Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#255662 Kramer 2008. augusztus. 10. 23:46
Kramer
És egyébként meséljetek a játékról. Hosszú ? hogy lehet konkrétan átálni? Beismerem ha Amerikai lennék lehet hogy tetszene . Úgy hallottam az 1, 100-szor jobb. Ez igaz?
#255452 ferdzso 2008. augusztus. 10. 21:02
ferdzso
van benne lézerkard, csak IQ korlátozás van benne.
#255333 Kramer 2008. augusztus. 10. 19:25
Kramer
Akkor válaszoljátok meg, hogy miért nincs benne lézerkard . Azt beismerem hogy az a rész érdekel amikor a Sith nagyurak sirjainál kell járni csak nekem az nem jött be hogy nincs lézerkard én ott anál a bolygónál hagytam abba ahol olyan idióta növányek vannak az út közepén.
#255248 ferdzso 2008. augusztus. 10. 17:41
ferdzso
az hogy nincs lézerkardod, az köszönhető annak, hogy nem érted az egészet, és nem játszottál addig, amíg lesz, szóval megint nem a gamemel van a gond.
#255089 Kramer 2008. augusztus. 10. 15:02
Kramer
Nekem az a bajom a játékkal, hogy nincs lézerkard, és ez gáz hogy olyan kardok vannak benne mint az ókori Görögöknek. Lehet hogy ez a játék még a Régi köztársaságban játszódik de azért a lézerkard az hiányzik. Az hogy a játékot nem értem az nem a játék hibája.
#255065 ferdzso 2008. augusztus. 10. 14:43
ferdzso
Kramer: szóval neked az a bajod, hogy nem értetted. erről nem a játék tehet. ez esetben veled van a gond.nem kell szidni a játékot, csak azért mert te nem érted. más érti, és az tudja értékelni. az esetben ha értetted volna, és nem tetszik, még megértem a véleményed, de így, hogy nyomogatunk gombokat, és lesz vmi, majd rámondjuk, hogy sz*r, a véleményed egyenlő a kettő osztva nullával. aminek ugyebár nincs értelme...
#254965 Kramer 2008. augusztus. 10. 12:17
Kramer
ÉN kitartok a vélemlnyem mellett hogy a Játék egy nagy rakás ökörszart sem ér!!! Én se tudnék jobbb játékot csinálni azt elismerem.
DEe nem azért játszomj SW játékkal hogy botokkal és egyébb vasdarabokkal hadonásszak!!
Nem is vitttem el addig ahaol volt lézerkardom. Mewrt nem értettem. Ha Amerikai lennék jó érteném, de így nagyon szar és EEZ A VÉGLEGES DÖNTÉSEM!!
#254677 andrasp 2008. augusztus. 09. 20:54
andrasp
#254662 :: ferdzso (2008. augusztus. 09. 20:35)
nos ezek tényleg elég bajos részek, viszont az egészet megmenti a játék HANGULATA. mert az van neki. ugyan el kell mélyedni benne, de van. aki nem játszott vele, vagy nem is akarta élvezni, az ezt nem fogja elsimerni. és az hogy a legsz*rabb szereptjáték az meg végképp túlzás, mivel a BioWare alapjai vannak benne, ami alapból jó, és azt nem rontották le (sőt...). itt egyedül a sztorival van gond, de majd jön a gizka, és akkor befogják a sok síró szájat.
ez is igaz de úgy könnyebb értékelni a játékot hogy előbb nem játszott az 1el
#254662 ferdzso 2008. augusztus. 09. 20:35
ferdzso
nos ezek tényleg elég bajos részek, viszont az egészet megmenti a játék HANGULATA. mert az van neki. ugyan el kell mélyedni benne, de van. aki nem játszott vele, vagy nem is akarta élvezni, az ezt nem fogja elsimerni. és az hogy a legsz*rabb szereptjáték az meg végképp túlzás, mivel a BioWare alapjai vannak benne, ami alapból jó, és azt nem rontották le (sőt...). itt egyedül a sztorival van gond, de majd jön a gizka, és akkor befogják a sok síró szájat.
