Jaja! Nekem speciel van egy PortableApps-os pendrive-om (nem, nem rendeltem meg... annyira azért nem vagyok fanatikus), és azon rajta van! Már végignyomtam az oktatást :D
Ha ez tetszett, talán ez is bejön:
Imperium Galactica II.
Imperium Galactica 2 bejött, köszi. Én voltam az elsők között aki megvette 1999. decemberében Nagy kedvenc azóta is. Hajnalig tartó csaták.
Jaja! Nekem speciel van egy PortableApps-os pendrive-om (nem, nem rendeltem meg... annyira azért nem vagyok fanatikus), és azon rajta van! Már végignyomtam az oktatást :D
Valahogy számítottam rá, hogy ilyen nagy lesz a tolongás. Sajnálom, hogy ez a game nem lett akkora siker. Talán túl nehéz volt az embereknek. Általában az ilyen összetett játékoknak ez a sorsuk. Az emberek többsége nem szeret sokat tökölni egy játékkal, ha az túl bonyolult.
Azért reménykedek, hogy valakit még érdekel.
Na már most én szeretem a bonyolult játékokat és mikor olvastam hogy ingyenes bonyolult RTS akkor kipróbáltam és kellemesen eltöltöttem vele az időmet.Ugyan nem a legjobb játék amivel játszottam de vannak benne jó ötletek (pl.: saját magam kukázhatom össze járműveimet) de kicsit nehezebbre számítottam.
Anno még réges-régen bátyámmal játszottunk ezzel a játékkal, pár éve pedig az új verziót is kirpróbáltam. Valami miatt abbahagytam, de nem emlékszem, mi volt a baj vele.
Valahogy számítottam rá, hogy ilyen nagy lesz a tolongás. Sajnálom, hogy ez a game nem lett akkora siker. Talán túl nehéz volt az embereknek. Általában az ilyen összetett játékoknak ez a sorsuk. Az emberek többsége nem szeret sokat tökölni egy játékkal, ha az túl bonyolult.
Azért reménykedek, hogy valakit még érdekel.
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye erről a játékról? Nekem ez volt az első eredeti dobozos játékom. Engem hihetetlen módon megfogott. Kipróbálná valaki multiban? PÜ-ben várom a jelentkezőket.
A másik kérdésem, hogy van-e valakinek a játékról régi tesztje, amik weboldalakon voltak. Sajnos régen nem mentettem le, pedig szívesen olvasnék ilyeneket. Persze magyarul.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.