Ha csinálgacc új accocat tovább is De ne kekeckedjünk a steam-mel. De, hogy installerbe nem volt képes még kirakni...
NA igen, akkor fellehetne tölteni a PGGOra itt ülök a 15MB/seces net előtt, erre 37kb/secel jön
A PGOról, vagy úgy általában máshonnan is, legalább 500Kbvel jön... Sőt a STEAM is ezzel kecsegtetett a letöltés indításakor
Ezen én is meglepődtem, de ennyi várakozás után már nem érdekelt. 4 fős co-op van, de a Gifts oszlopba 6,5 nap van írva. Gondolom eddig lehet játszani.
Már nekem is megy, akkor most 18.-áig nyomhatom a játékot
Ezen én is meglepődtem, de ennyi várakozás után már nem érdekelt. 4 fős co-op van, de a Gifts oszlopba 6,5 nap van írva. Gondolom eddig lehet játszani.
Én ma direkt hamarabb ültem gép elé, hogy amint kiadják tölthessem le, de próbálom 2 órája steamről tölteni, nem kezdi el. Még párszor próbálkozok aztán halasztom holnapra... Így is kérdés hogy mikorra érne le.
Hát én itt ülök 1 óra óta (nem 1 órája, 13 órakor értem haza és azóta várom!), de most jött a STEAMon egy hír, hogy elérhetővé vált (nem az, ami eddig volt, ez új) és a vörös felirat is lekerült a Demo letöltése környékéről és mivel barátom már tölti, ezért biztos mükszik.... De neki miért és nekem miért nem?
Én ma direkt hamarabb ültem gép elé, hogy amint kiadják tölthessem le, de próbálom 2 órája steamről tölteni, nem kezdi el. Még párszor próbálkozok aztán halasztom holnapra... Így is kérdés hogy mikorra érne le.
Kérlek szépen ez azt jelenti, hogy még nincs fennt steamen, nyugi nem a te problémád. Amint fennt lesz, töltheted. Én meg igyekszem minnél hamarabb valami normális szerót kirakni letöltések közé
OOOOKSA, kösz a választ
És azt is megköszönöm, ha kiraksz egy szerót
Esetleg aki akar egy CO-OP mókát szóljon, mehetnénk együtt
ER.. hello
Elvileg ma vált elérhetővé azoknak is a L4D demo, akik nem rendelték elő Steamon Na de amikor rámegyek, még mindig nem indúl el a letöltés, pedig a hír is kint van a STEAM újdonságok között...
Valaki tud segíteni?
A Teljest 90% hogy megveszem, de azért előtte kiszeretném próbálni
Kérlek szépen ez azt jelenti, hogy még nincs fennt steamen, nyugi nem a te problémád. Amint fennt lesz, töltheted. Én meg igyekszem minnél hamarabb valami normális szerót kirakni letöltések közé
Azért harmadik fél év annyira közel sincs
mondjuk nem egy végtelenül messzi időpont
de nekem ennyi várakozás is sok egy ilyen jónak ígérkező játékra
OFF.mellesleg remélem addigra a duke nukem is kijön
mondjuk lehet hogy soha sem
Na, megnéztem a videót nagyon jók a játék jelenetei csak az a baj a beszélgetést nem értettem teljesen
Én hibám mivel perfektül még nem értem az angolt (a beszédet nehezen értem inkább csak írott formában ismerem jól a nyelvet)
De azt azért megértettem hogy 4 karakter lesz benne,a source motor hajtja,PC és XBOX360 exkluzív (mondjuk ezt már mind tudtuk)
És ha jól értem 3 barátoddal is játszhattok mert lesz egy 4 fős coop mód
Egyik szereplő neve Bill akinek az IQ-ja akkora mint egy tinédzseré aki nemtom milyen családból származik
(nem értettem mit mond )
OFF A ps3-at én se nagyon csípem (bocsánat a ps3-asoknak) de tényleg abban van most a biznisz pc-t imádom xbox-om nincs de a ps3-hoz képest olcsó
ON
Pont a rá orientált videójáték biznisz miatt furcsa nekem is hogy a ps3 kimarad
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.