Doomsday: és ami még fontosabb honnan lehet letölteni??
TSLRCP
úgy néz ki tegnap kicsit "el voltam szédülve"
ez a mod játszhatóvá teszi a kivágott részeket: a hk gyárat, nihilus elleni csata döntéseit, geno-haradan jeleneteket és fejvadászokat(megtudhatod miért is pályázik rád a fél galaxis), eltérő befejezéseket, és néhány apróságot
Ömm a játékban elakadtam.Ott tartok, h a kassykon és meg kell találnom a wukinak a szuperkardot.De az egy szörnybe van és ahoz vammi holtestel kéne előcsalogatnom.Miféle hullákat és honnan szerezzek én hullát???
azért ettől még elég vad összehasonlítás ráadásul galaxistérképet sokféle képpen nem lehet csinálni, szóval... a hasonlóságok meg alapvetőek, hisz a KotOR alatt jött az ötlet, egy saját sci-fi elkészítésére, de a Star Trek-kel több közös vonása van a ME-nek, még ha az egész SW-t vesszük, akkor is
ami tényleg szembetűnő hasonlóság:
"vmi nagyon ősi" ellenség - az "igaz" sith
hajsza sarenután - ue malakkal
prothean-ok - rakaták
azért ettől még elég vad összehasonlítás ráadásul galaxistérképet sokféle képpen nem lehet csinálni, szóval... a hasonlóságok meg alapvetőek, hisz a KotOR alatt jött az ötlet, egy saját sci-fi elkészítésére, de a Star Trek-kel több közös vonása van a ME-nek, még ha az egész SW-t vesszük, akkor is
Persian: ritkán mondasz baromságokat, de azok nagyot ütnek a két játék felépítése annyira hasonlít egymáshoz, mint a Fifa és a Street Figther felépítése... mindkettőt kontrollerrel játszod...
Öm ha jól tudom a bioware csinálta ezt a játékot.Ugyanaz aki a mass effectet nem?me a játékba mikor az eggyik bójgót elhagyuk és hipertérugrást (vagy mit) csinálunk akkór a videóban látszódik egy csillagrendszer, ami úgy néz ki mint a mass effectbe asszem a sol rendszer
nem tudja vki mi lehet a problémája mikor vmi file-t nem tud olvasni?(azt a 0x00000004 üzenetet hozza ki)
régebben is csinálta, egy ponton Nar Shaddaa-n, amikor a polippofát kellene lezúzni.
ezzel a mod-al, a Gizka Projectel és a sima játékkal is ugyan ez a probléma
Egy kis segítség kellene, a kotor 2-ben a sith akadémián vagyok és ott vagyok a fogdában.De sehogy se tudom felvenni a data lemezt a
halott jeditől, és így nem tudok kimenni innen (csak ugrál a karakterem ahelyett , hogy felvenné a tárgyat) az akadémiáról !Lehet ,hogy
hibás a programom? (a progi eredeti)Akinek van valami tippje vagy megoldása az segítsen nekem.Előre is köszönöm!
Talán a szoftveres gondok topikba kéne, de mivel a KotORral kapcsolatos...
Nos, a Windows reinstall után újratelepítettem kedvenc játékomat, és elég komoly problémába ütköztem.
Már a karaktergenerálás alatt textúrahibák tapasztalhatók, a kép villódzik, a karakterek képei nem jelennek meg. Ezek után rákattintottam az automatikus karaktergenerálásra. Ezt gyorsan elvégezte.
A kezdő videót, amelyet már tökéletesen ismerek (Tarisi csata) gyönyörűen lejátssza, majd amikor a játék elkezdődik, ismét előjönnek a borzalmas textúrahibák.
Az egész kép csak barna és ehhez hasonló színű háromszögekből áll, viszont a párbeszédeket és a naplóbejegyzéseket szépen megjeleníti.
Amikor a mai telepítés után elindítottam a játékot, közölte, hogy a videókártya drivere és az open gl nem megfelelő verziószámú. letöltöttem a most novemberi ati catalystot, a játékot updateteltem, és az eredmény ugyanaz, pedig a játék azt írja ki, hogy most már minden megfelelő.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Azért nem értem, mert a Windows reinstall előtt tökéletesen futott a játék, és már a sithek bolygóján jártam, de most nem tudom használni...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.