Epic fail a monitoromnak. Indítanám a játékot, kapok egy szép fekete képernyőt 2 értékkel: H FREQ 94KHz, V FREQ 75Hz. Ez azért is vicces, mert 1152x864 pixel és 75Hz fölé nem tudok menni vele. Ha valaki esetleg tudja hogy a játék hol tárolja a beállításokat, és 1024x768-as felbontásban el is juttatná nekem azokat, az kérem jelezzen valahogy. Köszönöm.
Legalább jó lett, ennek örülök! Akkor majd ha kijátszottad akkor gyere és írj véleményt a játékról
ÁÁÁÁÁÁ most ez akkor egy EPIC FAIL az ESETnek is!!!!
Azért csörgedezett patak ként a STEAMomon a L4D és minden más letöltése a STEAMról, mert az ESET blokkolta máris felgyorsult! ó emberek, még jó hogy szóltál Xanax88 Köszönöm Na most végre az eredetileg beígért 1 óra 5 perces letöltéssel megy
A steam-es játékok asztalon lévő parancsikonjainál mindig a steam van megadva célként, utána pedig egy kód, amiből a steam tudja, hogy mit kell elindítani: "C:Program FilesSteamSteam.exe" -applaunch XXXXX (persze az X-ek helyett számok vannak.) Tudom ezzel nem segítettem túl sokat, de legalább tudod, hogy a parancsikonod jó. Leszámítva, hogy nincs ikonja.
Xanax88, keresgéltem máshol a problémádra megoldást és van egy megoldás, ami az írónak működött:
Ahova települt a L4D (szóval ügye a STEAM fiókod nevét viselő mappába) van valahol egy "Left 4 Dead.bat" nevű fájl, ezt elindította a srác és ment neki
Próbáld meg, mit veszíthetsz vele...
Na megvolt két Co-Op-os köröm. Egyrészt megértettem mit takar a demo végén az AI Director feature: bizonyos ellenfelek és tárgyak (fegyverek, lőszer, gránátok) helye, illetve az elsősegély ládák tartalma, újrajátszásonként változik és nem teljesen random, hanem a csapat képességeihez mérten, vagyis, ha mondjuk valami nagyobb harc lesz és a csapat haldoklik akkor több medpackot is kaphatunk, de ha mindenkinek zöld a HP csíkja akkor egy rühes kis fájdalomcsillapító lesz ugyanabban a ládában.
Pozitív csalódás volt a többi játékossal játszani, először azt hittem valami Zombi Panic vagy Synergy mod-szerű kretének lesznek (ez alatt azt értem, hogy csak a saját KPD-jükkel törődnek és mennek előre mint a barmok). Aztán host-oltam egy szervert: jó volt úgy játszani, hogy tényleg együtt maradtunk dobáltuk egymásnak a tablettákat, "saját" medpack-unkkal gyógyítottuk a másikat és ha minket nem támadtak akkor rögtön segítettünk a másiknak. Hard-on megbeszéltük, hogy ki milyen fegyverrel legyen, mert bizony ott már tényleg szükség van erre. Meghalni nem egyszerű, de néha annyi zombi jön, hogy a másikat nem is látjuk, akkor bizony a földre kerülhetünk. Ilyenkor még segíthet rajtunk valaki, de ha továbbra is támadnak akkor bizony kampó. Ilyenkor sincs Game Over, mert pár szobával arrébb megtalálhatnak, mint túlélőt és folytatódik tovább a móka.
Hát nem rossz, a demo nem túl hosszú, kb. fél óra alatt mentem rajta végig, de ez alatt mindenki nézelődött meg azt se tudta mi merre, de pont ez a jó benne .
NA igen, akkor fellehetne tölteni a PGGOra itt ülök a 15MB/seces net előtt, erre 37kb/secel jön
A PGOról, vagy úgy általában máshonnan is, legalább 500Kbvel jön... Sőt a STEAM is ezzel kecsegtetett a letöltés indításakor
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.