Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#74855 Kegan 2007. június. 19. 18:43
Kegan
#74826 :: BreakDown (2007. június. 19. 18:15)
Én úgy emléxem hogy Juhani áttérítése/kivégzése után már megvan a jedi öltözék. Ezt egy bevillanásra alapozom, úgy rémlik a romoknál már jedi öltözékben küzdöttem.
Lehet, hogy úgy van, nem emlékszem pontsoan rá. Nekem is volt már Jedi ruha addigra de asszem a megölt Nemotól vettem el. Az pedig egy Jedi Knight's robe, amit kapni fog az Padawan's robe (asszem... ). Egy biztos, a rakata templom romok után már lesz Jedi ruha.
#74826 BreakDown 2007. június. 19. 18:15
BreakDown
#74818 :: Kegan (2007. június. 19. 18:07)
Ha visszatértél a rakate templom romjaiból. Nem, ő meghalt. Nincs, de a Mannan-on, Tatooine-on van. Nem mentél volna vele semmire. Aréna már nem lesz de lesz helyette pazak és swoop race.
Én úgy emléxem hogy Juhani áttérítése/kivégzése után már megvan a jedi öltözék. Ezt egy bevillanásra alapozom, úgy rémlik a romoknál már jedi öltözékben küzdöttem.
#74818 Kegan 2007. június. 19. 18:07
Kegan
Ha visszatértél a rakate templom romjaiból.

Nem, ő meghalt.

Nincs, de a Mannan-on, Tatooine-on van.

Nem mentél volna vele semmire.

Aréna már nem lesz de lesz helyette pazak és swoop race.
#74784 Pozandr 2007. június. 19. 17:41
Pozandr
Mikor fogja a karakterem megkapni a Jedik hivatalos öltözékét? Mert még mindig ugyanabban a katonai ruhában vagyok, amelyet a Vulkár bázison szereztem magamnak.

A Tarisiakat sajnálom! Olyan rossz, hogy Malak elpusztította azt a bolygót. Ezt azt jelenti, hogy Gadon Thak is ott halt meg? Vagy vele még össze fogok futni? Mert ő jó fej volt.

Dantooine-n hol van swoop pálya, ha van? Mert az Ebon Hawk-on van egy swoop járgány. Szeretnék egy kis pénzt keresni.

Igaz, hogy Davliknál kipudingztottam egy konténert, amelyben 500 kredit volt. Csak azt sajnálom, hogy nem próbáltam ki a masszászt, az egyik twi'lek rabszolga felajánlotta.

