Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#264204 czibiklaszlo 2008. augusztus. 23. 16:05
czibiklaszlo
Andrasp üdv a fedélzeten Egyébbként az 1-ben én se tévedtem el a hajón, ez komoly tényleg nem hantázok.Kramer Padawan már ott vagy a célnál.Kitartás ,ha kiszabaditod saját magadat akkor már könnyebb lesz.Az áram lekapcsolása előtt a hidon lesz egy tároló majd azt is nézzd meg.Ha végeztél a hidon mentsd el a játékot mert visszafelé is szoritani fogok neked
#264149 Kramer 2008. augusztus. 23. 14:57
Kramer
Milyen hülye írta az hogy hol Kotor, a kukában? Ez nem ép elméjű én se bítamam a játékot elösször de már megszerettem. Látszik hogy embrio vagy öccsém. Ha érdekel a KOTOR rövidítés. Ha olyan hülye vagy néz a képre és megtudod a nevét LÚZER.
#264145 andrasp 2008. augusztus. 23. 14:53
andrasp
#263900 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 23. 10:37)
Én is oda mentem ,de én egyből használtam a végigjátszást Mondjuk engem nem zavar, ráadásul annyira rossz a tájékozodásom hogy még a hajón is többször eltévedtem Később a kis fülkét használtam irányjelzőnek és igy sikerült megkűzdenem a hajóban a tájékozodás óriási problémájával Terepen viszont jól tájékozodom , a dzsungelban pl soha nem tévedtem el
Revan visszatért !!!!(meg én is ) bocs hogy nem köszöntem el mentségem nincs mellesleg Czibiklaszlo én is el szoktam tévedni néha a hajón de fura az 1be soha nem tévedtem el mongyuk akkor a hajón csak a térképhez mentem meg néha Canderussal dumálni de ő a bejáratnál van. Kramer arra a mentőakcióra gondolsz amikor ki kell hozni GO-TO hajójáról a főkarit??? mert ha igen akkor elvileg az a hely ahol van rajta van a térképen mert ott dumált GO-TO val
#264141 Kramer 2008. augusztus. 23. 14:51
Kramer
itt a mentőakciónál merre kéne menni? Van egy ajtó jobb oldalra de nem találtam meg a helyet ahol ki lehet nyitni? Hol van én az irányító helységbe mentem de ott nem találtam semmi olyasmit amivel ki lehet nyitni, vagy nem néztem jól körül? Mondjuk annyira nem is nézelődtem, mi a teenső lécci segítsetek a droidok ellen már így is szenvedtem egy csomó , jó lassan .
#263900 czibiklaszlo 2008. augusztus. 23. 10:37
czibiklaszlo
Én is oda mentem ,de én egyből használtam a végigjátszást Mondjuk engem nem zavar, ráadásul annyira rossz a tájékozodásom hogy még a hajón is többször eltévedtem Később a kis fülkét használtam irányjelzőnek és igy sikerült megkűzdenem a hajóban a tájékozodás óriási problémájával Terepen viszont jól tájékozodom , a dzsungelban pl soha nem tévedtem el
#263850 czibiklaszlo 2008. augusztus. 23. 06:56
czibiklaszlo
Hát Mira akkor is marad ,mert énérzem benne a hajlamot hogy valami akar lenni.Én ezzel a Korribban-al ugy jártam meg hogy a multkor libegtem ide-oda a jó és a gonoszközt és be se mehettem az erőbarlangba.Többet nem teszek ilyet.Vagy jó leszek,vagy gonosz.Mondjuk egy-két ártatlan belefér ,ettől még nem leszünk sötétek egy picit sem.Landoltunk a siklóval és inditóm a nyomázt.
