Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#252616 czibiklaszlo 2008. augusztus. 06. 18:04
czibiklaszlo
Adrasp Mester,csak ideiglenesen Gratula a topic alázatos téritő és segitő munkájáért Az erő legyen veletek Senci 7. osztályu Sith Úrnő
#252549 andrasp 2008. augusztus. 06. 16:13
andrasp
#252533 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 06. 15:37)
Senci 7 . osztályú Sith Úrnő szerint lehet hogy túl sok a két mag Le kell kapcsolni az egyiket
üdv újra köztünk
#252533 czibiklaszlo 2008. augusztus. 06. 15:37
czibiklaszlo
Senci 7 . osztályú Sith Úrnő szerint lehet hogy túl sok a két mag Le kell kapcsolni az egyiket
#252420 ferdzso 2008. augusztus. 06. 11:57
ferdzso
hát szerintem az 1-et jóként, a 2-őt meg gonoszként érdemes végigvinni. már csak az Erők miatt is. aztán kezded fordítva utána nem szerint fordítva. utána nem szerint, és oldal szerint fordítva majd megint stb
a véleményemet itt elolvashatod a játékokról. pontos helyek itt:

KotOR

KotOR 2 TSL

ajánlom elolvasásukat, szerintem sokat segít.
#252299 kili 2008. augusztus. 05. 23:49
kili
#252269 :: andrasp (2008. augusztus. 05. 22:38)
nincs mit és akkor üdv a Sötét Oldalon én semmit nem tudok unni a Star Wars játékokban és (mint még NAGYON sokan) el se tudnám képzelni nélkülük az életet mellesleg melyiket rendelted ?? mert ha az egyet akkor itt van végigjátszás a is találsz ott egy végigjátszást de szerintem még nincs befejezve de itt is van hozzá és még 1 tipp szedj le hozzá magyarosítást ezen az oldalon mind2 höz találsz és ha elakadtál nyugottan kérdezz segítünkegyébként én garanciát is vállalok hogy tetszeni fog a játék minimum az 1ik de nekem mind 2 tetszett de szerintem az 1 jobb de ez csak én vagyok (meg még páran de van akinek a 2 tetszik jobban)
Bevallom őszintén, teljes mértékben a véleményedre hagyatkoztam és mindkettőt megrendeltem!!!! Remélem tényleg jó, mert augusztust jól kiakarom használni, de sajna DMC4-t is félbehagytam, mert játszanék valami faxa RPG-t. Bár igaz,hogy Bioware szóval rosszat nem hiszem, hogy kaphatok. Ha,pedig tényleg ilyen jó a játék, akkor szuper, hogy csak ennyi!!!! Sajna Mass Effectet már Paragon és Renegade oldalon is végignyomtam.
#252269 andrasp 2008. augusztus. 05. 22:38
andrasp
#252216 :: kili (2008. augusztus. 05. 21:35)
Uff, köszönöm szépen!!!!! Meg is rendelem!!! Imádom a Star Wars szériát, de untam már, hogy a legtöbb ilyen témájú játékban Jedivel kell menni. Oh yeah lehet Sith!!!!!
nincs mit és akkor üdv a Sötét Oldalon én semmit nem tudok unni a Star Wars játékokban és (mint még NAGYON sokan) el se tudnám képzelni nélkülük az életet mellesleg melyiket rendelted ?? mert ha az egyet akkor itt van végigjátszás a is találsz ott egy végigjátszást de szerintem még nincs befejezve de itt is van hozzá és még 1 tipp szedj le hozzá magyarosítást ezen az oldalon mind2 höz találsz és ha elakadtál nyugottan kérdezz segítünkegyébként én garanciát is vállalok hogy tetszeni fog a játék minimum az 1ik de nekem mind 2 tetszett de szerintem az 1 jobb de ez csak én vagyok (meg még páran de van akinek a 2 tetszik jobban)
#252216 kili 2008. augusztus. 05. 21:35
kili
#252013 :: andrasp (2008. augusztus. 05. 17:04)
itt lehet megrendelni én ajánlom mind a kettő oldalt mert én kitoltam így is úgy is én is csak ajánlani tudom ha Sith leszel üdv a csapatban Padawan de csináld meg Jedivel is az első részben inkább a Sithet ajánloma másodikban a Jedit elsőre
Uff, köszönöm szépen!!!!! Meg is rendelem!!! Imádom a Star Wars szériát, de untam már, hogy a legtöbb ilyen témájú játékban Jedivel kell menni. Oh yeah lehet Sith!!!!!
