resident Evil franchise-on kívüli projektről van szó, és pusztán véletlen egybeesés történt, mindenesetre érdemes elraktároznunk emlékezetünkben ezt az apró elszólást, mert könnyen lehet, hogy lesz még jelentősége.