Hogy tudnám elajándékozni a game-t? Mert meg van csak, egy másik acc-on van az Orange Box, oda akarom átküldeni. Tudom hogy lehet ilyet csak nem találom hol.... Vagy ahoz fel kell rkani, aztán lehet elküldeni?
Hogy tudnám elajándékozni a game-t? Mert meg van csak, egy másik acc-on van az Orange Box, oda akarom átküldeni. Tudom hogy lehet ilyet csak nem találom hol.... Vagy ahoz fel kell rkani, aztán lehet elküldeni?
Én is úgy vagyok vele h inkább megvárom amíg lemegy a dobozos ára 4-5ezerre és akkor csapok le rá Szimaptikus magam az alkotás,eredetinek találom és mindenképpen érdemes kipróbálnom igaz picit kevés a pálya de sztem a rajongók és maga a valve is tesz róla ,h ez idővel bővüljön nagy sikere van és még sokáig az is lesz szal csak idő kérdése és elérhetőbb áron lesz
Plaxer írta: Helló!
Nagyon megtetszett a game és megakarom rendelni a CD Galaxis-től. A kérdésem pedig az lenne hogy menyi idő mire kihozzák mert ha sok akkor inkább nem rendelem hanem lemegyek az 576ba Hülye vagyok, most nézztem az 576 oldalán hogy ott is 10 790(persze csak ha megrendelem...Meg a házhoz szállítási díj = ugyan anyi) tehát most lesétálok és megveszem. Megéri?
Hát, az attól függ, hogy milyen gémör vagy...
Ha reggel-este tolnád neten a versust, akkor azt mondom, hogy igen.
Miután a fenti megállapítás rám nem igaz, inkább megvárom, amíg a dobozos változat ára lemegy kb. 4-5 ezer forintra. Neten nem igazán szoktam játszani, inkább csak LAN-ozok a cimborákkal, szóval azt a 4 co-op és 2 versus kampányt keveslem a durván 11000 forintért. A direktor meg hiába van ott a játékban, a játékmenet azért akkor is alapvetően egy egyszerű hentelés, amit ha az ember intenzíven csinál, könnyen beleunhat - főleg, hogy a pályák száma (mint azt fentebb említettem) igen kevés.
De még ha most meg is rendeled, akkor is sokkal jobban kijössz egy 576-os vagy Galaxisos vásárlásból, mint egy Steames megrendelésből. Valamivel több pénzért ott még dobozt sem kapsz, csak a nullákat és egyeseket egyenesen a gépedre...
Szóval röviden: megéri, ha biztos vagy benne, hogy nem unod meg hamar a viszonylag kevés pályát és az egy idő után monoton hentelést.
Én is úgy vagyok vele h inkább megvárom amíg lemegy a dobozos ára 4-5ezerre és akkor csapok le rá Szimaptikus magam az alkotás,eredetinek találom és mindenképpen érdemes kipróbálnom igaz picit kevés a pálya de sztem a rajongók és maga a valve is tesz róla ,h ez idővel bővüljön nagy sikere van és még sokáig az is lesz szal csak idő kérdése és elérhetőbb áron lesz
Helló!
Nagyon megtetszett a game és megakarom rendelni a CD Galaxis-től. A kérdésem pedig az lenne hogy menyi idő mire kihozzák mert ha sok akkor inkább nem rendelem hanem lemegyek az 576ba Hülye vagyok, most nézztem az 576 oldalán hogy ott is 10 790(persze csak ha megrendelem...Meg a házhoz szállítási díj = ugyan anyi) tehát most lesétálok és megveszem. Megéri?
Plaxer írta:
Helló!
Hát, az attól függ, hogy milyen gémör vagy...
Ha reggel-este tolnád neten a versust, akkor azt mondom, hogy igen.
Miután a fenti megállapítás rám nem igaz, inkább megvárom, amíg a dobozos változat ára lemegy kb. 4-5 ezer forintra. Neten nem igazán szoktam játszani, inkább csak LAN-ozok a cimborákkal, szóval azt a 4 co-op és 2 versus kampányt keveslem a durván 11000 forintért. A direktor meg hiába van ott a játékban, a játékmenet azért akkor is alapvetően egy egyszerű hentelés, amit ha az ember intenzíven csinál, könnyen beleunhat - főleg, hogy a pályák száma (mint azt fentebb említettem) igen kevés.
De még ha most meg is rendeled, akkor is sokkal jobban kijössz egy 576-os vagy Galaxisos vásárlásból, mint egy Steames megrendelésből. Valamivel több pénzért ott még dobozt sem kapsz, csak a nullákat és egyeseket egyenesen a gépedre...
Szóval röviden: megéri, ha biztos vagy benne, hogy nem unod meg hamar a viszonylag kevés pályát és az egy idő után monoton hentelést.
krisz113 írta: ...egyébként még akkor vált külső nézetre, ha elkap egy füstös, vagy egy vadász...
Hehe, látom már alakul a L4D szleng. A cimborákkal már a demó ideje alatt új nevet adtunk mindegyik karakternek:
A Horda tagjai voltak a percemberkék, mivel egy percnél tovább egy tagjuk sem maradt a képernyőn.
A Smoker lett a füstös... A Boomer a böfi, a Hunter a graffitis, a Tank a body builder, a Witch pedig a manikűrös.
Bill-t elneveztük Rambo-nak (mivel ő is vietnami zöldsapkás volt), Louis-t Irodistának, Zoey-t "hot college girl"-nek (Zero Punctuation után szabadon), Francis-t pedig Szelíd Motorosnak.
