Nekem van személyes tapasztalatom és hát szerintem azt a 3000 ezer forintot jobban is el lehet költeni ,de ha ezt veszed nem halsz bele (bár nem tudom te mennyire vagy kritikus és válogatós) ha van demó előtte próbáld ki
Ja az 1-hez nem volt szerencsém tehát nem tudom mennyit fejlődött d,e van olyan a 2-ben ,hogy egy védő pajzsot kapsz magad köré amin se ki se be nem megy a golyó szóval vagy úgy lösz ,hogy egy pillanatra leveszed sorozol majd újra benyomod vagy oda mész az ellenséget és leütöd.
Nem tudom pontosan, de még idén. Azért elég furcsa, hogy csak 58%-ot kapott a második rész Az első nem tudom mennyit kapott, de az a demó alapján jobbnak is tűnik, mint az 2. rész képek alapján.
Én csak annyit tudok erről, hogy valami elég rosszul összerakott FPS játék. sok említésre nem méltó, szerintem ennél jobb témának is lehetett volna topicot nyitni.csak szóltam
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.