Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#35667 gepard 2007. február. 04. 21:35
gepard
De mindenkit kinyírt a haverom, a vulkarokat is meg a bekeket is
#35656 fyktyvf 2007. február. 04. 19:58
fyktyvf
#35654 :: Marka Ragnos (2007. február. 04. 19:48)
Nem, nem. Ha kinyírtad a Bekeket és visszamész a Vulkarokhoz őket is kinyírtad megszerzed a prototípust, de azt aztán nem lehet sajnos seholsem eladni, sem felhasználni. Én is próbálkoztam vele, original a Tatuinon akartam beszereltetni az én swoopomba de a cerkás szerelő nem hajlandó megcsinálni, pedig A versenyirodából oda szoktak küldözgetni.
Szerintem nem ugyanarra gondolunk.
A gyorsító ahhoz kell, hogy elindulhass a swoop futamon, Bastiláért, aki a fődíj. Ehhez valamelyik csapathoz kell vinni a gyorsítót, illetve a gyorsító a Vulkaroknál van, ha velük vagy, akkor Bek-éknél kell rendet tenni.
#35654 Marka Ragnos 2007. február. 04. 19:48
Marka Ragnos
Nem, nem. Ha kinyírtad a Bekeket és visszamész a Vulkarokhoz őket is kinyírtad megszerzed a prototípust, de azt aztán nem lehet sajnos seholsem eladni, sem felhasználni. Én is próbálkoztam vele, original a Tatuinon akartam beszereltetni az én swoopomba de a cerkás szerelő nem hajlandó megcsinálni, pedig A versenyirodából oda szoktak küldözgetni.
#35649 fyktyvf 2007. február. 04. 19:23
fyktyvf
#35620 :: gepard (2007. február. 04. 16:32)
Hello! Haverom játszik a KOTOR 1-el és akadt egy elég érdekes probléma... Megölt mindenkit, és megszerezte a gyorsítót, amit nem lehet odaadni senkinek ( ) a Bek bázison mindenki halott... És már én sem tudom, hogy kivel lehetne beszélni, mert felkutattuk egész alsó várost, de semmi.... Ha tudnátok segíteni azt megköszönném...
Ha a Bek bázist pucoltad ki, akkor menj vissza a Vulkarokhoz (Black Vulkar Base) és ott keresd meg a Vulkar Hadnagyot (Liutenant), és nála lehet elintézni a dolgot.
#35644 Tenebra 2007. február. 04. 18:47
Tenebra

Ő lenne az én jelenlegi 15-ös Jedi Guardian-om (aki alapból Soldier) . Sajnos a Dark Jedi Master Robe még nincs meg (még a Dark Jedi Master-nél van, akit le fogok gyilkolni a Sith bázison, a Manaan-on). Meglepően brutális lett most, hogy észszerűen raktam össze az elején. Méltó lesz Darth Revan-nak . Legalábbis remélem, hogy Malak-ot most még könnyebben kifektetem, mint 4 éve (Malak rosszabbul fog halni, mint 4 éve ).

Amúgy sajnos nem látszik közelről, de tiszta Dolph Lundgren a csávó . Főleg így, hogy a Sötét Oldalon van . Mert hát hol lenne máshol Tenebra "gyermeke"?
Post tenebras lux
#35628 Token 2007. február. 04. 17:10
Token
#35620 :: gepard (2007. február. 04. 16:32)
Hello! Haverom játszik a KOTOR 1-el és akadt egy elég érdekes probléma... Megölt mindenkit, és megszerezte a gyorsítót, amit nem lehet odaadni senkinek ( ) a Bek bázison mindenki halott... És már én sem tudom, hogy kivel lehetne beszélni, mert felkutattuk egész alsó várost, de semmi.... Ha tudnátok segíteni azt megköszönném...
Vissza kell menni ahoz aki adta a küldit

#35620 gepard 2007. február. 04. 16:32
gepard
Hello!

