Én sokáig a Tau-val rokonszeveztem a legjobban, de amikor végigvittem a második részt is, akkor a Space Marine sereg visszatért a kedvenceim élére (régebben is ott volt).
Úgy általába minden seregnél az avatar a legjobb, amit akkor tudsz megépíteni, ha megvan a legfejlettebb épület (a space marine-nál asszem az Orbital Relay), és egy relic.
SM:
-Legerősebb: Land Raider (nagy tank, ez az avatar)
-Legszebb: nekem a kalapácsos terminátorok tetszenek a legjobban, és tény, hogy bitang erősek is a villámló pöröllyel .
Tau:
-LE: a nevét nem tudom, de itt is az avatar, ami vmi nagy hátasállat.
-LSZ: nagyon jól néznek ki a Crysis Suit Guardok, jetpackkel a háton.
Necron:
-LE: Nehéz dönteni, kettőt is mondok: az egyik a Nightbringer, amit a commanderrel tudsz előhívni, pontosabban ő változik át. Ez egy nagy fekete köpenyes kaszás. Amíg ebben a formában van, sebezhetetlen.
A másik a főépület maxra felfejlesztve. Mozog, robbanó lézerrel lő és teleportál
-LSZ: A Nightbringer
Chaos:
LE: Valószínűleg a Blodletter of Khorne, egy nagy szárnyas, agyaras szörny, amivé a chaos sorcerer tud válni. Nagy baltája van.
LSZ: ez néz ki a legjobban is, bár az Obliteratorok is jók meg a Daemon Prince is (a sorcerer másik alakja)... A Chaos a jegjobb kinézetű csapat.
Minnél több úgy általában az épületek száma, úgy lassul. Viszont ha csak obeliszkeket építesz (vegyük ezt példának), akkor egyre csökkenni fog az építési idő, ha leraksz valamit: viszont hafolyamatosan épöítesz az Obeliskek építése mellett is, akkor nagyjából kiegyenlítik egymást. Általában az utolsó épületek már nagyon lassúak, viszont még lassabbak lennének, ha nem építenél Obeliskeket.
Pontosabban: minél több Obelisket építesz (a pontokra lehet), annál rövidebb ideig tart az összes építés/fejlesztés/gyártás. Ha eléred a 100%-ot, az a normális szint.
Első lépés barack. Ha megvan szerintem első lépés utána a hős és aztán a rajok. Ám útána én mindjárt felépítek egy generátort, de tovább nem mondom mert a haverom is fent van pgo-n. Tudjátok szoktunk egymás ellen játszani Direct IP-be.
Volt, a haverom. Nagy Warhammer 40k Dawn of War rajongó. Neki 25perc Inside fokozaton egy pálya, úgy hogy mindent megépít legyőzi az ellenfelet. Nekem 30perc minden megépítek és legyőzőm az ellenfelet. Hard fokozaton.
A T'au kasztot irányító játékosok néha a saját taktikáikba pusztulnak bele, mert nagy a választék, ezért annyira sebezhetőek.
Amúgy meg minden pályát lerohanással kell kezdeni, akárkivel vagy, akárki az ellenfél, ez nem is kérdés.(Single)
Hát nem biztos az, ha hagyod őket kibontakozni akkor azért bezuzhatnak, mindjárt az elején kell őket lerohanni őket orkokal, amíg nem tud annyi egységet csinálni. Mert a Tauk az elején kevés az egységük, míg a az Orkok ereje a tömeg és nagyon sokan tudnak lenni. Ja igen Chance kösz a tanácsokat.
Az a "Greater Knarloc", a T'au Birodalom legerősebb lénye, azt lekell foglalni, amíg nehéztüzérség, vagy a távolsági harcosok agyon nem lövik. T'au kasztot nem bírom.
Aha ma is tanultam valamit, hogy a haverom ezt nem mondta én meg nem jöttem rá. Igaz ő neki a Tau Empire tetszik és csak azokkal nyomul. Hát én pedig inkább Space Marine párti vagyok. Ám a Tauk Nagy Dinója is nagyon erős a tankokat azért rakétásokkal meg rakétás turretekkel el lehet intézni de a dinót nem igazán lehet.
A Necron az egyik legkönnyebb kaszt, teljes működésbe hozod a Monolith-ot és semmi más dolgod nincs mint azzal legyilkolni mindenkit. Ugyan így a I.G-al, Baneblade tank a csatába, és ennyi.
Ja de avval már a pályák száma eléri a 100-at. Aha csak javítottak a mesterséges inteligencián egy picit és optimalizálták az egyensúlyt, bár még így is a Tau-k néha nagyon erősek tudnak lenni. Ja és persze minimális grafikai javítás. Tehát szerintem Soulstorme csomó pálya meg minden.
Az én véleményem szerint a Soulstorme a legjobb kieg. Ám a Haverom a Taukkal nyomul és nagyon királyul játszik. Én is elég jól játszok de nem még messze vagyok attól ahol ő tart. Visszont az Orkok ellen nem szeret játszani, mert hát.......(Lent már említettem)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.