Köszi Moody mester .... A második rész abban az egy dologban tetszett h sok morális kérdést feszeget, és hangulatos párbeszédek alakulhatnak ki benne a társakkal.Viszont az első részben tetszett a jedivé akarom mondani sith tanítás végigjátszhatósága...A gizkákat ha nem kiírtod, gondolom el lehet vinni a ritka fajokat gyűjtő kereskedőnek....(én kiírtottam őket) Mit lehet értük kapni ?
Na végig vittem az első részt is.... Ezek a jedik komolyan azt gondolták h egy ekkora urat mint én átállíthatnak az oldalukra....
Jó volt ez a rész is, de a második nekem hangulatosabbnak tűnik, vagy csak én éreztem így ?
Üdv
Gratulálok caesar mester de számomra az első rész a favorit
Na végig vittem az első részt is.... Ezek a jedik komolyan azt gondolták h egy ekkora urat mint én átállíthatnak az oldalukra....
Jó volt ez a rész is, de a második nekem hangulatosabbnak tűnik, vagy csak én éreztem így ?
Üdv
Ugye-ugye
Amugy én is annyira meglepődtem hogy a felakadtt szemeimet alig birtam visszakoordinálni.
Sőt a baloldalamon furcsa bizsergést éreztem és visszamentem beszélgeni a potyautassal
Később miután rájöttem hogy csak a Gizzka tabletták maradtak a zsebemben, a kis csajt kitoloncsoltam a hajóról.....fog itt nekem mindent összerágcsálgatni, meg szeretgetni
Én se nagyon voltam, mert a beindultak a földek ....főleg a Matale-földek
Pár barázdát benyomattam én is.......főleg Matale papó arcába..................előtte azért a pénzt is elfogadtam
Olyan mészárlást rendeztek hogy rendesen a jedi épületekig hallatszott a nagy lődőzés.
Rendesen még engemet is meggyanuStih-ottak hogy én rendeztem a lődőzést ............mondtam is a tanácsnak : hogy se lőfegyverem nincs, valamint senkivel nem mocskolom be a kezemet ( erővillámokat használok...jó erről nem pofáztam nekik)
Szóval , simán bevették hogy teljesen ártatlan vagyok és senkit nem vetttem rá a lődőzésre , valamint ott se voltam, még a környéken se, sőt azt se tudom merre van a birtok
Kaptam egy csomó sötét pontot
Még a térképet kéne rendezni és akkor akár találkozhatunk is a bucka tábor környékén.
Én csak rópisan szeretem egyébbként....ha nem gond akkor pörköljed őket még egy kicsit
Akkor te ilyen kis bosszúállós tipus vagy ...szerencsére
Végeredményben lesz még rá alkalom......
Akar majd ő még gonoszkodni .........persze most már késő
Nincs több pátyolgatás, nics több kobor jedi képzés ................aki nem kezdi egyből a sötét oldalon : annak szerintem ne is segitsünk ....max átállni
Ja-ja: Briliáns végleg jedi lovag maradt ..........kár volt ennyi energiát belefektetnünk........ ...........pedig én éreztem benne az erőt, sőt még te is érezted benne oorrkk Mester
A végén meg kiderült hogy csak ahoz kellettünk hogy megfejtsük a templom mozaiklapjának jedit próbáló rejtvényét
Genya egy élet ez...mármint ez a Sith, jedi képzés ...nem sok haszna van belőle az embernek ( max ez a qrva sok hsz)
Megint teljesen felidegeSith-ettem magamat ............amugy kellemes pihengetést a gépeden ....kényelmes egyébbként?...
Na: mennem kell ,mert meló van
Azért Darth Papi eléggé megszenvedett ezekkel a jedi tesztettek .............a másik tipusú tesztek töltögetése azért jobban szokott menni
Beépültem azért a jedik közé
Már a kardom is meg van
Végredményben innen meg mindenki lepélet, ha jól látom...
A templomot lerendeztem Darth Laci Bá'- val és a múltkori Jedi lovag társ H-betűs mozaik átkelési sikertelensége miatt készitettem pár képet : ha esetleg legközelebb valakinek majd segitség kell hozzá.
Amugy Bastillát ismét visszakaptam........a többiek pedig pihennek...egy kicsit
Pedig sikerült az aréna
Végeredményben szinte csak a végén kellett elmajszolnom "pár" gyógycsomagot
Kis tarisznyámban össze is pakoltam a motyomat és beugortunk Davik-tesó birtokára.
