Nyugi a küzdelemes kezdés után ismét érdekes történetben lesz részed A robotok megint veled vannak?Amugy később lesz annyi kardod én pl már fel se vettem.
Még nem, mert nem találom az Ében Héján levő-be az alkatrészeket, mégcsak egy hang cuccot sikerült beszerelnem, a másik droid meg levan foglalva, most megyek megvesztegetni egy czerka tisztet a kocsmába, és ha segít, énis segítek a gülüknek, majd ők is segítenek nekem a hajó visszaszerzésében .
Nyugi a küzdelemes kezdés után ismét érdekes történetben lesz részed A robotok megint veled vannak?Amugy később lesz annyi kardod én pl már fel se vettem.
Erre a jóságra ciánt tettem volna a számba,annyira biztos voltam benne Ezzekről a régi szereplőkről annyit hogy én találkoztam valakikkel ,de erről semmit nem árulok el és nem azért mert gonosz vagyok Amugy bánom hogy végeztem mindenkivel az akadémián (mindenkivel) mert lehet hogy a többi kocsma környékivel lehetett volna gonoszkodni egy kicsit.Amugy már lezuhatam és segitek az egyetlennek
Superstan kit választottál?Milyen osztályt?ÉS-ÉS mi leszel ha nagy leszel?Mert ebben a részben a sötétoldal nehezebb,bár segitek szivesen Padawan Nekem is fenn van a gépen
Kit?Védelmezőit (asszem), gyümölcs a jogobellába (ez de régi poén ). Természetesen ismét jó vagyok, és még mindig siratom az elvesztett társaim . Bastilla, Mission, Zaalbar, Jolee, Juhani, meg aza fejvadász (Cart-ot nem bírtam valahogy ) most kétségbeesetten gyűjtögetem a robotalkatrészeket, remélem tudjátok kinek/minek . Ólálkodott a hajóm körül egy fehér hajú nő, remélem nem teszi nekem tönkre az Ében Héját .
Superstan kit választottál?Milyen osztályt?ÉS-ÉS mi leszel ha nagy leszel?Mert ebben a részben a sötétoldal nehezebb,bár segitek szivesen Padawan Nekem is fenn van a gépen
Majd meg tudsz mindent É leteszteltem 20000 felett vett kard alkatrészeket beépités után és egész jó.Lementünk a buckákhoz vadászni és 2-3 fejlesztett lézerkard dobás után padlozik is a bestia.Csappkodás közben is jó.Ettől függetlenül nem ajánlom senkinek mert rohadt drága, bár ahogy visszamentem a rengeteg kifosztott hullát ha figyelembe vesszük akkor szinte inygyen van Viszont én vagy4X mentem vissza a Yavinra és csak akkor jött össze a kereskedő megvédése,tehát strapás Egyébbként ezek a csajok még futás közben is mit össze dumálnak az ember háta mögött
Gratua Superstan Persian_Warrior ,ahhoz hogy megtaláld küldetésként is szerrepelni e kell mégpedig Rulan az alakváltóként Mert ezeket a bérgyilkos küldetéseket nemcsak ugy találod meg hogy mész aztán jelentkezik hogy itt vagyok őlj már meg Előszőr jelenkezni kell a kapot adattároloval Manaan -on Hulasnál hogy elvállalod a bérgyilkos küldetésekt ,valamint ad előszőr helyi küldetéseket és csak utána miután bizonyitottad hogy érdemes veled foglalkozni akkor kapod meg a többit.MÁS aYAVIN szál Teljesitve.Mielőtt azonban bárki a kereskedő védelmére kell ne arra számitson hogy a játék eggyik legkeményebb harcába fog csöppenni.Mindenesetre nekem ez is sikerült ,mindnki halot és megvettem az erőpalástját valamint a védelmező szivét.Ezka kardhoz alkatrészek .Jelenleg a hajon vagyok és két pudla pengéjü kardot alakitottam át és egyből dupla élőek lettek .Megyek és letesztelem valahol élesben milyenek
Kösz mindenkinek . Megnéztem ezt az alakváltós ellenfelet, elis mentettem előtte . Tegnap megérkezett a KOTOR II, most telepítettem és ki is próbálom .
