A twilek csaj csak akkor jön amikor jönni-e kell..ameddig nem jön hiába mész a kantinba. .....bár sértegetni érdemes járogatni oda.
Maga a kantin egyébbként a sivatagi kijárat felé van : pontosabban jobbra egy ronda nagy állat közelében lesz a bejárat.Viszont maga a twillek a hajó közelében fog jönni........ha jönni-e kell
Viszont ezzel az elragadott Bastiláttalan-állapotban... .....nem fog jönni ...és nem is lesz senki a kantinban....
Kijutottam a sith-ektől és próbálom elintézni a megmaradt dolgaimat: Manaan-on tárgyaltam és próbáltam Tatuin-on is tevékenykedni
ugye Bastilla-t elragadta Malak...
és nem találom sehol se az anyját. Nem lehet valahogy megtalálni Bastilla nélkül?
És ezt a fordulatot...besz@rás...de meglepődtem
Darth Laci Bá': tenk jú veri macs
@Tom.ee: ugyan ahoz a panelhez kell menni ahol a ventillátor a mérget bekeverné CSAK az üzemanyaggal kell mahinálni
Az a lényeg 4- es keverési aránynál történik a robbanás : viszont az egyik tartály 3-as a másik meg 5-os
...nézz mélyen magadba és emlékezz :a DIE HARD filmre, mert ott is ilyen öntögetés volt
Most csináltam egyébbként meg, de többször vakargattam én is a fejemet...... azért a robbanás után próbálkoztam a pisztolyommal is kicsinálni
Na újabb szép kotoros napra virradt (na ja este fél 6 kor ).
Most csak kété kérdés: Hogy a csavarlazítóba lehet a Manaanon a tarájokat felrobbantani és nem megmérgezni a cápát ?
Ebböl következik azért kéne mert Sunry tárgyalásást még nem fejeztem be ott mi az utolsó nyomok ?
beszéltem velük szal tudom , hogy csalta az asszonyt azt is, hogy a rodián tette a keresztet a halott csaj kezébe és egy fickó figyelmeztetett már hogy mélyebre kellene ásnom a sithek és a Köztársaágban ...
Nem is tudtam eddig erröl a mellékküldiről most szeretném megcsinálni még a Rakata Prime elött.
ja és persze az Erő(leves) legyen veletek!
Hétfőn este 98% -osan végeztem Kashyyyk-on (a többi másnapra maradt) és most jelenleg a sitheknél tartózkodom...
Am. nekem tökéletesen működik a játék ezen a konfigon ami most van
Üdv (még) a jó oldalról:
Ez a hülye 30KB-os korlát nem engedi, hogy képet szúrjak be
@Mesterek : a ruhát valami mod ....alulirta .........régebben egyébbként én megigértem neki ha nem lesz jedi végig abban lesz ..
...később meg már le se akarta venni
Voltunk egyébbként az 1-ben a Manaan-on és kiváncsiságból a felirt jegyzetem alapján legyártottam a belépőkártyát....valamint megkinóztam a foglyot, kivégeztem a mellette levőt, valamint a hangárban most végeztünk a Sith -tesókkal : önkéntes alapon
Na : kezdek elégedett lenni...majd dédelgetem
Na kipróbáltam minden lehetőséget... VGA driver frissítés (raktam fel régebbit, újabbat is), affinitás beállításoknál levettem az egyik magot, a kompatibilitást is átállítottam, patchet is tettem fel, grafikai beállításokkal is játszadoztam, de nem segített semmi.
Szerencsére nem adtam el a régebbi gépemet, úgyhogy majd játszok azon a gépen vele.
Még egyszer köszönöm a segítséget Darth Laci Bának és Tom.ee-nek. Jól esett ez a nagy segítőkészség
@Tom.ee: köszi ....majd legközelebb jobban elkalapálom
@zbundy: nincs mit
@Moody Mester: gratula
Fog menni majd Mira is
Nekem se ment sokáig, de kaptam egy fülest....tőle is...hehe.
