No. Csak sikerült rálelnem egy új, még bontatlan darabra. Nem is akármilyen csomagban. Ebay-en UK-ből vettem egy NFS Racing Pack-et, bontatlanul szállítással együtt 5000 Ft-ért. Benne van a Porsche, a High Stakes és a Hot Pursuit 2. Már csak 3 darab van, szóval akit érdekel:
NFS Porsche Unleashed
Egész nyáron ezt mondtam, de most is ezt kell mondanom: Bárcsak lenne pénzem!!!
Jól hangzik, de nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. Nekem a játék nincs meg. Plusz utána olvastam és Win7-el tényleg nincs jóban a játék, ahogy a mi Gáborunk is mondta!
No. Csak sikerült rálelnem egy új, még bontatlan darabra. Nem is akármilyen csomagban. Ebay-en UK-ből vettem egy NFS Racing Pack-et, bontatlanul szállítással együtt 5000 Ft-ért. Benne van a Porsche, a High Stakes és a Hot Pursuit 2. Már csak 3 darab van, szóval akit érdekel:
kacsurka írta: Anno majdnem megvettem PS-re, de asszem Gran Turismo 2 lett belőle így sajnos nekem kimaradt ez a rész.
Akkor ne bánd, a PS-es port sajnos kritikán alulira sikeredett.
Egyébként ha már ennyien összejöttünk, lehetne egy online meccs valamikor. Régen a haverokkal toltuk, működött is.
Jól hangzik, de nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. Nekem a játék nincs meg. Plusz utána olvastam és Win7-el tényleg nincs jóban a játék, ahogy a mi Gáborunk is mondta!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.