Gratua Superstan Persian_Warrior ,ahhoz hogy megtaláld küldetésként is szerrepelni e kell mégpedig Rulan az alakváltóként Mert ezeket a bérgyilkos küldetéseket nemcsak ugy találod meg hogy mész aztán jelentkezik hogy itt vagyok őlj már meg Előszőr jelenkezni kell a kapot adattároloval Manaan -on Hulasnál hogy elvállalod a bérgyilkos küldetésekt ,valamint ad előszőr helyi küldetéseket és csak utána miután bizonyitottad hogy érdemes veled foglalkozni akkor kapod meg a többit.MÁS aYAVIN szál Teljesitve.Mielőtt azonban bárki a kereskedő védelmére kell ne arra számitson hogy a játék eggyik legkeményebb harcába fog csöppenni.Mindenesetre nekem ez is sikerült ,mindnki halot és megvettem az erőpalástját valamint a védelmező szivét.Ezka kardhoz alkatrészek .Jelenleg a hajon vagyok és két pudla pengéjü kardot alakitottam át és egyből dupla élőek lettek .Megyek és letesztelem valahol élesben milyenek
Gratula Superstan !
Én most a 2 ben veszödök a második végigjátszással most gonosszal akrom végigtolni de sokkal nehezebb mint joval mert mindneki utál és vrookot egyszerüen nem biróm lenyomni két ütés és kampó nekem ! Pedig van fénykardom is ...
A vuki testétől nem messze álldogál a halot vuki személyesen Én egyből megtaláltam pár lépésre van csupán Viszont amikor a legvégső formáját ezt a kis tach-ot vagy mit veszi fel akkor gyorsan futni kel utána
Sajna nem sikerült ezért a 3 és 4 képet beküldöm megint,bocsika
Egy vukival énis találkoztam Jolee háza küözelében, aki elküldött onnan mert felvilági vagyok. Gondolom ő volt az, pedig megis lepődtem, hogy eddig nem vettem észre...
Hát videóval nem fogok most küszködni de a mozaik képen is ez van viszont benyomatom nagyobba élnézést ha sok helyett foglalna de ez unikum tehát előszőr a halot vuki átkutatása utána a közelben levő vukival beszélni aki igy lebukik és átváltozik Jolee-vá, majd szörnyeteggé ,majd tach- ezzé a kis majommá.
Ilyen alakváltó lénnyel, én sem találkoztam, ennek ellenére, elhiszem, hogy van ilyen a játékban, de egy videónak én is igazán örülnék.
Ezt énis megnézném . Majd utánajárok, ha kijöttem ebből a templomból, amit a csigaszeműek nyitottak ki. Katakombákba jutottam, most olvasgatom Persian_Warrior végigjátszását .
Az a célpont egy alakváltó Ahol Jolee háza van attol nem messze hever a földön egy vuki holttest azt kell átkutatni és megtudod a nevét kicsit tovább menve furcsamod megtalálos majd élve utána nem kell neki bedőlni és átváltozik .Nálam még Jolee akkor nem volt a csapatban és előszőr a vuki forma után az ő alakját vette fel majd egy gigant szörnyét és utána egy kis -majommá és elszaladt a tőbbi kőzé.Vizslaként követtem és jól kinyirtam
Én a mulkor nem hallottam semmilyen nőihangot ,legfeljebb a bujkálo szökevényekét akiket át is segittem a másvilágra Valamint a rendeteg lekaszaboltmindenféle csunyanyavaját ami menetközben megtámadott.Jelenleg nem járok ott a csajokkal.Viszont jól elkaptak minket és a csajoknak magyarázhatom a beigért nyaralást ,főleg hogy ezt a drága Bastilát
még itt is kellett hagynom
Borzalmas.Azért örülök neki hogy megvettem a robinak ezt a végteln töltettel rendelkező lángszorot mert ezzel azért hamar kisütöttem a szöktetési tervemet ,többekközt ,főleg a többeket értem ez alatt Most visszamentünk a csajokkal a sivatagba egy kicsit pihenünk és beszélgetek velük ,tartani bennük a lelket ,persze közben a robival is beszélgetek és legalább már tudom mért mondja ezt a huspofát vagy mit állandoan.Nameg nyirjuk az időnkét ránk támado nagy bamba fnevadakat
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.