#263794 ferdzso 2008. augusztus. 22. 22:42
ferdzso
először én is a Korribbanra mentem
#263784 Kramer 2008. augusztus. 22. 22:26
Kramer
Nem tudtam, hogy a Dantoin a legjobb választás, elösször a Korribanra mentem de onnan elmenekültem mert kiraboltam egy sírt és jöttek azok a szörnyek vagy mik. Utánna azért mentem a Nar Shadara mert az útirányi térképen az volt az elején , fontolgattam, hogy otthagyom megyek máshova, de akkor már sokáig vittem ott.
#263775 ferdzso 2008. augusztus. 22. 21:57
ferdzso
Mirát ha jól emlékszem nem lehet jedivé képezni
egyébként Kramer ha nincs kardod, az lesz a kedvenc pályád szal tuti hogy amiatt megfogod utálni a játékot (nem szabad először Dantooineon kívül máshova menni )
#263580 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 18:34
czibiklaszlo
Igy van Persian_Warrior az erő villám hatásos ,ezért vittem én Visaskámat. Szórta is rendesen.Felvettem a Dxun-on a küldetéseket és most a dzsungelben vagyok.Ezt a részt imádom.Mirát valaki kiképezte jedinek valaki?Vagy csak később lehet amikor már megérkeztunk a siklóval és nyomozgatunk ,vagy itt se lehet?Kész talány ez a nő Olyan mint egy izzó jégkocka(elég szép hasonlat volt) Na inkább pihenek egy kicsit
#263531 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 17:10
czibiklaszlo
Kramer ,ez nagyon kemény menet lesz én annyit tanácsolok hogy mindeképpen szólóban menj és vedd fel a legjobb páncélokat használd a pajzsokat és tedd a kezőkbe a legjobb fegyvereket.Szeddle a kis javitó gömböket mint Ferdzso is tanácsolta és ments rengeteget.Az erő tényleg legyen veled.
#263493 ferdzso 2008. augusztus. 22. 15:57
ferdzso
igazából ez egy qrva nehéz rész. először a kis gömbdroid cuccosokat írtsd, azok gyógyítják a nagyokat. és sok heal.
T3-M4 meg kinyírta volna lazán azokat a HK-50-eseket amik nekiesnek (főleg hogy kellett volna belőlük HK47nek egy alkatrész ), csak fel kell turbózni két fegyóval, meg pár extrafegyverrel. és az extrafegyókkal kb két perc és megvagy. sérülés nélkül.
#263475 Kramer 2008. augusztus. 22. 15:25
Kramer
Kb. 20 perce fejtettem meg a kis droiddal a kodót hogy bejussak a droid raktárba az kicsit gáz volt , hogy kimenetelnél megtámadtak az őr droidok de kissebb-nagyobb sikerrel elmenekültem. Esélyem nem volt 4-5 nálam kétszer nagyobb droidok ellen akiknek stukkerjük is van. XD Most vok. a mentő akciónál. Mirát és Baó-t választottam jó döntés volt? Már megbántam hogy nem vittem Kreiat.
Itt elég nehéz folyton csak futással tudok tovább mrnni mert vannak azok a nagy gömb alakú droidok és azokat elég nehéz kiiktatni. Idáig csak eget tudtam. Ha tudtok tippet akkor írjatok.