A fejvadászoknak majd szólok..........hogy mit azon még gondolkodom ...........Bastillához viszont sok sikert........nekem meg volt.....nem egy nagy szám
oorrkk Mester : kötelező kinyirni
Darth Laci Bá' hamarosan már oda is ér , bár egyenlőre még a Rakaták sorait ritkotom, de-de hamarosan.... .........ilyenkor egyébbként elszoktam kobozni tőlük előbb a fegyvereket .................nem az hogy félek tőlük...csak simán a pofáraesés véget
Jól kigonoszkodtam egyébbként magamat én is Darth Papival...........be is tanultam az új szöveget....most ezt nyomatom nekik a kinyirás előtt .......rendesen zizegnek
Üdv Mester
Nem is voltam mérges ....csak a fogamat szivógattam, mert közé ment valami
Most viszont mérges vagyok...... hát ahogy rárontottam a Bestiára : letépett kéz és szagminta , meg főleg gránát nélkül..............véletlenüm nem megbotlottam és fejjel beesetem a csontkupac közé Ez a piszok Mission meg végig ott röhögöt rajtam Jó azért nem haragszom rá ( annyira) mert végeredményben tök egyedül kicsinálta a bengát.
Na : megyek mert végezni kellINDENKIVEL
Ja : amugy Darth Laci Bá' végzet szegény-szgény Uthar Mestrel+ az egész akadémiával
Brilians lovag: most szerezd be ....mert nem mindig lehet kapni ( ajánlom hogy beszerezd...és engem ne idegeSitht-s
Mondom én, hogy nem lehet megunni ezt a játékot...
Ez igaz, de sajnos egy játékot kétszer egymás után nem tudok kijátszani Max, ha nagyon akarom (vagy esetleg unalmas óráimban több órára leköt...)
De jön a mentőöv, hogy ne jöjjek ki a KotOR világából: KotOR II Tervezem a beszerzését...
Mit adtam nekik, mit adtam nekik? ......semmi olyant amit a túlvilágra vihettek volna magukkal ....egyébbként ez már a váltás Sith őrjárat lehet...mert én mindet kicsináltam ......
Más : megint jól felidegesSith-ettem magamat .....megkaptam a vukit is csapattársnak........... nem csak büdi, de még morog is........ mondtam is neki...............:He, kérdeztem valamit ...erre annyit mondot hogy Brharhm ................visszaküldtem egyből : fog itt engem idegeSith-eni. ............Darth Papi egyébbként azt mondja pusztakézzel rá fog rontani a Bestiára...nem kell neki letépett kéz meg szagminta ..............nem vicc ez tényleg megcsinálja.........
Majd megvárlak oorrkk Mester a bázison...tudod csak kövesdd a jelzőhullákat és oda fogsz találni
Te szent ég ezen a képen Darth Papinak nagyon sz@dista képevan bár ha ennyire felidegesítették nem csodálom
Hát nem szivesen találkoznék egy sikátorba vele föleg jediként
Mit adtam nekik, mit adtam nekik? ......semmi olyant amit a túlvilágra vihettek volna magukkal ....egyébbként ez már a váltás Sith őrjárat lehet...mert én mindet kicsináltam ......
Más : megint jól felidegesSith-ettem magamat .....megkaptam a vukit is csapattársnak........... nem csak büdi, de még morog is........ mondtam is neki...............:He, kérdeztem valamit ...erre annyit mondot hogy Brharhm ................visszaküldtem egyből : fog itt engem idegeSith-eni. ............Darth Papi egyébbként azt mondja pusztakézzel rá fog rontani a Bestiára...nem kell neki letépett kéz meg szagminta ..............nem vicc ez tényleg megcsinálja.........
Majd megvárlak oorrkk Mester a bázison...tudod csak kövesdd a jelzőhullákat és oda fogsz találni
oorrkk Mester : ez van Sértegetnek minket...de azért a piszkos melót mégis nekünk kell megcsinálni...annál bezzeg nem dumálnak.........teljesen felidegeSith-ettem én is magamat Ki bántott?
Mondjad Mester: oszt már ott is vagyok
A buckalakó szentharcosok lángszórózva frissibe a legélvezetesebb
Más: Mission csatlakozott hozzám ....mondom neki : minek?........megint mondom neki : kérdeztem valamit
Na : ennyi.
A hétvége legyen veletek Mesterek...megyek mert a szinvilágon akarok még finomhangolni egy picit
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.