Privátba irok egy részletest , de a cimet mgadom ha esetleg más is akar késziteni.Origo szoftver bázis a progi pedig FotoScape ez ingyen letölthető és az anigif -el értelem szerüen lehet késziteni .A képet pedig Fraps -al szoktam ,ezt viszont nem tudom honnan lehet ,de szerintem proba verziót bárhonnan lehet tölteni
czibiklaszlo: Légyszi,meg tudod nekem mondani,hogy hogyan(honnan)tudok letölteni jó képet vagy valami ilyesmit,mert már unom a yoda képemet,meg még annyi,hogy lehet ilyen képeket csinálni amik a neved mellet illetve alatt szerepelnek?
Lefotózod őket és fel linkeled,vagyhogyan? Légyszíves segíts nekem ebben. Előre is köszönöm.
Gratula Superstan Padawan jelőlt ,gratula. Seta-mihi lehet dokumentum szerűen is irógatni de igy mint Persian_Wairrior irta érdekesebb Tényleg nem kell komolyan venni Na jelenleg teljesen felszámoltam az egész bérgyilok bandát , teljesitettem minden küldetés tkinyirtam mindenkit ,meg kaptam a dicséreteket megkaptam a rengeteg jutalmat,,Sepiális Genohararad cuccok sugárvető,lopkodoegység .álarc ,s egyebekkk.Valamint megintmehettem vissza a sivatagba hogy kinyirjam a bérgyilok fönököt.Jelentem sikerült és ez a bérgyilok mellékszál valami fantasztikusan élvezetesresikerült,ajánlani tudom mindenkinek Jelenleg maradok a csajokkal mert imádok itt vadászgatni,meg amugy is félnek itt tőlem nagyon és nemigazán piszgálgat senki.Maradok még egy ideig
Okés,megértettem. Rendicsek. Csak meg akartam tudni,hogy hol állok. Amúgy jó tudni,de ahogy mondtad,inkább segítsünk eme nagyszerű játékot játszó embereknek. De ettől fügetlenül,én nem nevezem magam sem padawanak,sem mesternek,inkább egy kosza lélek maradok ha lehet,aki ugyan úgy segití a rosszt,mint a jót.
Nem vitatkozni és nem fellengni akarok,de ahogy persian_ warrior mester írta,én a kotor 2-vel kezdtem és egymás után minden kasztal végig toltam a játékot,és persze light és dark-on is vagyúgy 8-9-szer és ez nem vicc. Csak ezután regisztráltam a fórumra.
A kotor 1-gyet is szintén végig vittem minden kasztal,szintén jó és rossz oldalon,bár még itt csak 4-5 között vagyok a végig játszások terén asszem.
Csak meg szeretném kérdezni,hogy akkor nekem milyen rangom lehetne?
Superstan én nem bántottam a szegény Vulkár vezetőséget,hanem lepaktáltam velük és visszatértem a Bek -bandát kicsinálni Érdemes szerintemneked is gondolkodni rajta mert ezt a sötét oldalra átállok-nemállok dolgot nem lehet sokáig huzogatni Szerintem hagyd őket életben és nyirdd ki a bek fönököt Gadon-t
Késő, már kinyírtam őket . Nem volt nehéz, vagyis gondoltam hogy az lesz, így kezdésnek mindhárman dobtunk réjuk egy aranyos, piros plazma gránátot, ettől a zöld idegen meghalt, a csaj idegennek meg lement a háromnegyed élete Most visszatértem az arénába, kinyírtam mindenkit és kihívtam az ajtóban ácsorgó robotot akitől borzalmasan félek .
Superstan én nem bántottam a szegény Vulkár vezetőséget,hanem lepaktáltam velük és visszatértem a Bek -bandát kicsinálni Érdemes szerintemneked is gondolkodni rajta mert ezt a sötét oldalra átállok-nemállok dolgot nem lehet sokáig huzogatni Szerintem hagyd őket életben és nyirdd ki a bek fönököt Gadon-t
Felesleges benevezni ,mert a hatalmat nem adjuk ki a kezünkből én és Persia_Warrior uraljuk a KOTOR topic-ot,kár nagyszabásu döntögetési terveket szövögetni,mert ez nem verseny itt életekről van szó Padawan jelölt aki most kezdet a 1-et mert ugye még nincs képessége.Padawan aki már a jedi rend elismert tagja.Mester pedigén,én ,én ja és Persian _Warrior Ugyhogy ne nevezzgess hanem szépen kezdjél el játszani és üresedés esetén Padawan ná fogadlak ,vagy Sötét Társam Ez nem viccc,sipircc telepiteni mielőtt végleg magadra maradsz ebben a hatalmas lehetőséggekkel teli Univerzumban
ÜDV!
