Kramer ,Ferdzso igazat mondot , mert ahogy átvettem az irányitást Visa felett Goto hajóján egyből a kezébe rakható egy dupla pengéjű kard.Ha esetleg bekavartam neked akkor elnézést ,de erre nem emlékeztem.Nem is csoda mert ahogy halad a jatékban az ember lesz annyi kard hogy a végefelé én már nem is vettem fel semmit.Bocsi.Na kiszabaditottam saját magam és ez a Mira olyanokat mond hogy még egy 3 osztályu jedi mester is zavarba jön Itt goto hajóján közvetlenül ahogy kiszabaditottak lehet belőle jedit faragni? Ez a csaj nagyon hajlik rá Ezeket tényleg nem fogom győzni erővel, hát még oktatgatni őket.
Szerintem nem ,viszont beszéljél Baó-val hátha.Ha nem sikerül akkor vagy azt választod hogy a kis robival megszerzedd a kodokat és azután kiszabaditod a saját karakteredet valamelyik 2 db csapattársad segitségével és azután 3 -ban lekapcsoljátok az áramot a hidon (tömören) vagy pedig egy Telos töltéssel irány a Dantooine.Én mondjuk tuti ha eddig küzdöttem volna magam akár pusztakézzel is de végig csinálnám innen.Mondjuk arra készülj fel hogy a kis robi után elég sok és kemény kaszabolás ,vagy lődőzés vár.Az erő legyen veled (szügséged is lesz rá)
Padawan ,igazság szerint a Telos után egyből oda kellett volna menni és ott bemenni a központi épületbe az engedlyt megszerezni hogy a jedi enclave romjaiban tudj kutakodni.A kardot baó késziti majd vele beszélj erről.Az épületben a guberálos küldetés teljesitése után valamint a kristály -barlang kifosztása után nekem már meg volt a kard és magát az épületet már azzal védtem.De a jedi mestert is meg lehet őlni ha gonosz akarsz lenni .Te döntesz.Az erő legyen veled. Ja miután beszéltél Baóval és kész a kard beszélj a banyával aki a személyes kristályodat kalibrálni fogja és ezután menj a munkapadhoz és rakdd bele, meg még amit akarsz.
Ok. Akkor azt tanácsolod, hogy a Nar Shadda után menjek a Dantooinra? Csak ott lehet lézerkardot csinálni, ? És az hogy fog zajlani ki rakja összer? Leirná valaki?
Kramer Padawan ez különösen hosszu , de utána már könnyebb lesz.Persian_Warrior tanácsa pedig hasznos mert maga a játék olyan összetet hogy ha másért nem hát akkor azért érdemes ha másnem csak picit bele olvassni a végigjátszásba hogy körül-belül tudja az ember hogy merre induljon.Melyik bolygoval kezdje.Pl a ha nem a Dantooineon kezdesz akkor nincs lézerkard.Ezt a robis számkombinációt én csak véletlenül találtam el igy ebben nem tudok seiteni ,pedig pár percel ezelőtt végeztem a kis centrifugával.Most az édes kis Visast és Mirát irányitgatom hogy kiszabaditsam saját fogvatartot karakteremet.Az erő legyen veletek.
Azt tudom hogy csak forgatnikell, és 3 lehet max. Igazából nem is nagyon próbáltam. Messze van még az, hogy eltünhessek a bolygórol? Mindeggyiken meg kell kereseni a Jedi mestert? Mindeggyik bolygón ennyi küldetés van?
egyszerű logikai játék. annyi a lényeg, hogy egyezni kell a kettőnek, és vmeiket tudod forgatni (asszem az alsót), x mennyiségben (asszem 3*). nem bonyolult, rá lehet jönni, csak gondolkodni kell rajta
a Mirás részt én se bírtam, viszont miután megérkezünk...
Na. Cs! Én nem rég kezdtem el újra a KOTOR 2-öt. És ott vok ahol lehet választani melyik bolygón kerressem a Jediket időrendbe. Most ott vok. a Nar Shaddan, hogy azzal a kis droiddal kell menni. És valami ajtót kell kinyitni kódokkal, leírja hogy valahogy eggyeznie kell a 2 kódnak csak azt nem értem hogy. Létszi segítsen valaki mert azt is írja, hogy be lehet robbantani, de azt nem értem hogy. Írjatok....
