Gratula Moody Mester
Lehet kezdeni újra az 1-et, a változatosság véget
Én a 2-ben egyébbként még mindig a barlangban vagyok....a bugos honositással
Jönnek is a kis genyák
..a kép a pofátlan? vagy a butácska?
Gratula Mindenkinek
Persia _Warrior Mesternek sikeres visszatérést...valamint kellemes reménykedést.
oorrkk Mester: az egyenlet megoldásá után tényleg ott a lehetőség a tüskékel a kinyitásra....de akkor hol marad a humánus fogolykínzás.....valamint a Sith -tesók lemészárlása
A kis robi se folyamatosan adja a tüskéket
Más : Griff kiszabaditva, bucakalakó pörkölt tálalva .......bérgyilkos küdetéses malac átprogramozatt robival, valamint saját izesitő villámokkkal frissen sütve :szintént tálalva ....lehet hogy Griff-et is inkábbsütni kellet volna...igaz akkor hogy szerzek a sörébe nyálkát vagy mit
Üdv Darth Laci Bá
Na a banya is ki lökte az utolsó szavait,de persze itt nehezebb volt kinyirni mint amikor mellettem volt
De az a lényeg,hogy vége lett mind a 3 Sith-nek és már csak én maradtam
Gratula Mindenkinek
Persia _Warrior Mesternek sikeres visszatérést...valamint kellemes reménykedést.
oorrkk Mester: az egyenlet megoldásá után tényleg ott a lehetőség a tüskékel a kinyitásra....de akkor hol marad a humánus fogolykínzás.....valamint a Sith -tesók lemészárlása
A kis robi se folyamatosan adja a tüskéket
Más : Griff kiszabaditva, bucakalakó pörkölt tálalva .......bérgyilkos küdetéses malac átprogramozatt robival, valamint saját izesitő villámokkkal frissen sütve :szintént tálalva ....lehet hogy Griff-et is inkábbsütni kellet volna...igaz akkor hogy szerzek a sörébe nyálkát vagy mit
Brillians a XP-t akarsz akkor nyírd ki mind 2-őt és tüskék kérhetsz az eggyik társadtól is
UI: csajjal ne nagyon menjetek a sötét oldalra mert tök rondák
Uthar Mester nekem a kedvencem...célszerű egyébbként neki elmondani hogy mire készül a bestia....ettől függetlenül bár az öreg a kedvencem , de én az egész akadémiát kiszoktam nyirni
Jó oldalon viszont ne bátsdd az öreg havert .
Üdvözlöm egyébbként
Brillians a XP-t akarsz akkor nyírd ki mind 2-őt és tüskék kérhetsz az eggyik társadtól is
UI: csajjal ne nagyon menjetek a sötét oldalra mert tök rondák
A múltkor irtam hogy legyen mindig velünk, mert ő a tetteinket figyeli, valamint célszerű a banyával párba tenni, mert akkor elnézőbb.Lényeges dolog még hozzá.1 amikor a Telos-on ébredezik legyünk vele kedvesek 2a Dantooine-on a kristálybarlang közelében levő fazonnak válaljuk el a küldetését és bent keressük meg a cuccot( jó pont a szemében megint)3Nar Shaada a haldoklot mentsük meg......ha ezek után se sikerül valakinek...akkor kitagadom
Uthar Mester nekem a kedvencem...célszerű egyébbként neki elmondani hogy mire készül a bestia....ettől függetlenül bár az öreg a kedvencem , de én az egész akadémiát kiszoktam nyirni
Jó oldalon viszont ne bátsdd az öreg havert .
Üdvözlöm egyébbként
A klónokat a tévében nézztem
Haragudjál nyugodtan ...örülök neki
Alig várom egyébbként hogy végezz a jó oldalon.....bár még most sem késő
Vegyél majd sok tüskét....jó sokat......a végére....
Üdv jedi lovag
Akkor nem szóltam
Kéne 50 tüske, hogy kiszabadítsam a foglyokat, de csak 12 van A hülye árusok nem adnak...
No mindegy...majd visszafelé (?) ki lesznek szabadítva
szerk.: Melyiket érdemes: a) megölni Uthara Yan-t b) elmondani neki, hogy mire készül a tanítványa
De-de : pontosan azt mondtam neki : hogy TE ugy vigyázztál rá hogy el is rabolták tőled ....erre elkezdett tombizni
Grat a Sith fiú megtalálásához
Amugy : először át kéne állni
Na üdv jedi lovag....jönnek a klónok mennem kell.
Ezért most megharagudtam Jajj ne! A harag a sötét oldalra vezet...
Át kéne állniiiii? Majd később
Kellemes kardozgatást Moody Mester, valamint gratula Sion-hoz .....sikerült a vén besz@rit összezavarnod? vagy csak simán lenyomtad? ..........elég ostobácska egyébbként a kis drága
A banyát meg: ne kiméld!