Na végeredményben vele is beszélgetni kell rengeteget és firtatgatni az áldozatok meg nem őlögetéséről.Valamint én utazgattam vele és az oldalamat verdesgette folyamatosan....majd vissza kell térni vele oda ahol a banya megizleltette velünk az erőt a Nar Shaddan-on. KÁBÉ-ra ennyi
Darth Laci Bá: Kipróbáltam mindent, de még mindig semmi változás Azért köszönöm a tippeket.
Tom.ee: Ezt az exe kompatibilitást, hogy lehet megcsinálni? Egy próbát megér mindenképpen. Hihetetlen, hogy megveszem a játékot, aztán egy gépfejlesztés után nem működik :/
Egyébként a keresztnevem András, aminek a becézése a Bandi és a rém rendes családból vettem át a Bundy-t, amit ugye úgy ejtünk, hogy Bándi A Z meg a családnevem kezdőbetűje
Nos elnézést, hogy nem fordítottam a szöveget. Briannánál fontos ha sötét jedit akarsz csinálni belöle, hogy amikor a harcra tanit van egy lehetöség a majdnem megölésére és itt kell vaalmit csinálni bocs késöbb érthetöbben leírom
zbundy : kipróbálhatod, hogy az exe fájlt átállítod 98/2000 kompatibilitásra néha az is müködik.
Ja és egyébként ez az igazi neved ? Mármint a Bundy mert nekem az szal most jó kedvemben vagyok nem perellek be
Az Erő legyen mindenkivel (igen még a Sithekkel is)!
Nem szabad Visas-al beszélni, ez alapvető, valamint ez a közös harcolgatás nem egy leverésből...hanem rengeteg edzésből...beszélgetni kell vele jó sokat.Tömören ennyi
u.i: Mira...majd legközelebb
Ja és te milyen szinten vagy? A banya már kinevezett?
AGP-s ATI kártyákkal is szokott lenni gond.
Van olyan beállitás hogy V-sync ezt is próbáld meg kikapcsolni.......frissiteni a VGA drivert..... vagy ha Vistán van akkor XP-re állitani.
Szerencsére nálam ezek nem fordultak elő ...ezeket csak innen szedtem össze
Valamit hozzál össze Padawan
Üdv Darth Laci Bá
Más: az újjabb honositás valószinüleg kijavitotta a tójásokból a folyamatos keléseket, mert ezzel az nekem se kellnek ki
Szerencsére meg van a régi bugos
A fehér csajt hogy lehet jedivék varázsolni? mert le is győztem meg minden de semmi
@zbundy Padawan : nem szereti a két magot.
Lapozz vissza a 29 oldalra és ott közép tájon Citrogosth leirja pontosan a mikéntjét az egyik mag ideiglenes leállitásának.
Belinkelném egyébbként , de nem müködik de nem hozza be azt az oldalt.
Remélem tudtam valamit segiteni.
Más :
Ahogy a csapatunkba kerül folyamatosan legyen velünk, a banyával.Nagyon fontos hogy ne mészárolgassunk vele, mert ő nem a szavak embere.Beszélgetni azért beszélgessünk vele, rengeteget..Ennyi KÁBÉ-ra
Lenne egy problémám az első résszel. Most újítottam fel a gépet (nem tudom van e köze hozzá) és azóta nem működik rendesen a játék Kb 5 percet tudok vele játszani aztán egy exe hibaüzenettel kilép. Előző gépen tökéletesen futott (azt leszámítva, hogy nem tudtam maximális grafikán futtatni szaggatás nélkül) A játék természetesen eredeti. Az új gépem hardverei egy GeForce 9800Gt 512MB GDDR3, Gigabyte Ultra Durable 3 MA77O-UD3, AMD Athlon 7750 2,7 GHz True Dual-Core processzor és 2 GB memória.
Minden fajta segítséget örömmel látnék, mert ez az egyik kedvenc játékom és nagyon elszomorít, hogy nem működik
Előrre is köszönöm!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.