#252013 andrasp 2008. augusztus. 05. 17:04
andrasp
#251889 :: kili (2008. augusztus. 05. 13:04)
Az ajánlat alapján, nem lehet rossz, de nem tudjátok hol lehetne megvenni őket???(természetesen eredetiben!) Tényleg lehet harcolni a Jedik, meg a sithek oldalán is. Mindig is sötét álmom volt egy gonosz sithel menni. Ez valahogy úgy működik, mint a Mass Effectben a Paragon, meg a Renegade???
itt lehet megrendelni én ajánlom mind a kettő oldalt mert én kitoltam így is úgy is én is csak ajánlani tudom ha Sith leszel üdv a csapatban Padawan de csináld meg Jedivel is az első részben inkább a Sithet ajánloma másodikban a Jedit elsőre
#251889 kili 2008. augusztus. 05. 13:04
kili
#251719 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 05. 04:23)
Andrasp köszönöm a gratulációt Kili Padawan jelölt ,feltétlenül Feltétlenül, de ne probáld, hanem tedd Annyira jó játék hogy magába fog szippantani Óriási történet, megunhatatlan Ahányszor játszod annyiféle lehetőség.Mindkettő nagyon jó ,de éedemes az elsővel kezdeni, bár különálló történet de azért vannak utalások az első egyébbként szinesebb tökéletesebb, de én a másodikat is imádom.Várunk Padawan Az erő legyen veled Jelenleg a Citadel állomáson vágom a csufokat, alaposan.Közben a gyenge betegeskedő katonákat sutyiban megszabaditom a kintól Off az erő legyen velem is ,mert festés miatt pár napig nem leszek Legyetek gonoszak és vesszenek a jedik Senci 7 osztályu Sith Úrnő
Az ajánlat alapján, nem lehet rossz, de nem tudjátok hol lehetne megvenni őket???(természetesen eredetiben!) Tényleg lehet harcolni a Jedik, meg a sithek oldalán is. Mindig is sötét álmom volt egy gonosz sithel menni. Ez valahogy úgy működik, mint a Mass Effectben a Paragon, meg a Renegade???
#251719 czibiklaszlo 2008. augusztus. 05. 04:23
czibiklaszlo
Andrasp köszönöm a gratulációt Kili Padawan jelölt ,feltétlenül Feltétlenül, de ne probáld, hanem tedd Annyira jó játék hogy magába fog szippantani Óriási történet, megunhatatlan Ahányszor játszod annyiféle lehetőség.Mindkettő nagyon jó ,de éedemes az elsővel kezdeni, bár különálló történet de azért vannak utalások az első egyébbként szinesebb tökéletesebb, de én a másodikat is imádom.Várunk Padawan Az erő legyen veled Jelenleg a Citadel állomáson vágom a csufokat, alaposan.Közben a gyenge betegeskedő katonákat sutyiban megszabaditom a kintól Off az erő legyen velem is ,mert festés miatt pár napig nem leszek Legyetek gonoszak és vesszenek a jedik Senci 7 osztályu Sith Úrnő
#251683 kili 2008. augusztus. 05. 00:38
kili
Tudom,hogy sokatok szerint ez bűn , de nem igazán ismerem a KOTOR szériát. Azonban végigvittem a BioWare-tól a Jade Empire-t is, na meg az örök kedvenc Mass Effectet is. Azt szeretném kérdezni, hogy jó játékok ezek-e és, ajánljátok-e őket?????
#251594 andrasp 2008. augusztus. 04. 20:41
andrasp
#251558 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 04. 19:32)
Most mentem vissza az enklave épületébe és idáig mindig csak bosszantottak a közelben levő Mandaloriaiak,de most a csapattárs Mandalori karaktert is hoztam és enyhe noszogatás után szedték a sátorfájukat és mentek jelentkezni az önkéntes Mandaloriai seregbe Jelenleg 7 osztályu Sith Úrnő lett a karakterem
na az király grat kössz a tanácsot majd utánanézek
#251558 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 19:32
czibiklaszlo
Most mentem vissza az enklave épületébe és idáig mindig csak bosszantottak a közelben levő Mandaloriaiak,de most a csapattárs Mandalori karaktert is hoztam és enyhe noszogatás után szedték a sátorfájukat és mentek jelentkezni az önkéntes Mandaloriai seregbe Jelenleg 7 osztályu Sith Úrnő lett a karakterem
#251498 ferdzso 2008. augusztus. 04. 17:36
ferdzso
jah, ezért is érdemes előre kinyírni azokat a kis tacheket egyébként ott van egy beugró zsákucca, ahol rálelsz majd
#251463 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 16:52
czibiklaszlo
A célpont egy alakváltó Jolee házátol nem messze van egy halot vuki.Azt kell át kutatni és megtudod a nevét.Ezután a közelben található egy élő vuki ,akivel beszélni kell , és igy az alakváltó lelepleződik,majd nálam specc előbb pont Jolee -vá alakult ,majd egy nagy szörnyeteggé, majd egy kis Tachá és elmenekült a többi közé.Gyorsan utána és szépen nyird ki .Igy teljesül a küldetés
#251364 andrasp 2008. augusztus. 04. 14:11
andrasp
#251346 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 04. 13:46)
Off A feleségem mondta a multkor hogy ugy nézz ki ez a szoba mint egy barlang Most vettem egy mega csomag festék és egyébb társait és kénytelen leszek átvedleni és átpingálni a falakat, A hétvégén már be is lázasodtam ,gondolom védekezik a szervezetem Egyébbként Élőben meg van Dxun dzsungele ,csak a kertem be kell lemenni Nem is nagyon megyek Főleg egyedül On
a Yavin mod nem megya bérgyilok küldiben a Kashyk-i célpont az hol van??
