GP389 írta: a "Z" és az "X" betűkkel tud a karakter kommunikálni, valahol ott lehet a sikítás is...talán
Tévedsz, de jó gondolat. Én is ott néztem először. Kipróbáltam az összeset de semmi sikítás. Max az Argh! hasonlított rá a legjobban. De az se volt egy siítás. Mind1 én föladom. De aki tudja h hogyan kell az írjon PM-be.
Hali,az előbi próblémákra válaszolva a sikítást a consolban a vocalize playerdeath paranccsal lehet előcsalni!
a "Z" és az "X" betűkkel tud a karakter kommunikálni, valahol ott lehet a sikítás is...talán
GP389 írta:
a "Z" és az "X" betűkkel tud a karakter kommunikálni, valahol ott lehet a sikítás is...talán
Tévedsz, de jó gondolat. Én is ott néztem először. Kipróbáltam az összeset de semmi sikítás. Max az Argh! hasonlított rá a legjobban. De az se volt egy siítás. Mind1 én föladom. De aki tudja h hogyan kell az írjon PM-be.
Hát most írhatnám, hogy Xboxon a bal analóg karral lehet ordibálni, meg szólni a többieknek ha valami érdekeset találok, de ez gondolom nem segít. Talán annyi, hogy "Vocalize" néven szerepel az irányításban.
Borsodi írta: A Left 4 Dead-ben hogyan kell sikítani? Mert sehol sem találom. Nálam a parancs beszédbe nincs, a kérdés és válaszokban sincs. Tudna vki segíteni?
Szerintem nincs rá külön billentyű... Elvégre épp eleget üvöltöznek a karakterek, ha a földre kerülnek.
De én már találkoztam egy csomó olyan emberrel akik sikítoztak. A feliratban ki is írta h sikítás vér pirossal.
Üdv! engem olyan kérdés foglalkoztatna h az xbox-os left for dead működéséhez szükséges internet kapcsolat ,úgy mint pc-n? gondolok itt z account készitésre és aktiválásra
Üdv mindenki !
Augusztus elején vettem meg új pc.et és akkor várároltam meg az 576-ban a Lef 4 Dead-ot. Annó még a bátyám gépén játszottam ki a single kampányokat és akkor zúgtam bele a játékba. Annyir hogy mára már ez a kedvenc játékom és kb 22 nap alatt 48 órát játszottam már vele. Összeismerkedtem magyarokkal és velük szoktam minden a 3 módba játszani. Az 58 teljesítményből eddig 35 van meg. Igaz picit unom a 4 kampányt (habár ezt a játékot szerintem nem lehet megunni) de szeptemberben állítólag jön ki az új kampány a crash course! Már alig várom Jah és a 2. résszel kapcsolatba ugyanaz a véleményem mint nektek.
GP
Kösz a linket, majd töltögetek innen ha meg lesz a L4D. Remélem játszanak is ezeken a fan-made mapeken.
Üdv! engem olyan kérdés foglalkoztatna h az xbox-os left for dead működéséhez szükséges internet kapcsolat ,úgy mint pc-n? gondolok itt z account készitésre és aktiválásra
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.