Amugy annyira a leges legelején , még fegyverünk sincs.
Viszont valamit nekem is áruljatok már el. Van ez a önfentartó egység vagy mi T3-M4-nek. Nálam ez vagy bugos, vagy van vele valami mert nem mindig tudom használni Nálatok szokot lenni ezzel valami, vagy csak ez nekem van valamelyik mod miatt.?
A kettőben tényleg már az elején is erőérzékeny a karakter. Specc én a droidokbénitását szoktam használni.Sajna hamar elfogy az erőm, de ilyenkor a kardomat megmarkolom és kész.
A fejlődés attol is függ hogy milyen karaktert indit az ember.
Az 1-ben szerintem katonát célszerű inditani...................bár mindegyiket végig lehet vinni, de nekem volt olyan szélhámosom hogy igen sokáig szenvedtem vele.Érdemes egyébbként a lehetőségekhez képest minél hamarabb a gyógyitást és az erővillámot tuningolni.
....persze az egyben ez kicsit odébbb van.
Én abban reménykedem hogy egyrészt jó kezekben van a dolog, a másik meg hogy azt mondják hogy rendessen jó és tartalmas történeten lesz.
Hogy mi igaz és hogy milyen lesz azt nem tudom, de mivel amugy sincs semmi
Én abban reménykedem hogy egyrészt jó kezekben van a dolog, a másik meg hogy azt mondják hogy rendessen jó és tartalmas történeten lesz.
Hogy mi igaz és hogy milyen lesz azt nem tudom, de mivel amugy sincs semmi
Szerintem is bőven belefért volna.
Érthetetlen is egyébbként hogy egy ennyire sikeres játékot miért nem folytattak egyből.
Mondjuk igy már kezdi kapisgálni az ember hogy erősen a tömeg kiéheztetésre mentek.
Én is várom
Addig egy kisIZELITŐ VIDEÓ.......................nekem tetszik
A WoW nem szar,csak már öreg,lassan elapadna így is-úgy is a rajongótábora.
De valószínűleg az lesz,hogy jön egy új, nagy név,jobb grafikával,esetleg nagyobb szabadsággal
/Bár a sandbox MMO-kat valamiért nem szeretjük /
És szépen lassan átáll hozzá mindenki.
Ez akár a ToR is lehet,aminek van saját topikja .
Érdemes magát az override mappát is kimásolni: főleg a mentésekkel együtt.Később tuti hogy kompatibilisek lesznek.
Én menet közben amikor felrakok valami modot ,előtte automatikusan kimásolom és ha gáz van csak vissza kell rakni.
Nekem a multkor volt egy fejnélküli karakterem .......szerencsére visszamásoltam a mappát
Üdv
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.