Igen jól van Persian_Warrior Mester,jól van. Szerintem Kreia egyetlen szándéka velünk szemben az,az volt hogy minden eddiginél hatalmasabb egyéniséget neveljen belőlünk. Szóval,hogy még nála is nagyobbak legyünk,mind erőben,mind emberileg,csak ezt a maga módján próbálta elérni nálunk. Egyszóval ne felejtsük el,amit az 1-ben is mondtak a Jedi Mesterek: A JEDI NEM HARC ÚTJÁN GYŐZ! Ezért fordult velünk szembe,mert próbálta elmodani az imént emlitett mondatott,de a végén ugyis mindent elmagyaráz tisztábban,és ezzel rá jövünk,hogy ő nem is akart olyan rosszat nekünk. Akár jó,akár rossz voltam kiderül hogy mit is akart velünk elérni. Tehát Kreia csak segíteni akart,és erre nekünk kellet volna rá jönni. Én sajnáltam a végén hogy meg kellett küzdenünk.
Nem tudom hogy ezt miért írta ki,és hogy ezt miért tanultam meg,mert egyáltalán semmi hasznát nem vettem Kreia-nál,ő folyamatosan uralkodót fölöttem. Bár már a játék elején is,be lehet szólni neki,hogy ne kotorászon a fejünkben,persze ettől elvesztjük a bizalmat vele,de folyamatosan vissza lehet hozni a kapcsolatott. Szóval,mindig ezt írta ki nekem amikor erről a témáról beszéltem vele.
czibiklaszlo: Nagyon szívesen mesterem! És sok sikert a továbbiakhoz.
Kösz Persian_Warrior , én se hittem ,de mondomén olvastam egy régi GS-ben hogy lehet, Seta-mihi segitsége meg pont jókor jött.Most mondjuk Seta-mihi biztos szomoru lesz ,de én bevallom őszintén ez kártyázás nekem a rémálmaim közt szerepel igy én szinte még beszélni is féltem vele ,nehogy zsugázni kelljen vel Grat Seta-mihi
Tudja valaki,hogy Attonal amikor beszélgetsz vele a pazzakról,hogy kell azt játszani,akkor nekem valami olyat mutatott hogy lehídaltam. Valami olyasmit írt ki hogy Atton megtanított,hogy elcsendesitettem az elmém vagy valami ilyesmi.
Magyarul,meg tanított hogy Kreia ne tudjon a fejemben kotorászni. Sikerült ez már valakinek?
Tudtam,hogy sikerülni fog. Gratulálok! Egyébként,mikor még én is először térítettem meg,majdnem elsírtam magam,olyan édes volt a drága nagyon,de nagyon megsajnáltam,átéreztem az érzéseit. Mellesleg nagyon eltalálták a szinkronhangját,tényleg szívbemarkoló. Mégegyszer gratula,és ezentúl mindig így csináld.
Na , sikerült is és Seta-mihi-nek igaza van kifejezetten ragaszkodik pont ahoz a helyhez ahola banya felnyitotta a szemünket.Szegény Mirának nagyon fájt , teljesen meg is sajnáltam közben
Gratula a végzősőknek Seta-Mihi ha végeztem a barlangokban ,megyek a Nar Shaddanra és beszélek Mirával a családjáról Köszi. Egyébbként amugy is menni akartam (mandaloriaiak) csatlakoztatása végett , de azértigy lelkesebbenmegyek.Nálam egyébbként mindenki jedi tton , Handmaiden,Baó, és Visas is patyolat fehér.
Most nyomtam végig már megint a Kotor-1-et,de fordított sorrendben Korriban,Maanan,Tatooin,Kashyyyk és még így is könnyű volt,bár azért Korriban elsőre egy kicsit nehéz volt. Bár szerintem,nem érdemes Jedit faragni a társakból,mert későn érik el már a szinteket,de végülis miért is ne. Ja,nagy kár hogy Kreia nincs benne(vagy legalábbis,említésre kerülne)az 1-ső részben,mert hisz tudjuk,a 2-ben azt mondta,hogy tanította Revant. Én szívesen bele tettem volna az 1-ső részbe legalább egy történet erejéig.
Nem mondjátok mesterek,hogy nem tudjátok Mirát hogy kell megtériteni?
czibiklaszlo: Hát én már tényleg rég játszotam a 2-részel,de az holtbiztos,hogy Mirát én áttérítettem.Megmondjam?Asszem mindenről ki kell kérdezni,nem csak Hanrrarról,hanem a családjáról is.Adj neki mindenben igazat és majd valami olyan kérdés is lesz(az a bizonyos Jedikkel való téma)és majd ígérd meg neki,hogy be fogod bizonyítani.Ekkor vissza kell menni a Nar Shaadarra és azon a helyen ahol Kreia muttata neked a bolygó hangját(amikor mondta hogy,hallod,érzed ezt az egész dolgot),na ott megint hozzakodj elő a témával és a befolyásolásoddal,akkor ő is gügyögni kezd valamit(ő is érzi,és felkínálhatod neki a válasz utat,mármint hogy akar-e jedi lenni vagy sem)kb ennyi amire emlékszem remélem segítettem. Ja és csak annyi lesz,mint Baónál,egyszerűen ki írja hogy Mirából Jedi védelmező lett.