Haverom játszik a KOTOR 1-el és akadt egy elég érdekes probléma... Megölt mindenkit, és megszerezte a gyorsítót, amit nem lehet odaadni senkinek ( ) a Bek bázison mindenki halott... És már én sem tudom, hogy kivel lehetne beszélni, mert felkutattuk egész alsó várost, de semmi.... Ha tudnátok segíteni azt megköszönném...
#35081 Börni 2007. február. 02. 13:36
Börni
Íme 1-2 karakterem képe (ha érdekli valakit)
#34913 peti112 2007. február. 01. 17:40
peti112
Heh, én a Restoration Projekten fél éve örültem így, és 10 percet . Azóta néha-néha megnéztem, és már nagyon nem örültem... Csak a haladást kell megnézni: ha így folytatják, pár év múlva kész is lesz Ez olyan "túl szép, hogy igaz legyen" kategória...
#34907 Marka Ragnos 2007. február. 01. 17:26
Marka Ragnos
Nem fogunk megkövezni, csak Force Grippelni fogunk illetve Force Lightingolni, de én is amellett vagyok hogy szépen lassan kényelmessen gyártsák le a következő részt.

Jaj de jó lenne ha fényszablya stílusok látványban is különböznének:
#34857 fyktyvf 2007. február. 01. 14:30
fyktyvf
#34856 :: gepard (2007. február. 01. 14:19)
Ezt én is hallottam, de hátha az egyik idei játékot halasztják és betszik helyette a KOTOR 3-at
Én, bár ezért meg fogtok kövezni, remélem, hogy legalább jövőre jelenik meg, hogy ne esshessen a KOTOR 2 hibájába, tehát maradjon elég idő a kidolgozására a játék végére is, így egy majdnem tökéletes játékot kaphatunk majd kézhez. És mivel a Bioware a Dragon Age-re feküdt rá, ezért logikus, hogy az Obsidian fejleszti majd. Legalábbis reméljük...
#34856 gepard 2007. február. 01. 14:19
gepard
Ezt én is hallottam, de hátha az egyik idei játékot halasztják és betszik helyette a KOTOR 3-at
#34844 Marka Ragnos 2007. február. 01. 11:35
Marka Ragnos
Bejelentették hogy a Lucasarts minden évben két játékot fog piacra dobni, az idei keretbe már nem, de az elkövetkező 1-2 éven belül megjelenik a Kotor 3. Legalábbis ezt mondták a sajtótájékoztatón.
#34824 Tenebra 2007. február. 01. 09:57
Tenebra
#34817 :: Börni (2007. február. 01. 08:24)
Kérdés: KotOR 3 lesz? Van magyarosítás a KotOR 2-höz?
Még egy régebbi Gamer-ben volt, hogy abból a fejlesztői részlegből, melyben a KotOR3-at csinálták, egy csomó, eléggé jelentős embert kirugdostak, és leállították a project-et. Hogy azóta történt-e valami, nem nagyon tudom... Mindenesetre az agyát trancsíroznám a falra, aki ezt megtette .

Ezt talátam egy másik gamer-oldalon, 2006. márc. 31-i hír...
Az a vicc, hogy a legfrissebb hírük a játékról a játék fejlesztőinek is ez, az oldalukon . Ugyanez a szöveg, csak angolul.

Úgyhogy valami csak van... Ezt a játékot nem szabadna hagyniuk, nem is értem, a LucasArts mi a francot tököl annyit . Elég sikeres volt mindkét KotOR, mind kritikailag, mind eladásilag, akkor nem nagyon értem, mi akadálya van annak, hogy elkészülhessen végre a világ legjobb Star Wars játékának folytatása...
Post tenebras lux
#34821 hobbeKiller 2007. február. 01. 08:55
hobbeKiller
Magyarosítás biztos, hogy van. Legalábbb Beta változat. KotoR3-ról egyellőre nem hallottam, de a Lucasarts biztod nem hagyja majd parlagon heverni ezt a sorozatát.
#34817 Börni 2007. február. 01. 08:24
Börni
Kérdés:
KotOR 3 lesz?
Van magyarosítás a KotOR 2-höz?
#34711 fyktyvf 2007. január. 31. 20:11
fyktyvf
Igen, igen és igen! Ez kell nekünk! Remélem jó nagy lesz, és elég okot ad arra, hogy még egyszer (kétszer, háromszor...) végigtoljam a KOTOR2-t.
#34527 Marka Ragnos 2007. január. 31. 04:20
Marka Ragnos

#34513 Tenebra 2007. január. 30. 22:36
Tenebra
#34508 :: Marka Ragnos (2007. január. 30. 22:27)
Van valamim aminek bizonyára örülni fogtok, mint ahogy én is tettem alig öt perce... és hogy miért is nem közöltem egy szuper hírt veletek azalatt az öt perc alatt azt ebből a linkből megtudjátok... nézd meg!
Eleinte valóban viccnek hittem az egészet... Na, mondom restoration, ja, összevágtak egy hangulatos videot a játék legjobb pillanataiból .