#253671 czibiklaszlo 2008. augusztus. 08. 18:42
czibiklaszlo
Ezek a diskó gömbök egy lényegtelen mellékszálak ezt elismerem Egyébbként Gabif tesó te hányszor játszottál a KOTOR2 -vel? Mondjuk tök mindegy én nem fogok itt most leállni védelmezgetni a KOTOR2 ,mert amig ezeket irogatom addig a játékban szintetlépek.Várom a gizka félét én is egyébbként Akinek nem tetszik annak nem tetszik,akinek tetszik annak tetszik.
#253664 czibiklaszlo 2008. augusztus. 08. 18:14
czibiklaszlo
Ennyi jelző elég is köszönjük szépen.Nem is kaptok több folytatást az tuti Mehettek majd egy történetnélküli gyilokra.Szerintem be is tömörülhetnétek egy nagy csapatba
#253660 Rego 2008. augusztus. 08. 18:05
Rego
#253636 :: andrasp (2008. augusztus. 08. 17:22)
nem az csak az első jobb azé ilyet ne mondj hogy szar mert te iet se tudnál csinálni egyébként én is vérig cheater vok de 1szer nem csaltam télleg agyonveri a játékot mint Czibiklaszlo Siont
andrasp írta:

azé ilyet ne mondj hogy szar mert te iet se tudnál csinálni :l

Nem is kell neki. Te se tudnál Mesterlövészt csinálni, pedig az tényleg az.
#253636 andrasp 2008. augusztus. 08. 17:22
andrasp
#253628 :: Kramer (2008. augusztus. 08. 16:49)
Szerintem a KOTOR2 nagyon szar. Szerintem ez a világ legrosszabbb szerepjátéka.
nem az csak az első jobb azé ilyet ne mondj hogy szar mert te iet se tudnál csinálni egyébként én is vérig cheater vok de 1szer nem csaltam télleg agyonveri a játékot mint Czibiklaszlo Siont
#253634 Tom.ee 2008. augusztus. 08. 17:08
Tom.ee
Kezdjem én az első ütést/rugást áljatok szépen sorba mindnekinek jut
Believe in yourself or no one else will!
#253628 Kramer 2008. augusztus. 08. 16:49
Kramer
Szerintem a KOTOR2 nagyon szar. Szerintem ez a világ legrosszabbb szerepjátéka.
#253623 czibiklaszlo 2008. augusztus. 08. 16:28
czibiklaszlo
Élvezkődni biztos jó ,de amugy megőlted vele a játékot Ejnye-bejnye Padawan, hát milyen erő van akkor veled ha csalsz Nagyon ellenzem ebben a jatákban a csalást, modjuk élvezküdni lehet de igy nem játszanám végig so se Padawan kezd újra és menni fog simán is , bizzál bennem segitek is ha kell Kezd újra és légy gonosz itt a helyed az oldalamon
#253554 wvvik 2008. augusztus. 08. 13:32
wvvik
#253460 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 08. 05:36)
Az erő velünk van Ennek a Jolee-nak hatalmas dumája van én is szimpatizáltam vele,de erre a részre nem emlékszem biztos nem volt velem. Elárulhatnád Na jelenleg Senci-ke végzet Sion-nal (simán)Többféle modszerrel, meggyengitett akarattal és anélkül ,simán kardal,örületbe taszitva és őlve,simán villámokat szorva rá, szoval kapott többféle modon. Elég élvezetes voltt, kár tagadni.Azért emlékszem én azokra az időkre amikor körbe-körbe rohangáltam és ugy sutyiba lödözve vagy erőlködve nyirtam a komolyabb ellent Senci viszont alaposan odaver
képzeljétek egyszer végigvittem csittel és jóóóóóóóóó volt ))) hihetetlen 1200-1300 között volt az erőm
hp:1064 XD
