Remélem ez a távozás csak átmeneti hisz bármennyi Mester is van itt Darth Laci bá nélkül az Erő egyensúlya itt felborulna
Mi mint Jedik pont kiegyenlítettük az ö Sithségét
Darth Laci Bá ezennel távozik .
Srácok legyetek jók, azaz rosszak továbbra is.
Van itt pár Mester akikre nyugodtan rábizhatom a jedik további képzését
Üdv.
Majd meglátod hogy szinte észre se fogod venni és már olyan sötét leszel hogy gyertya kell majd a kezedbe hogy észrevegyenek
Egyébbként igazad van és mindkét oldalt ki kell próbálni.
A sötét oldal egyébbként izgalmasabb, de én mondjuk eleve gonosz vagyok és lehet hogy csak ezért
Kérdezz rá szerintem mindenképpen, mert rendes az a csóka ott nagyon
Üdv
@Brillians : leendő Padawan.
Telefonon hivdd fel pl a cdgalaxist és kérdezzél rá Én mindig ezt szoktam csinálni. 2x- 3x felhivom a rekedt hangú hapsit és vagy az elmetrükkőm által, vagy eleve is rendelnének, de idáig mindig összejött
Nem vicc.
Várunk amugy Padawan, hazudni nem akarok hogy szeretettel mert ezt mi nem ismerjük Lényeg hogy itt a helyed és majd vigyázunk rád hogy zökkenőments legyen az átállásod a sötét oldalra
Más : Davikéknak annyi.
Megyek a kiképzésre.
Üdv Darth Laci Bá
Hát ez is egy módszer... Lehet, hogy rákérdezek...
Én nem állok át a sötét oldalra... vagy mégis, de az csak 2. végigjátszás után
Nem tilós a szeretet vagy csak a ragaszkodás
Bastilla jól van egyébbként, mert ott áldogál továbbra is a becses jedi tanács előtt.
Én nem viszem sehová magammal
Majd lekopik
@Brillians : leendő Padawan.
Telefonon hivdd fel pl a cdgalaxist és kérdezzél rá Én mindig ezt szoktam csinálni. 2x- 3x felhivom a rekedt hangú hapsit és vagy az elmetrükkőm által, vagy eleve is rendelnének, de idáig mindig összejött
Nem vicc.
Várunk amugy Padawan, hazudni nem akarok hogy szeretettel mert ezt mi nem ismerjük Lényeg hogy itt a helyed és majd vigyázunk rád hogy zökkenőments legyen az átállásod a sötét oldalra
Más : Davikéknak annyi.
Üdv!
Ezt a fantasztikus game-t honnan lehet megszerezni? Se a CD Galaxis-nál, se az 576-nál, se itt a webshop-ban (stb) nem találtam
Nagyon szeretnék vele játszani!
Előre is köszönöm a válaszokat (ha kapok )
Ezt a fantasztikus game-t honnan lehet megszerezni? Se a CD Galaxis-nál, se az 576-nál, se itt a webshop-ban (stb) nem találtam Nagyon szeretnék vele játszani!
A száját nem fogja be
Pedig jobban járna......még meggondolhatnám magamat ha akarnám.......talán
Bent vagyunk egyébbként Daviknál.
Megyek megmasziroztatni a vén csontjaimat.
Nyird ki őket Tom.ee és állj át
Én segiteg majd neked
Na : én olyan sötét vagyok hogy még saját Sith- tesóimat is kinyirtam ( nem is éreztem közben semmit)
Most még a főkolompos van hátra az emeleten.
Itt a kép Bastilla új ruhájáról
Nya Tatuin letudva minden apró mellékküldivel
most esett le, hogy ha megnyerem a swoopot szinte ingyen megvehetem hk-47 et
Egy kérdés a bérnyilkos küldiben ha kinyirom az áldozatot akkor kapok sötét pontokat ? szeretek Jedi maradni valahogy az jobban bejön
kapsz sötét pontot de megérik azok egész jó cuccok és ki lehet javítani
Nya Tatuin letudva minden apró mellékküldivel
most esett le, hogy ha megnyerem a swoopot szinte ingyen megvehetem hk-47 et
Egy kérdés a bérnyilkos küldiben ha kinyirom az áldozatot akkor kapok sötét pontokat ? szeretek Jedi maradni valahogy az jobban bejön
Megnyertem a versenyt.
Bastilla ismét oldalamat verdesi..
Majd készitem képet róla, mert a multkor felraktam egy ruci modot és most hogy új játékot kezdtem : édes kis testét ez fedi. ( fedegeti)
Megyek veszek egy robit és meglátogatom a Sith -tesóimat ( véreimet)
Most jöttél rá hogy gonosz vagyok
Amugy nem sajnáltam egy picit se , mert eleve azt mondta hogy ezzel a beültetéssel egészen jól lát.
Mondjuk ettől függetlenül is kinyirtam volna
Nincs furdalásom és ne legyél gonosz . ne is próbálj itt nekem gerjeszgetni ( ami nincs az nem gerjeszthető)
Üdv.
Én mindig azt hittem hogy magát a tartályt robbantom fel.
Persze a mérgezés közben sikerült ezt általában összehozni
Kodokat ,modokat eddig nem használtam.Régebben eg klón ruha modot raktam fel most pedig az Andrasp -féle kardosat.
Mondjuk a kodoknál, ha jól tudom valami olyan is van hogy modositja a játékot ( bizonyos kodoknál) és talán végig se játszható a játék.
Ennyi..
Megyek mert a Vulkár-tesóknak besegetik egy kis mészárolgatásban..
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.