Most kezdtem el az 1-gyel,és már ahogy padawan lettem full sötét volt a hátterem. Ja elfelejtettem mondani,hogy most fordítottan viszem a pályákat(Korriban,Maanan,Tatooine,Kashyyyk). Már el hagytam a Korribant,de ez első pályának kicsit durva volt.
Bastila pl: nem szálhatott ki,mert felismerték volna a Sith-ek,Lénával is találkoztam és Jagival is. Uthar Sith Nagy Mesternek persze segítettem elárulni Yuthurát,már csak azért is,mert ki nem álhatom. És ezért örömel vissza is várnak majd.
UI: persian_warrior: Köszönöm hogy elmondtad,hogy mi az a flood és ígérem meg próbálok nem egymás után írni hsz-ket.
Még egyszer köszönöm.
Mindkettőtökre hallgattam, amikor először lementem, kinyírtam a bestiát, és nem mentem fel vásárolni. Túlterheltem egy terminált, az robbant akkorát, hogy az egész csapat meghalt kivéve Missiont pedig ő volt a legközelebb a számítógéphez... Volt akkor még három gyógycsomagom, kettőt Missionnak, egy magamnak nagy Z meg boldoguljon ahogy akar . Ezzel még egy darabig elvoltam, de aztán felmentem bevásárolni . Fent odaadtam a gyógyszert az orvosnak, meggyógyítottam a lenti fertőzötteket, elmentem egy mentőkabinhoz... aztán ismét lementem, de akkor már meghalt az egész csapat mert valamilyen laktanyához jutottam ahol hemzsegtek a vulkárok. A medence alján volt egy láda... abban már voltak jó cuccok . Most egy termet keresek, ahol van három "őr robot" vagy valami ilyesmi, és egy lövéssel megölnek. Egyszer már megtaláltam, de most nem.
Meg szeretném kérdezi,hogy mi ez a egyre népszerűbb verseny a topicban? Már mint úgy értem,hogy mitől függ,hogy valaki Padawan vagy Mester? Ki vitte többször végig a játékot vagy kinek van több tapasztalata a 2 játékból,mert akkor én is be nevezek!
persian_warrior: Tényleg kösz hogy elmondtad,mert fogalmam sem volt róla,de azért senki ne vágja ezt a fejemhez,mert mindig másból,mástól tanul az ember. Nem így van?
Superstan ne halgas Persian_Warrior mézes -mázos szavaira,utána majd egyszer csak azt veszed észre hogy átálltál a sötét oldalra és az oldalán harcolsz a jedik ellen,jöjj inkább hozzám én bizok benned tudom lakik benned jó és gonosz is és én majd segitek hogy mgtaláld az igazi utadat,ja és vásároljbe alaposan ,hallgas rám
Most kezdtem el az 1-gyel,és már ahogy padawan lettem full sötét volt a hátterem. Ja elfelejtettem mondani,hogy most fordítottan viszem a pályákat(Korriban,Maanan,Tatooine,Kashyyyk). Már el hagytam a Korribant,de ez első pályának kicsit durva volt.
Bastila pl: nem szálhatott ki,mert felismerték volna a Sith-ek,Lénával is találkoztam és Jagival is. Uthar Sith Nagy Mesternek persze segítettem elárulni Yuthurát,már csak azért is,mert ki nem álhatom. És ezért örömel vissza is várnak majd.
UI: persian_warrior: Köszönöm hogy elmondtad,hogy mi az a flood és ígérem meg próbálok nem egymás után írni hsz-ket.