Na : én is rendeztem Bastila mamucikáját és átadtam neki az üzenetet.
Ő is üzent Bálint lovagnak Azt mondta : vigyázz a lányára
Mivel gonosz vagyok, ráadásul teljesen Mondtam neki hogy tőle már rég elrabolták .......alig birtuk lefogni
Megyek, mert még ezt a Griff -es infót nem kaptam meg......feleslegesn meg nem bonyolodom a sivatagi bérgyilkos küldetésembe . majd a buckákkal egyszerre letudom....szóval megyek a Matuka családot kinyirni
Üdv Darth Laci Bá
Mégis hogy vigyázzak a lányára? Te hazudós! Nem mondtad neki, hogy elrabolták? ejj... Így bízzak meg a sötét oldalban?
Mint tegnap ma sem volt sok időm játszani, de majd holnap... Már begtaláltam Carth fiát
Végre meg van az infóm Griff-tesóhoz. .........ráadásul a Matale családnak is annyi, sőt mindenkinek annyi...még a robikat is kicsináltuk.
Persze: jól letagadtam mindent a jó mélyen tisztelt jedi tanács előtt......kaptam is egy csomó sötét pontot.....rendesen olyan sz@rul néz ki a karakterem hogy szemüveget kéne rá tenni, mert néha már én is megijedek tőle
Bastilát viszont még nem sikerült lekapnom ... a végén még itt maradok smacistalanul
Kellemes kardozgatást Moody Mester, valamint gratula Sion-hoz .....sikerült a vén besz@rit összezavarnod? vagy csak simán lenyomtad? ..........elég ostobácska egyébbként a kis drága
A banyát meg: ne kiméld!
Na : én is rendeztem Bastila mamucikáját és átadtam neki az üzenetet.
Ő is üzent Bálint lovagnak Azt mondta : vigyázz a lányára
Mivel gonosz vagyok, ráadásul teljesen Mondtam neki hogy tőle már rég elrabolták .......alig birtuk lefogni
Megyek, mert még ezt a Griff -es infót nem kaptam meg......feleslegesn meg nem bonyolodom a sivatagi bérgyilkos küldetésembe . majd a buckákkal egyszerre letudom....szóval megyek a Matuka családot kinyirni
@oorrkk Mester: gratula...Hanharr-hoz meg főleg .....csak igy továbbb szorgalmasan
@Moody Mester: nem esett ki a zsebemből A páncélt meg még a helyszinen méretreszabtam Levettem a két újját :karral együtt Vállba kicsit még igy is szorit ......mindegy megyek a kocsmába
@Brillians jedi lovag: te kis stréber .....mondjuk: jó diák holtig tanul ....azért a hullaságot nem muszáj betartani
Na: legyetek rosszak és a hétvége legyen veletek
Üdv Darth Laci Bá
Én meg K.O.-ba küldtem Sion-t és most a vén banyával hadakozom
@oorrkk Mester: gratula...Hanharr-hoz meg főleg .....csak igy továbbb szorgalmasan
@Moody Mester: nem esett ki a zsebemből A páncélt meg még a helyszinen méretreszabtam Levettem a két újját :karral együtt Vállba kicsit még igy is szorit ......mindegy megyek a kocsmába
@Brillians jedi lovag: te kis stréber .....mondjuk: jó diák holtig tanul ....azért a hullaságot nem muszáj betartani
Hamarosan érteSith-em
Sajna jelenleg, bár a zsebemben lapul a papuci üzenete, de a barlang kijáratában akadályoztatva vagyok
Annyira azért nem bánkodom, mert végeredményben most hozták az új páncélomat ....igaz ez jeleleg : egy- egyenlőre élő próbálkozó -babán van .....nem sokáig. ...de sötét lett hirtelen
A hogy-ra:
Na: ennyi
Megyek , mert a ruhát át kell venni
Üdv Darth Laci Bá
Darth Laci Bá csak nehogy kiessen a zsebedből az üzenet
Brillians te pedig nagyon jól haladsz,de majd 1xer probáldki Darth Raven névvel is mert igy is vicces lessz
Hamarosan érteSith-em
Sajna jelenleg, bár a zsebemben lapul a papuci üzenete, de a barlang kijáratában akadályoztatva vagyok
Annyira azért nem bánkodom, mert végeredményben most hozták az új páncélomat ....igaz ez jeleleg : egy- egyenlőre élő próbálkozó -babán van .....nem sokáig. ...de sötét lett hirtelen
A nevek terén ilyen kreatív vagyok Vicces amikor elkezdik a vukik és a twi'lek a ,,köszönjük a segítségedet Bálint" szöveget.
(Haverral egyszer hülyéskedtünk: beírtuk névnek,
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.