Azt tudom hogy ha ülő helyzetben van akkor csak egy shoti kell és bumm a fejbe. De mi van akkor mikor álló helyzetben van? Úgy sehogy se lehet megölni egy headshot-al? De úgy tűnik akkor hogy nem.
Hát igazából olyan hogy taktika nem nagyon van.
Ebben a játékban annyira van értelme taktikázni mint végigjátszást csinálni a Diablo 2-höz.
Én a witch-nél csak 1 dolgot tudok javasolni.
Ha a közelben van fuss és vagy próbáld a fajét lőni vagy hagyd hogy a társaid lőjék le.
Nálam ez mindig működőt.
Lenne egy kérdésem. Ugye az első részben egy headshot simán végez egy witch-el. de itt már nem ücsörög hanem járkál a witch. Itt hogyan lehet a legkönnyebben kinyírni a witch-et? Vagy egyszerűen csak el kell kerülni? Vagy hogy van ez?
Sziasztok!
Ez nem teljesen ide tartozik de szeretnék rendelni egy left 4 dead 2-t Amerikából. És az lenne a kérdésem hogy az itthon is játszható e?
remélem tudtok segiteni még ha a kérdés hülyén is hangzik. )amugy ha a tescoban tényleg 4000 FT akkor énis lecsapok rá)
Köszi a segitséget
bulika:
Ma tudtam meg hogy a Left 4 Dead 2 július 2-tól 4K lesz a CD Galaxis-ban. Én tuti megveszem.
Sziasztok!
Ez nem teljesen ide tartozik de szeretnék rendelni egy left 4 dead 2-t Amerikából. És az lenne a kérdésem hogy az itthon is játszható e?
remélem tudtok segiteni még ha a kérdés hülyén is hangzik. )amugy ha a tescoban tényleg 4000 FT akkor énis lecsapok rá)
Köszi a segitséget
Biztos hogy lehet vele itthon is játszani. De lehet egy kérdésem? Minek akarsz te egy L4D 2-t amerikából? Nem jó itthonról beszerezni?
Sziasztok!
Köszi a segitséget
Hello mindenkinek!
Lenne egy problémám. Ha akármilyen szerverre felmegyek, mindig 500-as vagy 600-as pingem van. Ez miért van? És hogyan lehet megcsinálni? Minden egyes szerveren nagy a pingem. Ha meg én csinálok lobby-t, akkor meg a többiek ping-je nagy.
A problémám megoldódott.
Lenne egy újabb kérdésem. A Left 4 Dead 2 tényleg 4000 Ft a Tesco-ban? Mert ha igen akkor rögtön lecsapok rá.
Hello mindenkinek!
Lenne egy problémám. Ha akármilyen szerverre felmegyek, mindig 500-as vagy 600-as pingem van. Ez miért van? És hogyan lehet megcsinálni? Minden egyes szerveren nagy a pingem. Ha meg én csinálok lobby-t, akkor meg a többiek ping-je nagy.
Ha normálisan használod a Steamet akkor nagyon-nagyon ritkán van gondja... Ha fájlokban túrkálsz, modokat töltesz le vagy egyéb módon trükközgetsz akkor fenn áll a veszélye igen, hogy bugos lesz de ez már a te felelősséged.
Ha olyan gökerek lennének és leszarnák az első részt akkor nem adnának ki már hozzá DLC-t...ennyi
GP389 írta:
Ha olyan gökerek lennének és leszarnák az első részt akkor nem adnának ki már hozzá DLC-t...ennyi
Ha egy csipetnyi lehúzásszag se lenne a dologban, akkor mostanára az L4D2 minden jelentősebb újítását DLC-k formájában beépítették volna az első részbe. Ennyi.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.