Igeg-igen oda megyek de előszőr visszamegyek a Tatooine-ra+ a Kashyyyk-ra,mert a bérgyilok küldetéseket elvállaltam és megakarom csinálni,mondjuk szerintem többet nem mehetek vissza aManaan-ra jelenteni de akkor is gonoszkodni akarok
Padawan jeletkezik.Hát most már én is tudom hogy mi van a zsilip után,de nem árulom el ,viszont egy jó tanács a leendő Padawanoknak amikor leveszik az űrruhát egyből tegyenek a kezükbe fegyvert mert én csak lestem hogy hullik a csapat mintha valami dögvész pusztitana. Mindenesetre az ajtonál majd lgyogyitgathatjuk is majd magunkat rendesen
Padawan jeletkezik.Gratula.Üdv Persian_WArrior.Nincs mit Andrasp Jeleneg végeztem a Manaan-on Ha valaki nem érzi magát elég gonosznak akkor amikor a tcápa-kaland után Ronald-nak jelentünk utána kérjünk ajándéot tőle,nálam mivel folyamatosan kértem ,állandoan csak sötét pontokat adott Mondjuk anélkül is olyan sötét vagyok hogy inkább szemüveget hordatok a karakteremmel hogy minél kevésbé lássam .
Nekem is volt ilyen ,de én beszéltem a társaimmal és akkor kaptam plusz pontokat és beengedet mert ez valamilyen szintmérő,ha jól emlékszem,mindenesetre probálj meg beszélni a csapat többi tagjával az nem kerül semmibe
nem tudja valaki hogy a 2-be a Korribanon a Shyrak (vagy milyen) barlangba a végén ahol végig lehetne nézni a múlból 4 jelenetet ott van 1 erőtér lila villámokkal és nem tok tovább menni tud valaki segíteni????
Nekem is volt ilyen ,de én beszéltem a társaimmal és akkor kaptam plusz pontokat és beengedet mert ez valamilyen szintmérő,ha jól emlékszem,mindenesetre probálj meg beszélni a csapat többi tagjával az nem kerül semmibe
elméletben a főbejáratnál van az ajtó oda. de lehet hogy valamit már elfelejtettem. újra kéne játszani
nem tudja valaki hogy a 2-be a Korribanon a Shyrak (vagy milyen) barlangba a végén ahol végig lehetne nézni a múlból 4 jelenetet ott van 1 erőtér lila villámokkal és nem tok tovább menni tud valaki segíteni????
Padawan jelenkezik.Végeztem a buvárkodással ,most megyek vissza.Borzalmasan megjártam,mert kifogytam a tüskékből és teljesen elpatkoltam mert elárasztott ez a galacsintúró figura. Mehettem vissza mert hiába kutakodtam csak plazma és egyébb gránátok voltak a vizalatt.Tehát ,leendő Padawan tesok érdemes felhalmozni a tüskéket ,jó sokat.
léci segítsetek!!!
elkapott malak hajója és ott tartottam hogy az a genya admirális megkínozza spanokat.
abban kérném a segítséget hogy hogy hogy kell programozni a droidot.
Na látom, nagyon kenitek itt a KotOR-t
Egy kérdés:
A Kashyyykon mélyen az erdőben(ahol Zaalbarnak az apja van)van egy vuki és azt a mandaloriaiak verték.
Megöltem a gonosztevőket, és a vuki azt mondta/morogta, hogy az erdőben vannak még mandaloriaiak, de nem én nem találom őket sehol se
A suhanójukat már megtaláltam, de őket nem...
Kösz Helpet!
Ha jól emlékszem, akkor egyedül, és fegyver nélkül kell menni ott a suhanók közelében, és akkor megtámadnak.
Na látom, nagyon kenitek itt a KotOR-t
Egy kérdés:
A Kashyyykon mélyen az erdőben(ahol Zaalbarnak az apja van)van egy vuki és azt a mandaloriaiak verték.
Megöltem a gonosztevőket, és a vuki azt mondta/morogta, hogy az erdőben vannak még mandaloriaiak, de nem én nem találom őket sehol se
A suhanójukat már megtaláltam, de őket nem...
Kösz Helpet!
Padawan jelentkekezik , a Mandaloriaiakkal nemvégeztem,bejártam a terepet pedig rendesena félhalot vukin kivűl senki sem volt sehol.Majd visszajövök később,gondolom bben is van valami csavar,mint abban az adattároloban amivel a gyilokszektába beépülhettem Most végeztem a börtönben z egyik célponttal(erőfolytással) A másik foglyot vallatom,de valmiért nem akar köpni,lehet hogy kevés a rábeszélő képességem?
vidd magaddal Joleet ez az ő mellékküldetéses mapje am ezt a tatooineon is megtudni.
egyébként a kashyyykon mindennel végeztél?! biztos? a mandoloriaiakkal is (egyébként régen, én a kashyyyki mandolorianos küldetést mindig összekeverem a dxunos leszálló ellenséges katonás küldetéssel /most nem /). az nagyon nagy. pucéran az erdőben
Padawan jelenkezik.Végeztem a Kashyyyk-on teljesen be is sötétedtem.Jelenleg én is Manaan-on vagyok,a csajokat egyből le is öltöztettem hátha lesz valami fürdőzési lehetőség Ahogy haladok egyre több megoldando ügybe bonyolodok,legalább gonoszkodhatom egy kicsit.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.