Akkor tui hogy magával a mentéssel lehet a gond. Más játékoknál is szokott ilyen lenni.
Pobálj meg egy régebbi mentést továbbvinni, vagy az automatamentést továbbvinni. Szerintem közvetlenül az indulás előtt( a hiba előtt) készitsél pár mentést.A másik dolog ( lehet hogy semmit, se csinál ) de régebben amikor hasonló gondjaim voltak : én az enter-t nyomogattam folyamatosan ...........hogy ettől sikerült-e azt nem tudom ,de sikerült.
Ja: ha nem eredeti akkor is szokott hasonló jeleségeket produkálni.
Ha van kodec az a baj, ha nincs akkor meg lehet hogy ez a baj
Nekem is volt régebben ilyen, sőt még olyan is hogy amikor a Sith -tesók jönnek fel a hajóra......és le kéne őket ágyúzzni...akkor abból se volt látható semmi. Kősőbb miután mind feljött ...már egészen jól láttam őket.
Probáldd meg szerintem, vagy leszedni, vagy felrakkni valamelyik kodec-et.
Vagy a mentéseket félretéve . újratelepiteni, mert nekem már volt rá erre is példa.
Üdv..........vagy ahogy Zack -Mester is irta....egy mod is betehet.
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a kotor 2 ben mikor elhagynám a telost felszálok az ében héjára betölti a pályát és full fekete képernyőt kapok, nem látok semmit, ha behozom a menüt az viszont látszik. mi lehet a gond?? előre is köszönöm a segítséget!!
Ez egy ritka bug ha jól tom. Elég ha betöltöd az utolsó előtti mentésedet. (ez nekem legalábbis működött)
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a kotor 2 ben mikor elhagynám a telost felszálok az ében héjára betölti a pályát és full fekete képernyőt kapok, nem látok semmit, ha behozom a menüt az viszont látszik. mi lehet a gond?? előre is köszönöm a segítséget!!
czibiklaci: Figy már háromszor elértem a játék végéig, csak azóta felejtettem, RPG fan vagyok. Az első küldit 6 órán át csináltam, mindent kiderítettem belőle, mellékküldikkel. Most meg a Harbingeren vagyok.
......a jövőben , ha lehet mellőzzük a kisregényeket
Amugy ezeket a nagy panaszkodás-kifakadásokat Bao-nál én se nagyon birtam............röhögés nélkül.
Mondjuk nálam zsugamen is állandóan panaszkodott.....és amikor egyszer megdicsértem olyan lett hirtelen az arca hogy rendesen megijedtem tőle. .................jól ki is képeztem ........................amugy .....azzal a csajjal meg Handmán békén ....én eddig azt se tudtam hogy van ruhája ..........én csak csábitgatni szoktam
Én se nagyon adtam rá meg a többi női karakterre ruhákat, maxium azt amiben táncoltak. Vagy ha nagyon szenvedtek harc közben, addig kaptak valami védelmező hacukát, de csak amíg tartott a csata, utána vissza az egész.
Ha a hosszal a játék hosszára céloztál, akkor arra ennyit mondok: bár több játék lenne legalább olyan hosszú, mint a KOTOR 1-2.
......a jövőben , ha lehet mellőzzük a kisregényeket
Amugy ezeket a nagy panaszkodás-kifakadásokat Bao-nál én se nagyon birtam............röhögés nélkül.
Mondjuk nálam zsugamen is állandóan panaszkodott.....és amikor egyszer megdicsértem olyan lett hirtelen az arca hogy rendesen megijedtem tőle. .................jól ki is képeztem ........................amugy .....azzal a csajjal meg Handmán békén ....én eddig azt se tudtam hogy van ruhája ..........én csak csábitgatni szoktam
Én inkább annyit tanácsolnák hogy : ne siess!!!...beszélgess rengeteget a társaiddal és előtte legyen mentésed hogy nehogy valamelyik párbeszéd benézése miatt a befolyásod csökkenjen rajtuk.
Nyiss ki minden ládát, őlj meg minden szörnyet, vállalj el minden küldetést és legyél rossz.
A gyógyitást fejleszdd ki minél hamarabb......sőt mivel kardod sem mostanában lesz érdemes az elejétől tuningolni az erővillámokat, meg a droidok bénitása se jön majd rosszul.
Üdv és jó játékot.
Ezek miatt a képességek miatt meg ne aggodj egyáltalán...............ez olyan mintha nem is lenne
Ecsém... nem úgy Erő... nem hiszem el, hogy egy ilyen könnyű kérdést ennyire nehéz megérteni. Ott, ahol olyanok vannak, hogy Karizma, Ügyesség, stb.! Intelligencia.
ÉRDEMES MÉG EZT IS ELOLVASNI...................amugy én az erővillámokat szoktam nyomatni az elejétől és a gyógyitást. Képességeknél a számitógépre szoktam és kész.Mivel nagy az ember csapata minden helyzetből sikeresen diadalmasan kijön az ember Sith-je.
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy a KotOR második részében a Jedi Őrszem "kasztnak" mire kell gyúrnia? Mert a Védelmező és a Tanácsos egyértelmű... viszont neki?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.