#251346 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 13:46
czibiklaszlo
Off A feleségem mondta a multkor hogy ugy nézz ki ez a szoba mint egy barlang Most vettem egy mega csomag festék és egyébb társait és kénytelen leszek átvedleni és átpingálni a falakat, A hétvégén már be is lázasodtam ,gondolom védekezik a szervezetem Egyébbként Élőben meg van Dxun dzsungele ,csak a kertem be kell lemenni Nem is nagyon megyek Főleg egyedül On
#251343 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 13:38
czibiklaszlo
Hát ebben nem tudok segiteni mert én csak max a csajokat csupaszitom le , de semmilyen más modot,kodot nem használok Egyébbként milyen mod ami nem sikerül?
#251342 ferdzso 2008. augusztus. 04. 13:36
ferdzso
barlangot? mit csinálsz? otthon elkészíted dantooien kicsinyített mását?
#251341 andrasp 2008. augusztus. 04. 13:35
andrasp
#251340 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 04. 13:33)
Andrasp Mester a bérgyilok küldiknél csak cuccok vannak, viszont a sivatagban érdemes vadászgatni Én százasával vittem a koponya-lemezeket és a Ferdzso Mester álltal emlitett Yavin-i kereskedőtől mindkét krisztályt megvettem.Frankon odaver ,leteszteltem a sivatagban pár csapás és ujabb koponya lemezzek lettem gazdagabb.Én imádom Dxun-t ,de még Dantooine -it is ,sőt még a Korribant is Most végeztem ,régebben emlékszem hogy rohangászgattam ,most lazán megálltam és jött a dicséret. Közben 4. osztályu Sith Úrnő lett karakterem és most verekszem magamat át a dzsungelen ,mert ez a Kelborn már borzalmas régen üzent és nem akarom tovább huzni Off amugyse mert mert a barlangot festeni fogom othon igy pár napig nem lesz gépezés.
megvan a mod de nem indul el pedig be is másoltam oda ahova kell már amennyire megértettem
#251340 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 13:33
czibiklaszlo
Andrasp Mester a bérgyilok küldiknél csak cuccok vannak, viszont a sivatagban érdemes vadászgatni Én százasával vittem a koponya-lemezeket és a Ferdzso Mester álltal emlitett Yavin-i kereskedőtől mindkét krisztályt megvettem.Frankon odaver ,leteszteltem a sivatagban pár csapás és ujabb koponya lemezzek lettem gazdagabb.Én imádom Dxun-t ,de még Dantooine -it is ,sőt még a Korribant is Most végeztem ,régebben emlékszem hogy rohangászgattam ,most lazán megálltam és jött a dicséret. Közben
4. osztályu Sith Úrnő lett karakterem és most verekszem magamat át a dzsungelen ,mert ez a Kelborn már borzalmas régen üzent és nem akarom tovább huzni Off amugyse mert mert a barlangot festeni fogom othon igy pár napig nem lesz gépezés.
#251270 andrasp 2008. augusztus. 04. 11:02
andrasp
#251248 :: ferdzso (2008. augusztus. 04. 10:38)
nekem mindig igazam van egyébként máshol nem nagyon kapsz. talán egy-két kereskedőnél. a játék vége felé pl a yavini űrállomásra menj el. ott kapod a legjobb kristályokat. mondjuk oda menj mindig, hisz ott kapod mindenért a legjobb pénzt (pl a swoopon nyert tokenekért másfélszeres árat kapsz), aztán el is tudod ott költeni
aha értem akkor már csak a mod kell
#251248 ferdzso 2008. augusztus. 04. 10:38
ferdzso
nekem mindig igazam van
egyébként máshol nem nagyon kapsz. talán egy-két kereskedőnél. a játék vége felé pl a yavini űrállomásra menj el. ott kapod a legjobb kristályokat. mondjuk oda menj mindig, hisz ott kapod mindenért a legjobb pénzt (pl a swoopon nyert tokenekért másfélszeres árat kapsz), aztán el is tudod ott költeni
#251239 andrasp 2008. augusztus. 04. 10:24
andrasp
#251215 :: ferdzso (2008. augusztus. 04. 09:21)
Dxun mien jó is az... egyébként Atton átállásánál a szövegeket már-már én is elhittem, mikor kamuztam neki a legjobban megfogalmazott rész a 2-ben. igaz az egyetlen
ferdzso asszem neked megint igazad van Dxun az tényleg jó de az Onderont nagyon nem bíromCzibiklaszlo neked sok sikert a szintlépéshez én meg közben felcsaptam fejvadásznak tényleg jól fizetnek a bérgyilok küldik de csak tárgyakat kapok Creditet nem??nem tudja valaki hogy a barlangon meg Malak emberein kívül még honnan lehet lézerkardkristályt szerezni???????