Post tenebras lux
#34508 Marka Ragnos 2007. január. 30. 22:27
Marka Ragnos
Van valamim aminek bizonyára örülni fogtok, mint ahogy én is tettem alig öt perce... és hogy miért is nem közöltem egy szuper hírt veletek azalatt az öt perc alatt azt ebből a linkből megtudjátok...

nézd meg!

#34409 fyktyvf 2007. január. 30. 17:00
fyktyvf
#34280 :: gepard (2007. január. 29. 20:38)
Hát, örök hála Másodszor segítettél ki a "bajból"
Szóljál nyugodtan, fel van téve a gépre és én is nyomom folyamatosan, most épp a mandalori táborban járok, és a dzsungelt derítem fel, a többi bolygó kész...
#34280 gepard 2007. január. 29. 20:38
gepard
Hát, örök hála Másodszor segítettél ki a "bajból"
#34231 fyktyvf 2007. január. 29. 17:30
fyktyvf
Na, most néztem utána, bocs: tehát ahogy mondtam kb. csak a konzolnál a főkarinál egyelőre csak átirányíthatjuk a fontos dolgokat a másodlagos rendszerekre. Ezt muszáj is megtennünk, mivel csak a másodlagos rendszert tudjuk lekapcsolni, ennek a kódját már megszereztük. Ekkor fel a hídra, ott leállítani a programot! Kész is
#34226 fyktyvf 2007. január. 29. 17:23
fyktyvf
#34165 :: gepard (2007. január. 29. 14:35)
Hát emberek én nagyon nem vok jóban ezzel a KOTOR 2-vel, már másodszorra akadok el úgy, hogy fogalmam sincs, hogy mit kéne csináljak.... Ott tartok, hogy elraboltak és ki kellett menteni a karatkterem 2 másikkal egy hajóról, ez meg is volt, aztán visszamentem oda ahonnan bejutottam a hajóra, és ott azt írja, hogy a hídon található konzollal lehet kinyitni ezt az ajtót, mert mágnesen le van zárva. Fent vagyok a hídon, ha jól vettem ki, ott unlockolni kell a dolgokat a konzolon, de az egyiket nem lehet (!). Szerintem ezzel kéne valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit ( az is lehet, hogy nem néztem meg valamit ). Ha tudnátok segíteni azt megköszönném...
Ahol a karid volt bezárva, ott van egy konzol, ott (is) lehet lekapcsolni a másodlagos rendszerek írásvédettségét (ha jól emlékszem, de lényeg, hogy a dokk benne legyen), és onnan fel a hídra, és lekapcsolni az említett rendszert. Innen megnyílik az ajtó a dokk felé, észre is fogod venni, mert visszafelé rengeteg fejvadász állja majd utad. Innen rövid bejátszás után juhatsz vissza a Nar Shadaa-ra, új csapattárssal...
#34165 gepard 2007. január. 29. 14:35
gepard
Hát emberek én nagyon nem vok jóban ezzel a KOTOR 2-vel, már másodszorra akadok el úgy, hogy fogalmam sincs, hogy mit kéne csináljak.... Ott tartok, hogy elraboltak és ki kellett menteni a karatkterem 2 másikkal egy hajóról, ez meg is volt, aztán visszamentem oda ahonnan bejutottam a hajóra, és ott azt írja, hogy a hídon található konzollal lehet kinyitni ezt az ajtót, mert mágnesen le van zárva. Fent vagyok a hídon, ha jól vettem ki, ott unlockolni kell a dolgokat a konzolon, de az egyiket nem lehet (!). Szerintem ezzel kéne valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit ( az is lehet, hogy nem néztem meg valamit ). Ha tudnátok segíteni azt megköszönném...