hát, én már nagyon rég megmondtam, hogy reménytelen
hát nekem meg mind1 mert Mirát soha nem viszem sehova... nálam most Atton- Visas mag Atton- Handmaiden párosok vannak és hát már télleg nekem is be kéne sorozni a Mandi cimbiket nem tetszik nekem hogy mindenfelé csak lopják a napot és nem húznak el a Dxunra megerősödni mellesleg az1be befejeztem a Bastilla mellékszálat és volt 1 kis érdekesség
hát hogy kereken kimongyam elcsattant 1 csók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Canderus szálat is addig vittem emíg lehetett mert a vége csak a nagy szembesülés után követlezik be ugyanez vonatkozik HK-47-re is itt egyébként az utóbbi kettőt vittem magammal vagy HK-47 helyett Bastillát meg NÉHA kihoztam a többieket szintlépésre meg friss levegőt szippantani mert azé ne csak a hajóban üldögéljenek még TBC-t kapnak nekem és vehetem nekik az ellenmérget meg azért a Manaan-t megéri megnézni
Hát , továbbra sincs semmi fejlemény a téritést illetően, pedig már kiszabaditottam a dokit és a jedi mesterrel is beszéltem ,valamint a távozást , többször is töltöttem.Egyrészt sötétedés nélkül , másrészt sötétedve.Most végeztem a Korriban akadémián oda is csak Mirát vittem ,de nem hatodott meg semmin ,max annyit mondot : hogy te ide tényleg beakarsz menni Hát mondtam volna neki pár kimaradt lehetőséget, de sajna nem lehet csak a kijelőlt szövegekből választani Kapott egy szép páncélruhát , ez olyan szoknya-szerű( jól nézz ki benne)Most megyek a mult hibáit korrigálni.Utána visszamegyek a Nar Shaddanra hogy az ott vesztegelő Mandalorokat csatlakozásra birjam.
Hát nagyon ugynézz ki Idáig hiábs fűzőgetem ,teljesen hütyünek nézi a jediket,valamint egyből átlátta a helyzetett hogy csak egy lenne a sok közül és nem akar a többi csaj sorsára jutni.Ettől függetlenül továbbra is van rá befolyásom és amikot az ölésre esik a beszég mindig belátja hogy nem fogja mellettem sem magát vissza és bánkodva csodálkozik ezen.Ezért reménykedek mert hátha esetleg segithetek meggátolni ezen reflex-szerű cselekedetét.Mondjuk a fegyvert lehet hogy nála hagyom ,mert legalább ennyi haszna legyen
Köszi Találtam egy ősi GS számot és az van benne irva hogy ha Mirát az ártatlanok gyilkolászásával kapcsolatban kérdezgetjük akkor sikerül idővel a bizalmába férközzni és idővel jedit lehet belőle faragni.Délután ,azaz most probálkozni fogok, hátha .Ha nem sikerül akkor a táncos ruhában fog a játék végéig fegyvertenül rohangászni utánam
Köszi, várok.Amugy se most terveztem , de mindenképpen megfogom mégegyszer venni ,ez egy eltökélt szándék.Mondjuk nem hiszem hogy az ára ezeknek annyira lemenne ,, de még igy is megéri, sőt még többet is.
Annyira megéri hogy ,bár nekem mindkettő eredetiben megvan ,de biztonsági tartaléknak tervezem újra megvenni mindkettőt,mert szerintem ezzel még évek mulva is érdemes lesz játszani.
Nem akarok Offolni , de ez a lúzer aki poénozni akart a KOTOR nevével mikor regisztrált nem tudjátok? Már kezdem unni ezt a mentő akciót mde még kitartok, már meg szerettem a játékot. Nem hiszem, hogy még egyszer végig játszom, de azért már egész jónak találom, már sajnálom, hogy leszaroztam. Osztottam volna azt a lúzert a Hsz-embe de mennem kellet, sajnos. Szerintem, ha végig játszottam kipróbálom az 1-et is már néztem boltba is 3990-ért. Na még mindegy, ahogy anyám mondja addig sok víz folyik le a Dunán.
jah, arra én is emlékszem de nem ad elég xp-t ahhoz hogy hozzájárjak mindennap
jaja de jobb híján... a tekintélyem már úgy is elég volt hogy az uccsó sírt meg se közelítettem csak mellékeztem meg kiürítettem a barlangot de kár hogy nem lehet kimenni a másik oldalon jha és Ferdzso most csináltak jópár képet a Google Maps-hez´
Szerintem ha ez film lenne Jolee mellékszereplőként minden dijat bezsebelne Mondjuk a 2-ben azért Atton-nak is remek beszolásai vannak, kár hogy ezt a kártya izét belerakták ,mert midig fosizok vele beszélgetni hogy esetleg véletlenül ,majd kártyázhatok vele Egyébbként nekem sose sikerült a vén szoknyapecért kiszabaditani ,csak a haláltól mentettem meg, ha jól emlékszem
amikor meg kell mérgezni Yuthurát a Korribanon az a csávó aki a mérget adja merre van???
Szerintem ha ez film lenne Jolee mellékszereplőként minden dijat bezsebelne Mondjuk a 2-ben azért Atton-nak is remek beszolásai vannak, kár hogy ezt a kártya izét belerakták ,mert midig fosizok vele beszélgetni hogy esetleg véletlenül ,majd kártyázhatok vele Egyébbként nekem sose sikerült a vén szoknyapecért kiszabaditani ,csak a haláltól mentettem meg, ha jól emlékszem
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.