Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#273939 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 17:45
czibiklaszlo
Én is jó vagyok most, de tényleg nehéz.Nem sokkal járok előtted és most szereztem meg a suhanohoz a cuccot.Irj nyugodtan ha valami gond van itt mindig fog valaki segiteni.Légy jó Padawan és az erő legyen veled.
#273934 JOSH17 2008. szeptember. 04. 17:38
JOSH17
Hááát Próbálok jó maradni. De nehéz ellenálni xD
#273931 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 17:35
czibiklaszlo
Nincs mit Padawan Egyébbként melyik oldalon viszed ?
#273930 JOSH17 2008. szeptember. 04. 17:33
JOSH17
Kössz Laci !!!! Haver vagy
#273920 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 17:23
czibiklaszlo
Padawan bemész a kantinba és lesz ott egy Sith nő ,vagy férfi attol függ milyen nemű a karaktered ezután beszélsz vele és elmész bulizni.Ott mivel kiőtik magukat egyből meglesz a páncélod és mehetsz.Később majd ezt eltudod cserélni papirokra.
#273914 superstan 2008. szeptember. 04. 17:15
superstan
#273911 :: JOSH17 (2008. szeptember. 04. 17:13)
Pls Valaki monja má meg hogy kell le menni az alsó városba nem tuok se jegyet se ruhat szerválni psl valaki segtsen !!!!!!!!!!!! pls
JOSH17 írta:

Pls Valaki monja má meg hogy kell le menni az alsó városba nem tuok se jegyet se ruhat szerválni psl valaki segtsen !!!!!!!!!!!! pls

Kicsit pontosítanám, a ruhát nem találja. Én már elfelejtettem hol szereztem be A droidot, amelyik felrobbant már megvette, de nem tudja megvenni azt amelyiket nem adja el a boltos.