Helló!
Külső nézet csak az elején van, egy előre scriptelt rézen, amíg a kamera nem megy "bele" a kiválasztott karakterbe
Egyébként még akkor vált külső nézetre, ha elkap egy füstös, vagy egy vadász, esetleg, ha leesnél a háztetőről, de még pont megkapaszkodsz és várod, hogy felhúzzanak Egyébként kis időre akkor is kívül nézetre vált, ha a pukkancs leköp
krisz113 írta:
...egyébként még akkor vált külső nézetre, ha elkap egy füstös, vagy egy vadász...
Hehe, látom már alakul a L4D szleng. A cimborákkal már a demó ideje alatt új nevet adtunk mindegyik karakternek:
A Horda tagjai voltak a percemberkék, mivel egy percnél tovább egy tagjuk sem maradt a képernyőn.
A Smoker lett a füstös... A Boomer a böfi, a Hunter a graffitis, a Tank a body builder, a Witch pedig a manikűrös.
Bill-t elneveztük Rambo-nak (mivel ő is vietnami zöldsapkás volt), Louis-t Irodistának, Zoey-t "hot college girl"-nek (Zero Punctuation után szabadon), Francis-t pedig Szelíd Motorosnak.
Igen, csak két kampány érhető el, a maradék kettőn nem igazán lenne fair a zombikkal szemben a játék. DLC nemsoká jön, zene nem hiányzik. Elvenné a hangulatot, főleg ha valakinek nem tetszik.
Nagyon Kirány Játék!
Tegnap játszottam végig mint a 4 részt. Kicsit rövid volt. Mondjuk easyn nyomtam.
Szeretem az ilyen hentelős játékokat. Úgy voltam hogy egy idő után monoton lesz, de ehelyett egyre jobban felpörögtem.
Az a legjobb amikor egy tonna zombi beözönlik azt írtani kell őket ne hogy leamortizáljanak. Tetszik hogy vannak kisebb feladatok is, de kicsit kevés. A pályák Nagyon jók. Jó tágasak. Én minden szobába benéztem amikor mentem előre nehogy legyen bent egy pár dög akik majd hátba támadnak, de a kíváncsiság is hajtott. A pályák nagyon hangulatosak, magával ragadóak.
Amit hiányolok az a zene. Tudom hogy megy valami nyivákolás alatta, de én valami jó kis ZÚZÓS metalt benyomtam volna alá amikor mondjuk el kezdenek özönleni a zombik. Az felpörgetné az embert.
Amit hiányolok még azok a fegyverek. Kicsit kevés fajta van belőle. Én a dupla uzit még el tudnám viselni, vagy a berettát amivel ha eltaláljuk az dögöket akkor pár métert hátra vágódnak. Ezenkivül beraktam volna egy machinegun-t is.
Biztos jönnek majd frissítések a steamről, mind pálya, mind fegyver ügyileg.
De ettől függetlenül nagyon állat játék! Nekem nagyon bejött. Még egy pár napig gyakorlok azért, azt megyek fel majd netre is.
lived írta:
Amit hiányolok az a zene. Tudom hogy megy valami nyivákolás alatta, de én valami jó kis ZÚZÓS metalt benyomtam volna alá amikor mondjuk el kezdenek özönleni a zombik. Az felpörgetné az embert.
Valamilyen jó kis zúzós nótának én is örülnék (pl. Marilyn Manson-nak, már csak a Resident Evil-ös "munkásságát" figyelembe véve), de az a "nyivákolás" amiről te beszélsz, játékmenet szempontjából úgy jó, ahogy van. Hihetetlenül hasznos (főleg nehezebb szinteken), hogy a zene előrejelzi a horda támadását, a Tank megjelenését, vagy épp a Síró Leány közelségét... Ami azért experten sokat segít, ha vaksötétben megyünk...
lived írta:
Amit hiányolok még azok a fegyverek. Kicsit kevés fajta van belőle. Én a dupla uzit még el tudnám viselni, vagy a berettát amivel ha eltaláljuk az dögöket akkor pár métert hátra vágódnak. Ezenkivül beraktam volna egy machinegun-t is.
Michael Booth-szal készítettek egy interjút egy pár hónapja (tán az IGN-en), ott mondta el, hogy eredetileg több fegyvert terveztek, de a játéktesztek során kivettek néhányat, mivel szerintük az amúgy egyszerű játékmenetet bonyolultabbá tette volna a sok fegyver. Nem sok értelmét látták annak, hogy ugyanabban a fegyverkategóriában (pisztoly, géppisztoly, gépkarabély, stb.) több, csak minimálisan eltérő tulajdonságokkal bíró fegyvert szerepeltessenek, főleg azért, mivel észrevették, hogy a játékteszterek (feleslegesen) több időt töltöttek el a fegyverekkel teli asztalok mellett, mikor stukkert akartak cserélni. Épp ezért nem hiszem, hogy a már meglévő fegyverkategóriákat további skulókkal bővítenék, de a kézigránátok vagy a géppuskák (vagy bármilyen más új fegyverkategória) megjelenését én is elképzelhetőnek tartom. A legjobb egyébként az lenne, ha minél előbb kidobnának még 2-3 újabb "filmet", mivel hiába a direktor, azokra a pályákra azért egy idő után ráun az ember. Arról nem is beszélve, hogy úgy hallottam, Versusban csak két kampány érhető el. Ez igaz?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.