Fogok tudni még majd arénában párbajozni, mint ahogy Tarison tettem a felsővárosban? Elég jó kis pénzkereset volt...
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#74486 fyktyvf 2007. június. 19. 10:46
fyktyvf
Ha jól emlékszem, ha közelmész az Elderek beszélnek veled... De én mindig az ő pártjukra álltam, ők legalább nem gonoszak, mint a másik törzs. Ha úgy döntesz, hogy az ő oldalukra állsz, akkor szabadítsd ki a másik táborból az Elder foglyokat.
#74480 Zack 2007. június. 19. 10:38
Zack
Hy. Az ismeretlen bolygón járok ahol a rakaták megbíztak azzal hogy nyírjam ki az ősöket. Mit csináljak azzal a hülye erőtérrel ami a az ősök faluja elött van? Előrei is köszi.
#73956 BreakDown 2007. június. 18. 08:36
BreakDown
#73950 :: jedimaster (2007. június. 18. 08:19)
Nem tudsz már készíteni, csak felvenni egy megölt Sith-től(vagy Jedi-től), de ha találsz kristályokat, az Ebon Hawk-on(meg máshol is) található munkapadon ki tudod cserélni a színt.
Általában erőmódosítót adnak, pl. +1 sebzés vagy pontosság, stb. Egyébként ha jól körülnézel Dantooine vidékén, akkor egy bizonyos területen látni fogsz egy droidot, akire kath vérebek támadnak. Az egy misszió, de mellette ott egy kristálybarlang, ahol egy rahedli kristályhoz juthatsz!
#73954 jedimaster 2007. június. 18. 08:32
jedimaster
Hmm...hát tegyük fel, hogy most van a sárga fénykardod és egy vörös. Elmész a kristályokkal a munkapadhoz és ott rámész a fénykardra. Láthatód, hogy ott van a sárga meg a vörös kristály ott tudod kicserélni, de máshova is tudsz tenni kristályokat, ha jól emlékszem ezek annyiban befolyásolják a fénykardot, hogy "erősebb" lesz(ha nem is jelentősen nem változtatnak semmit, én is mindig teleraktam kristállyal).
#73952 Pozandr 2007. június. 18. 08:25
Pozandr
#73950 :: jedimaster (2007. június. 18. 08:19)
Nem tudsz már készíteni, csak felvenni egy megölt Sith-től(vagy Jedi-től), de ha találsz kristályokat, az Ebon Hawk-on(meg máshol is) található munkapadon ki tudod cserélni a színt.
És a kristáylok miben módosítják a fénykardokat? Szóval már csak meg ölnöm kell Sith-et, hogy legyen még egy fénykardom. Rendben.
#73950 jedimaster 2007. június. 18. 08:19
jedimaster
#73947 Pozandr 2007. június. 18. 08:13
Pozandr
#73706 :: Kegan (2007. június. 17. 18:52)
Nem kapsz sötétoldal pontot mert a mandalóriaiak maguktól támadnak rád. Szinte minden helyszínen belbotlassz majd egy kis csoportba de miután végeztél velük előjön a vezérük és az 1. igazán nehéz csata a játékban. Elsőre biztos nem sikerül megölni a legjobb ha már akkor állsz ki ellene amikor Bastila ismét a csapatban van.
És mikor tudok majd még egy fénykardot készíteni? Tegnap egy sárga pengéjűt készítettem, és ez a szín nagyon tetszik, de szeretnék majd a másik kezembe egy zöldet.
#73706 Kegan 2007. június. 17. 18:52
Kegan
#73649 :: Pozandr (2007. június. 17. 17:47)
Még Padawan sem vagyok, és már át kell térítenem valakit? Hú... ez nehéz feladatnak hangzik. De még a világos-sötét skálán is nagyjából középen vagyok... Még egyik irányban sem lengtem ki túlságosan. Az nagyon tetszik, hogy szinte minden beszélgetésem végén van egy olyan lehetőség, hogy milyen jutalmat kapok, ha megcsinálom a kért feladatot. Ja igen, Dantooine-en egy alak azt kérte tőlem, hogy öljem meg a mandaloriakat, akik kicsinálták a lányát. Ha ezt megteszem, sötét erő pontokat kapok?
Nem kapsz sötétoldal pontot mert a mandalóriaiak maguktól támadnak rád. Szinte minden helyszínen belbotlassz majd egy kis csoportba de miután végeztél velük előjön a vezérük és az 1. igazán nehéz csata a játékban. Elsőre biztos nem sikerül megölni a legjobb ha már akkor állsz ki ellene amikor Bastila ismét a csapatban van.
#73657 jedimaster 2007. június. 17. 17:58
jedimaster
Erre nem tudok válaszolni, mert eddig egyszer sem csináltam meg De később másban biztosan tudok majd segíteni
#73649 Pozandr 2007. június. 17. 17:47
Pozandr
#73638 :: jedimaster (2007. június. 17. 17:30)
Itt én nagy gondban voltam, úgyanis elég nehezen tudtam áttéríteni az erő jó oldalára. Itt csak meg kell küzdened vele, madj beszélgetni és itt kell jó választ adni, hogy áttérjen!
Még Padawan sem vagyok, és már át kell térítenem valakit? Hú... ez nehéz feladatnak hangzik. De még a világos-sötét skálán is nagyjából középen vagyok... Még egyik irányban sem lengtem ki túlságosan.