Pontosítanám magam is, az őrruhát nem tudja beszerezni
#273911 JOSH17 2008. szeptember. 04. 17:13
JOSH17
#273910 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 17:09
czibiklaszlo
Hát , attol függ ki van veled.Végeredményben ha Visas-al csinálod és gyenge vagy akkor körbe-körbe kell rohangászni és használni az erő villámokat,ha fegyveres valakivel akkor szintén körbe-körbe és ugy lődőzni.Jó körbe-körbe rohangászást Padawan.Fog az menni.
#273868 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 16:22
czibiklaszlo
És a rangom?Akkor eddig hiába KOTOR-tam.Bár a KOTOR 2 -ben is jó voltam utoljára , igaz csak megjátszom magam igy maaradhatnánk a Darth Laci Bánál , ha nem gond
#273688 czibiklaszlo 2008. szeptember. 04. 06:37
czibiklaszlo
Szerintem is , bár a Padawanom esetében ez már késő Majd a következő libegőőő Mester fokozaton bepótolja. Én jelenleg letudtam a kantint és csatlakozott hozzám Mission.Megtaláltam erre az ocsmány betegségre a gyógyirt, csak annyi gondom van gyógycsomagom 2-3 db max igy nem igazán látom értelmét bemennem a csatonákba, bár az elején kitisztitom.Ez a jóság nemcsak nehéz de még költséges is , ez a koldusoknak ugyan segitsünk már , meg ugyan nefogadjuk el a kis hálapénzeket teljesen leapasztott Jóság ide- jóság oda , megyek kirámolom a lakómodulokat
#273464 czibiklaszlo 2008. szeptember. 03. 18:54
czibiklaszlo
Jobbra Padawan jobbra Igazad van.Sőt még abban is hogy marha sokan vannak, de ezk a villámok képesek egyszerre több kis kobakot is bezúzni Véletlen volt a balra ezer bocs érte Be kell menni abba a nagy épületbe nincs mese.Acsapattársakat be lehet állitgatni hogy ki hogy viselkedjen harc közben, pl Baó egy sugárvetővel tökéletesen jó távolságinak, vagy Visast jedi támogatásba. Én ha meg vagyok szorulva bekapcsolom a mágányos modot és leállitok egy jedit ,majd elindulok harcolgatni és gyógyitásért időnként visszatérek, átváltok a jedire gyógyitok ,majd megint harc, utána megint visszajövök és addigra regenerálodott a jedi ereje.Persze kellő távolságba kell leállitani , nehogy egy hullához menj vissza.Benn az épületben majd ne mártozz meg a sötét erő által átjártt térben
#273264 czibiklaszlo 2008. szeptember. 03. 15:35
czibiklaszlo
Nem kell a riasztoval foglalkozni, az alagut végén elmész balra ,majd fel a lépcsőn és kész .Ha valaki megakarna állitani márpedig megakarnak szépen adsz nekik Visas erővillámjaival és kész.A lépcső tetején majd bemész középen és igy tovább
#273250 czibiklaszlo 2008. szeptember. 03. 15:26
czibiklaszlo
Hát ,kell is a biztatás .Ahogy kijöttem a Sith buliból holmi részeges banda nem belém kötött, rendesen újra kellett töltenem mert reflexből bezúztam őket a talajba Utána eszméltem hogy sötétedek(A dek még nem lenne gond mert odatartok csak ez a csunya sötét) Nhéz ez a világos oldal mert itt tényleg uralni kell az indulatokat Főleg nekem egy ilyen névvel hogy Darth Laci Bá.Ugyhogy lehet szoritani nyugodtan.
#273072 czibiklaszlo 2008. szeptember. 03. 06:45
czibiklaszlo
Darth Laci Bá ,sikeresen felgyógyult és kilépve Taris egyik lakó moduljából gigászi küzdemet vivót mert ez a Dia nevű csaj kinyirása szokott elinditani a lejtőn Nem létező lézerkardommal gondolatban többször ledöftem és szétkaszaboltam testét, ám mégsem tettem a valóságban semmit igy elindultam egy reményekkel és buktatokkal teli jedi útján Megyek a kantinba és a dokihoz.
#272752 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 19:43
czibiklaszlo
Padawan a csapat szétosztására majd figyelj hogy legyen a másik csapatban is jedi,valamint érdemes abba a csapatba Baót is berakni.Az erő legyen veled Padawan
#272729 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 19:28
czibiklaszlo
Darth Laci Bá se csinált semmit a védelem érdekében, sőt én a kristály barlanngol mindig ugy jöttem ki hogy az újszülőttek folyamatos nyirása révén ugy feltuningoltam a karakteremet hogy a zsoldosakat a kijáratnál egyedül simán kicsináltam. Amugy ha gyenge a karaktered Libegőőő Padawan akkor ( mert én már ezt is kiprobáltam)amikor elkezdődik a harc egyből bespurizol a folyósó végén levő sarokba és vársz egy picit ,majd jön a bejátszás hogy milyen sokat segittel( én annyit csináltam hogy kinn a létező összes aknát felszedtem és kész Ráadásul mivel gonosz voltam jól be is zsebeltem minden dicséretett ,ja meg a gubát is Padawan az értelem világositja meg utadat és kapsz egy dupla adag erő-levest
#272551 ferdzso 2008. szeptember. 02. 16:13
ferdzso
igazából libegőőő tényleg hazudj majd a zsoldosoknak nem fogod tudni leverni őket (nekem mindig sikerül, de ez a tapasztalat ). nagyon erősek (igazából csak Trayaval sikerült meggyőznöm őket, hogy álljanak át a túlvilági fénybe)
#272529 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 15:48
czibiklaszlo
Amikor bemész a kristály-barlangba menj egyből balra tovább .Hamarosan lesz balra egy beugró rész ott kéne lenni a kiszabaditásra váró jedi mesternek.Miután kiszabaditottad menj vissza a központi épületbe és beszélj a fönökséggel.Ja amikor kijösz a barlangból némi zsoldos fog várni, ezeknek hazudj nyugodtan.Amikor beszéltél a fönökséggel az lesz a feladatod hogy megvédd az épületet.Én álltalában nem csinálok semmit ,csak simán leverem a behatolokat.Ennyi Padawan .,Dart Laci Bá küld egy extra erő-levest
#272506 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 15:28
czibiklaszlo
A KOTOR 1-ben még jó még nem voltam.A 2-ben végeztem nemrég.Egyébbként ahogy megindultam a folyósokon ,hihetetlen jó kedvem lett és olyan volt mintha hazamentem volna.Ez halálosan komoly.
#272389 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 12:12
czibiklaszlo
Gyomrom ,mint a katlan Sikerült egy Luke nevű karaktert elinditanom, tök kopasz és ez a mostani divatos mini szakálla meg középen ez a pici pamacs kb igy nézz ki.Azért a csajokban jobb a kinálat, na mindegy.Jó gyorsan felöltöztettem mert iritált ez a csupaszkodás Bezzeg régi csajok .Kapott két kardot meg egy páncélt és szépen haladok vele.Eddig nincs gond ,mert ugyebár itt még nincs jótékonykodás.Mindenesetre Andrasp Mester a segitség felajánlását előre is köszi.
#272382 andrasp 2008. szeptember. 02. 11:28
andrasp
#272350 :: czibiklaszlo (2008. szeptember. 02. 09:37)
Bár Darth Laci Bá most végzett a KOTOR2 ben jedi mesterként 17-es szinten, de az élet az élet KOTORtalanul sivár igy a KOTOR 1-ben ,mivel eddig csak a sötét oldalon remekelten most kiprobálom a jóság külőnősen mámoritó oldalát, ráadásul egy himet generálok.Majd később jeletkezem, mert egyenlőre csakaz ötlet született meg.Rengeteg segitségre lesz szükségem mert ez a jóság egy ismeretlen fogalom nekem a KOTOR1 -ben igy tuti hog Darth Laci Bá egy tantu tanonc szintjére fog visszazuhanni Az erő-leves legyen veletek.
hát akkor ha kell én segítek az erős-pista legyen veled
#272350 czibiklaszlo 2008. szeptember. 02. 09:37
czibiklaszlo
Bár Darth Laci Bá most végzett a KOTOR2 ben jedi mesterként 17-es szinten, de az élet az élet KOTORtalanul sivár igy a KOTOR 1-ben ,mivel eddig csak a sötét oldalon remekelten most kiprobálom a jóság külőnősen mámoritó oldalát, ráadásul egy himet generálok.Majd később jeletkezem, mert egyenlőre csakaz ötlet született meg.Rengeteg segitségre lesz szükségem mert ez a jóság egy ismeretlen fogalom nekem a KOTOR1 -ben igy tuti hog Darth Laci Bá egy tantu tanonc szintjére fog visszazuhanni Az erő-leves legyen veletek.
#271493 ferdzso 2008. augusztus. 31. 22:29
ferdzso
a hologram a kantinában van. egyébként ha jó vagy, akkor nem kell kinyírni a kapitányt. szal valszeg a gonoszok, és nem a királynő pártjára álltál így jártál. ez dark lesz. de asszem még lehet majd változtatni.