#263447 ferdzso 2008. augusztus. 22. 14:50
ferdzso
a kristálybarlangban millió cuccost találsz. főként szín kristályokat (sajna ezüstöt, viridiant, narancsot, és bronzot nem /utóbbi kettő nagyon sz*r, és ugyanolyan színű /), és képesség kristályokat. a kardba ha kész lesz rakhatsz lencsékent, meg egyéb képesség növelő bizölelokat, és három kristályt (három mechanikus képességemelő, és három kristály). a saját névreszólót tedd bele a kardodba mindenképp, és ha gonosz vagy, akkor Izis-ben is tudzs szerezni egy ultrajót (csak ha gonosz vagy akkor műxik az). jah, és a legjobb stattal a duplapengéjű bír, a legszebb a két kard (két kézben természetesen, és ez se marad le az előbbitől sokkal), és a legautentikusabb a sima egykezes kard (igazából ezzel a legnagyobb menni). ha meg gonosz vagy, és megvan a storm/choke/drain v heal trió, akkor már nyomulhatsz kard nélkül (plusz kell egy pajzs erő, ami automatikus, és visszaveri a lövedékeket, nagyon lol), simán ezekre támaszkodva (és a végén lesz a fun force crush )
ez volt a napi helpem. holnap új gép "trallallallalla"
#263432 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 14:36
czibiklaszlo
Az első kardnál Baó még azt is megkérdezi majd hogy simát vagy dupla pengéjüt kérsz e .Később lesz annyi kardod és azt teszel bele amit akarsz és olyan szinű lesz amilyet akarsz.A kristály barlangban lesz egy a mi a nevedre szol ezt kell majd a banyának megmutatni és ezt fogja kalibrálni.GOTO hajóján pedig minden robit fóssz ki mert kodok vannak bennük .Valamin én azt csináltam hogy a szóló modot bekapcsoltam és Visast leállitottam a másik társsal pedig kaszaboltam .Majd amikor az életcsik fogyni kezd visszamentem és Visasal gyógyitottam..Az erő legyen veled Padawan
#263412 Kramer 2008. augusztus. 22. 14:04
Kramer
És abba a kristály barlangba olyan szinű kristályt szerzek amilyet akarok? Mert attol függ a penge szine nem ? A tárgyaim közt van már egy sárga kristály a Nar Shadan találtam egy dobozba asszem mindenem van de nem tom hogy lehet össze rakni.
#263410 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 14:02
czibiklaszlo
Sikeresen lekapcsoltam Goto hajóján az áramot és most csapodtam be a Dxun dzsungelegbe.Mivel már mindenki jedi a csapatomban(leszámitva a robikat) igy csak Mira van velem.Van hozzá valami recept hogy az édes kis pofikáját eltudjam csavarni és jedit faragjak belőle?Vagy tényleg telhetetlen vagyok és belőle már nem lehet semmit sem?
#263260 ferdzso 2008. augusztus. 22. 10:04
ferdzso
én meg sose találtam meg az első részben a kettőben olyan könnyű volt megtalálni, viszont az egyben sztem még ma se találnám meg elsőre
#263238 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 09:31
czibiklaszlo
Nekem meg volt olyan hogy megtaláltam és utána bele se raktam a kardba, vigan kaszaboltam és vagy két bolygoval később vettem ésre hogy ezt bele lehet rakni Sőt még ugyis jártam hogy beleraktam és mivel gonosz voltam nem engedte hogy az addig használt kardot kézbe vegyem és itt a forumon tudtam meg hogy a bany a kalibrálja(azért ez már régen volt)
#263232 czibiklaszlo 2008. augusztus. 22. 09:06
czibiklaszlo
Kramer Padawan már nem kell sokat szenvednek.Utána ha végeztél a Dantooinon már kellemesen fogod magad érezni.Lesz növényzet , tágas tér , egy két csuf fenevad.Amikor bemész a kristálybarlangba , ami a nagy tisztás végén található ,annak a legvégén lesznek tójások és kristályok.A kristályokat raboldd ki a tójásokat viszont ne bánsdd ,mert ezekből folyamatosan kikellnek az a kis -csúfok és annyi pontott szerezhetel velük amennyit nem szégyelsz.Amikor kinyirtad őket picit pár métert elindulsz felfelé, majd a csapatválasztot használva váltani kell társat és amikor vissza indulsz a tójásokhoz már megint lehet a kicsikat kaszabolni.
#263215 Kramer 2008. augusztus. 22. 00:39
Kramer
Semmi gáz hogy félre értettél! Velem is medesik. Szóval ezt megszívtam a Nar Shadaa -val. Na mindegy csak lessz valahogy. Még nem próbáltam újra talán holnap. Vagyis már ma. Kössz mindenkinek a tanácsokat. Ha baj van akkor kérdezek. A mostani véleményem a játékról átment az egész jó szintre. Bár már unom a Nar shadat. XD