Az nagyon tetszik, hogy szinte minden beszélgetésem végén van egy olyan lehetőség, hogy milyen jutalmat kapok, ha megcsinálom a kért feladatot.

Ja igen, Dantooine-en egy alak azt kérte tőlem, hogy öljem meg a mandaloriakat, akik kicsinálták a lányát. Ha ezt megteszem, sötét erő pontokat kapok?
#73638 jedimaster 2007. június. 17. 17:30
jedimaster
Itt én nagy gondban voltam, úgyanis elég nehezen tudtam áttéríteni az erő jó oldalára. Itt csak meg kell küzdened vele, madj beszélgetni és itt kell jó választ adni, hogy áttérjen!
#73625 Pozandr 2007. június. 17. 17:19
Pozandr
Elhagytam Tarist! Már a Dantooinen vagyok a Jedi kiképzésen. Jedi őrszem lettem a kérdéses alapján és sárga színű fénykardot készítettem magamnak. A kiképző Jedi azt a feladatot adta, hogy öljem a Dantooine délkeleti részén lévő valamiket...
#73568 Pozandr 2007. június. 17. 15:01
Pozandr
Hogyan tudom a Tarison a felsővárosi orvosnak odaadni a raghoul szérum elleni anyagot? Azt írja a naplóm, hogy a doki örül, hogy megszereztem, de a segédje azt javasolta, hogy adjam Daviknak. De én nem akarom neki adni, mert azt akarom, hogy mindenki kapjon a gyógymódból. De a párbeszédeknél nincs ilyen lehetőség, hogy megszereztem a szérumot, itt van...
#73542 Zack 2007. június. 17. 14:03
Zack
Köszi szépen. A játék amúgy király nekem nagyon bejön.
#73538 Kegan 2007. június. 17. 14:00
Kegan
Kijössz az ebon Hawk-tól és a második épület amelyikbe be tudsz menni (az első a fejvadászok kocsmáj van milye) és egy swoop bike és egy szerelő áll ott.
#73535 Zack 2007. június. 17. 13:55
Zack
Bocsika.A Tatooinról van szó.
#73463 Kegan 2007. június. 17. 11:01
Kegan
Hogyha nem csak azt írnád le, hogy Czerka kirendeltség hanem a bolygó nevét is hozzátennéd akkor talán meg is lehetne mondnai mivel legalább 3-4 bolygón van egy Czerka kirendeltség...
Bastila egy darabig veledtart aztán hiányolod a társaságát és a végén te döntöd el, hogy te választod az ő útját vagy sem (ha nem az ő útját választod akkor rá tudod vezetni a sajátodra).
#73413 Zack 2007. június. 17. 08:21
Zack
Hy. Valaki nem tudja hol találom azt a hülye Czerka kirendeltséget? Már végig jártam az egész hátsó udvart de sehol nem találom. Előre is köszi.
Üdv:Zack!
#73405 Zack 2007. június. 17. 05:48
Zack
Na sikrült megoldanom a problémát úgyhogy aki hasonló problémával küzd az csak szóljon. Bastila azt az utat választja amit én? Amúgy most a templom után vagyok és meg kéne keresnem a többi térkép darabot.
#72943 Pozandr 2007. június. 16. 16:03
Pozandr
#72910 :: Kegan (2007. június. 16. 14:13)
Bármelyik termináltól amit a bázison találsz. Be kell menned a kamera vezérlésbe, ott megkeresed az elevator room-ot és majd ott lesznek a parancsok.
Köszi szépen, Kegan!
#72910 Kegan 2007. június. 16. 14:13
Kegan
Bármelyik termináltól amit a bázison találsz. Be kell menned a kamera vezérlésbe, ott megkeresed az elevator room-ot és majd ott lesznek a parancsok.