Az egy erőtér és a csapatba be kell rakni Mission-t és ő majd kinyitja Utána ha jól emlékszem találsz egy letépett kezet ezt vedd fel majd tovább és lesz egy nagy bestia akit ugy lehet kinyirni hogy a hullákhoz odamész és elhelyezel bele egy szagmintát +gránátot,majd meglátod mi történik.Utána mész majd tovább.Ha esetleg kevés gyógy cuccod van akkor vásárolj be előtte feltétlenül
Andrasp állj át és lárulom a képeknagy Sith képkészitési titkát és egyébb létfontosságu tényeket ,adatoka ,eseleg továgg jutási lehetőségeket, ha Padawa ként valahol bajbakerülnél Tehát térj át és megosztom titkaim, persze csak privátba ,mert ugye esetleg mást is át térithetk Egyébbként már nem nagyon van üresedés Padawan ilag ,érdemes most jelentkezini Persia_Warrior amikor meg van a jelado utána én már felfegyverkeztem a csapatott és ugy jeleztem a vezérkarnak ,ezt tegnap a segitséget kérő vukinál elfelejtettem irni, remélem nem késő
Nem nemvégeztem mert "elromlott" a játék, nemtudtam semmihez se hozzányúlni pedig ott volt egy fal amit gondolom az előtte levő kapcsolóval kell kinyitni, de nem tudtam használni. Most jelentettem az öregnek hogy a tanítványa halott, és indulok vissza a csatornákba .
Le lehet később is győzzni A gyűjtőgetés jó ,szerintem menj rá a főszállra és majd a combosabb vagy akkor végez az öreggel.Mondjuk nem tudom a csatornában hogy végeztél merta multkor csak azt irtad hogy visszajöttél.Bstila a csapatodban van már? Mert vele lehet gyogyitani is Na csak igy tovább Padawan jelölt Persian_Warrior ,van esély a Juhanis szálfelgönygyölitésére is ugyan is a multokr a (polip-fejű) csak a játék végén az akadémia végeztvel jött oda ,viszont most miután végeztem csubiéknál és landoltama Manaan-on egyből jött és elmesélte a szokásos storit hogy visszavenné Juhanit Persze eladtam volna Juhani tombolt és orditozott, a (polip-fejű) könyörgöt végig hogy ne engdjen a sötét oldalnak és ekopott ,de még mondta fenyegetően hogy találkozunk még Juhani is állitotta Lesz ebből (polip-fejű) ölés tuti, ha esetlegJuhani kinyirja és átáll ,életben hagyom
Andrasp állj át és lárulom a képeknagy Sith képkészitési titkát és egyébb létfontosságu tényeket ,adatoka ,eseleg továgg jutási lehetőségeket, ha Padawa ként valahol bajbakerülnél Tehát térj át és megosztom titkaim, persze csak privátba ,mert ugye esetleg mást is át térithetk Egyébbként már nem nagyon van üresedés Padawan ilag ,érdemes most jelentkezini Persia_Warrior amikor meg van a jelado utána én már felfegyverkeztem a csapatott és ugy jeleztem a vezérkarnak ,ezt tegnap a segitséget kérő vukinál elfelejtettem irni, remélem nem késő
Haladgatok a karakteremmel, a hatos szintnél járok de az arénában még mindig nemtudom túltenni magam azon a kétkezes duplapengés öregedő emberen aki 20 éve van pályán... Fosztogatom a házakat is szépen, próbálgatom megjavítani a robotokat, de az alkatrészeim mindig elfogynak, úgy mint a kreditem .