#253460 czibiklaszlo 2008. augusztus. 08. 05:36
czibiklaszlo
Az erő velünk van Ennek a Jolee-nak hatalmas dumája van én is szimpatizáltam vele,de erre a részre nem emlékszem biztos nem volt velem. Elárulhatnád Na jelenleg Senci-ke végzet Sion-nal (simán)Többféle modszerrel, meggyengitett akarattal és anélkül ,simán kardal,örületbe taszitva és őlve,simán villámokat szorva rá, szoval kapott többféle modon. Elég élvezetes voltt, kár tagadni.Azért emlékszem én azokra az időkre amikor körbe-körbe rohangáltam és ugy sutyiba lödözve vagy erőlködve nyirtam a komolyabb ellent Senci viszont alaposan odaver
#253242 ferdzso 2008. augusztus. 07. 20:34
ferdzso
arra amikor az öreget meg lehetett ölni a menekülteknél emlékszem. de ez is csak mérhetetlen Jolee mániámnak tudható be. amit Jolee akkor mondott az hihetetlen poén volt hát én akkorát nevettem nézzétek meg majd
egyébként Vrookot aknákkal könnyü elintézni. begyűjtöd az aknákat, mikor mész előkészíteni a terepet a gonoszoknak, és szépen a harcnál lerakod (éredemes már előre Vrook helyére rakni bénítót, így tudod támadni is)
#253185 andrasp 2008. augusztus. 07. 18:44
andrasp
#253118 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 07. 16:41)
Vrok kinyirása ugy a legkönnyebb hogy forgatni kell a levegőben,majd kaszabolni,utána megint forgatni és megint kaszabolni.Meg se tud mozdulni ha ügyes vagy Már pedig ügyes vagy.Az időzités a lényeg.
ez igaz és a Jedi/Sith legnagyobb fegyvere nem a fénykard henam az Erő
#253118 czibiklaszlo 2008. augusztus. 07. 16:41
czibiklaszlo
Vrok kinyirása ugy a legkönnyebb hogy forgatni kell a levegőben,majd kaszabolni,utána megint forgatni és megint kaszabolni.Meg se tud mozdulni ha ügyes vagy Már pedig ügyes vagy.Az időzités a lényeg.
#253052 Tom.ee 2008. augusztus. 07. 14:33
Tom.ee
Én is csatlakoztam Sith Nagyúr társaimhoz de igy szerintem nehezebb a játék sokkal. Ja és Vrook megölésére tudtok valai taktikát ? Jediként nem kellett megülnöm igy meg mrha nehéz két ütésböl kinyir pedig van kardom is Na mind egy tovább utaztam Nar Shaadara ... és bebuktam egy hatalmas jópontot mert megöltem Visqist lol pedig ugy igyekeztem
Believe in yourself or no one else will!
#252859 czibiklaszlo 2008. augusztus. 07. 05:45
czibiklaszlo
Felejthetettlen emlékek,én ezért nosztalgiázok rendszeresen Ezeket a támolygó katonákat is érdemes(megsegiteni) érdekes képet vágnak közben Az egyik nemrég azt mondta mielőt az erő-örület egyetlen csapása végzet volna vele hogy vigyázzak mert nem adja magát könnyen Ezután ugy mint Nihilus egyből a padlot-fogott Senci 7. osztályú Sith Úrnő
#252626 andrasp 2008. augusztus. 06. 18:10
andrasp
#252616 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 06. 18:04)
Adrasp Mester,csak ideiglenesen Gratula a topic alázatos téritő és segitő munkájáért Az erő legyen veletek Senci 7. osztályu Sith Úrnő
az Erő mindig velem van és nincs mit ha már rám hagytad a hatalmat akkor segítek a kezdőknek