Nekem annyi benne a pofon hogy van az embernek egy jól feltuningolt karaktere ,utána meg küzködhet az ember pl jelenesetben az egyik oldalt sikerült kitakaritanom Mirával az aréna után és és hol van még a vége .Azért elég cumi.Főleg hogy azt hittem megint örjönghetek ,erre egy ujabb cicababa.Hát nem borzalmas
Hát ,ez igaz Iszonyatos szenvedés volt az aréna Mirával ,körbe-körbe rohangáltam egy csómó ideig és utána még jöttek a dögök.Hát nagyon megszenvedtem.Most indultam el felfelé az arénából két gyógycsomagom van. Teljesen szenvedés.Bezzeg amikor lehetett örjöngeni , percekalatt rendeztem a bandát.Még jó hogy az erő velem van
Üdv Persian_Warrior(az új avatar alapján,biztos hogy a megfelelő naptejet használtad?) Én meg jó vagyok a KOTOR 2 -ben.Eddig méd so se voltam.Kiképeztem Handmaident,Baót, attont, Visas is patyolat fehér.Most arénézok Mirával. Én teljesen tanácstalan vagyok ezta rengetek csajt hová tegyem a hajón Ezek féltékenyek, veszekedősek,vetekednek ráadásul, leszámitva a banyát még csinosak is.Nehéz a jedik élete,nagyon nehéz.Hogy fogom én ezt győzni erővel
Hát , igen de mint irtam egyetlen sötét pontom volt és igy ő is és én is továbbra is óriási fény csovában mártozva a világos oldal fürdőjében lubickolunk.Végeredményben bekapta a horgot és most már tök mindegy mert maradok a jóság egészen különös és szokatlan útján Tra-la-la Tra-la-la.
Tra-la-la Tra-la-la, sikerült Attonból is jedit faragni.A recept a következő : vinni kell magunkal és miután meg van a menekült szektorból az ő multjára vonatkozo információ senki mást ne vigyünk magunkkal és menjünk a dokkokhoz majd brutálisan öljük meg előszőr az eltünt férjett,majd beszljünk Attonnal, majd a két szobával arrébb található Ithoriant szintén kegyetlenül öljük meg ezután beszélgessünk vele és főleg a jedik szidása révén jedivé képezhetjük Attont.Azért nem érdemes vinni senkit magunkal ,mert nekem még a kis centrifuga is beszólt és igy elvette a lehetőséget Atton megnyilvánulásától.Na tömören ennyi , megyek és folytatom a küldetéseket.Ha lesz Mirám akkor belőle faradgok majd valamit, ha lehet.
Oké , de Visasal elég volt egyszer beszélnem és olyan mint a patyolat a kis édes.Attont akkor beteszem a csapatba bár már végeztem a menekültek ügyében és nem sok saját feleadt van ,de talán a dokkoknál van még ártatlan lélek és mivel idáig egyetlen sötét pont jött össze végre beiktatok egy kis mészárlást .Előtte mentek azért hátha nem jól sül el dolog
Na , sikerült mind Baó-ból,mind Handmaidenből jedit faragni.Handmaidenhez kellett az infórmáció az anyukájáról amit banya adott.Baó pedig az ártatlanok megmentésével lett lenyűgőzzve.Meg van az egyik infórmáció a menekült szektorból Attonról és visszatértem ,de őt nem sikerült mert nem árulja el hogy kivel pakktált le annak idején. Attonhoz kitől kll még anyagot gyűjteni?Kár lenne veszni hagyni a szerencsétlent
Para Meg kaptam, de ráadásul még a banya Handmaidenre is féltékeny.2 osztályu jedi mester lettem és a banya rábolintott hogy ha akarok akkor képezzek azt akit akarok, valamint Handmaiden is azt mondta mármit megtanul tőlem.Viszont nem történt semmi , lehet hogy ha innen elmentem akkor a következő bolygon fog legalábbis remélem.Meg van a kard ,a guberálos küldetést teljesitettem igy nem kellet semmi más hozzá még ott a kukások mellet Baó összerakta és az épület megvédésénél már velem volt.Most a banya már kalibrálta is és készőlők elhagyni a bolygot.Ennyi.Remélem sikerül a következő planétán végre jedisiteni a bandát Visast még kerülőm ,miota lecsaptam azota nem is mentem még a közelbe sem
Oké. Egyébbként biztosra akarok menni igy most benn vagyok a kristály-barlangban és megint nem pusztitottam el a tójásokat és vadászgatok az újszülőttekre.18 -as szinten vagyok ,még tuningolom egy picit és visszanézek a hajóra hátha a banya által nagyobb szinteket is elérhtek és akkor biztos a téri munka is sikeresebb lesz.Bár lehet hogy előbb végeznem kell ezen a bólygon ,de előtte ezt feltétlenűl kiprobálom.Kicsit tartok tőle hogy Visas megérkezik ,mert a multkor már itt megkaptam és nem akarom hogy bekavarjon a Handmaiden -jedi képzésbe
nem. én mondjuk nem ott állítottam át először ha jól emlékszem (ez nem biztos), viszont ami tuti, hogy ott jedivé tod faragni. ugyanaz a mese, csak most a jó szöveget kell beleetetni. szal az a legkönnyebb
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.