Helyes padawan ,helyes,csak igy tovább.én is visszamentem többször nyirni őket Mélto ellefelek főleg a szent harcosaik Ebben a botosban nem vgyok biztos ,de benn a táborban lehet csak igazán nyirni a buckákat és ne vedd fel a bucka-cuccot és ugy menjél be és a tábor belsejében előbb nyirdd ki mindet és csak utána menjél a fönök sátrába.Én le állitottam a többiket és töltögetni jártam vissza mert elég kemény csata .Igy Superstan igy van érezdd hogy a válladra nehezedik a galaxis megmentésének sulya ,érezdd az előtt levő feladatok sulyát és nézz magadba mélyen és gondolj arra mikor a pénzért mártottad kardodat másba és valld be hogy semmit nem éreztél közben
én mentem végig rendesen nem tettem le senkit csak nyomultam és gyaktam amikor elfogyott az erőm akkor visszamentem ahova már legyaktam minden buckalakót csak a törzsfőnöknél volt 1 kis gáz mert az ő botja ugye mérgez.... Superstan ne hallgass rá ő is csak 1 Sith mint Malak vagy Revan vagy Nihilus vagy Traya (alias Kreia) vagy Sion és ő is csak ugyanazt akarja átállítani a sötét oldalra (mellesleg zsír a térítős dumád ) az ő vállára is ugyanúgy nehezedik a Galaxis sorsa csak neki a végén más céljai vannak mint neked és háát a pénz azzal nem lehet mit csinálni de akkor se kellett volna ölnöd érte!!! ne hódolj be a Sötétségnek mert a "Sötétséget alűzi a fény" (Harry Potter és az azkabani fogoly ; Albus Dumbledore) egyébként hogy tudsz te ilyen képeket csinálni??
Helyes padawan ,helyes,csak igy tovább.én is visszamentem többször nyirni őket Mélto ellefelek főleg a szent harcosaik Ebben a botosban nem vgyok biztos ,de benn a táborban lehet csak igazán nyirni a buckákat és ne vedd fel a bucka-cuccot és ugy menjél be és a tábor belsejében előbb nyirdd ki mindet és csak utána menjél a fönök sátrába.Én le állitottam a többiket és töltögetni jártam vissza mert elég kemény csata .Igy Superstan igy van érezdd hogy a válladra nehezedik a galaxis megmentésének sulya ,érezdd az előtt levő feladatok sulyát és nézz magadba mélyen és gondolj arra mikor a pénzért mártottad kardodat másba és valld be hogy semmit nem éreztél közben
jelenleg a Tatooin-on kerek perec le-om a Jedi tanításomat és buckalakókat írtok Persian_Warrior Mesternek igaza van de még nem teljesen . és superstan ne engedj a Sötét oldal kísértésének maradj a fényben és mentsd meg a galaxist!!!
még annyit mondani szeretnék hogy aki a későbbiekben is akar buckalakó cuccban nyomulni az menjen vissza a hakóra és a raktárban lévő tárolók egyikébe tegye bele amennyi nem kell mert a buckalakók csak azt veszik el amelyik nálad van.
Mester az erő legyen utadon ,tégy melátásod szerint én maxon támogatlak
jelenleg a Tatooin-on kerek perec le-om a Jedi tanításomat és buckalakókat írtok Persian_Warrior Mesternek igaza van de még nem teljesen . és superstan ne engedj a Sötét oldal kísértésének maradj a fényben és mentsd meg a galaxist!!!
Utána jártam a segitséget kérő vukinak és ez nem ugyaz az amit a bérgyiloknál irtam.Viszont sikerült ezeket is kicsinálni ,mégpedig ugy hogy a fegyvereket kell elrakni többször megtámadnak majd talál az ember egy jeladot és ezt a suhanoba behelyezi és a vezérkar is visszatér akiket kinyirva a vuki boldog és megjutalmaz minket egy törzsi szimbolummal Superstan a ládásnál ha jól emlékszem van egy szöveg amit ha elolvasol akkor értelemszerüen rá lehet jönni.Ha a Padawannom lennél elárulnám
Perisan_Warrior-nak igaza van a mellékküldiket könnyű magadtól is megcsinálni de ha mégse akkor itt vagyunk mi mellesleg ha a Tatooin-on a czerkáknak nem a törzsfőnök botját viszem el az gáz??
Utána jártam a segitséget kérő vukinak és ez nem ugyaz az amit a bérgyiloknál irtam.Viszont sikerült ezeket is kicsinálni ,mégpedig ugy hogy a fegyvereket kell elrakni többször megtámadnak majd talál az ember egy jeladot és ezt a suhanoba behelyezi és a vezérkar is visszatér akiket kinyirva a vuki boldog és megjutalmaz minket egy törzsi szimbolummal Superstan a ládásnál ha jól emlékszem van egy szöveg amit ha elolvasol akkor értelemszerüen rá lehet jönni.Ha a Padawannom lennél elárulnám
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.