Nomad2020 írta: Csak azért raktam spoiler-be mert tényleg ilyen sorrendben következnek!
Mondjuk ezt már elég régóta lehetett tudni...
Másrészt meg nincs ebben a játékban olyan komoly, kidolgozott történet, ami igényelné a szpojler gombot...
Aztamindent, most hogy megjelent a 2. az 1et csak 2000 ft-ért árulják? Ez most eléggé elgondolkodtatott... bár nem szeretek itthon multizni, a lanpartikat sokkal jobban szeretem, de hát mégiscsak, ez egy nagyon jó játék
Battlefield Heroes eleve nem is fps na meg sztem nem nagy cucc az egész én 5 óra alatt meguntam na de Kredencnek igaza van...Kanyarodjunk vissza a Left 4 Dead 2 höz !
Abból szempontból nagy elismerésem a Valve-nak,hogy 2004 óta úgy foltozgatnak,hogy nyugodt szívvel lehet mondani,lehet nem egy csúcs graf.,de megállja a helyét nagyon is.
Nekem mindig is tetszettek a Valve játékai,a TF2 nem annyira de a többi igen..
Nekem sincs semmi bajom a Valve játékaival,szerintem vállalhatók és egész jók. A legjobb szerintem a TF2 és a L4D.
A TF2 szerintem egy remek alkotás,már igen sokat játszottam vele,de azért a BF Heroes veri. A Valve legnagyobb dobása viszont a Steam volt... És ez vitathatatlan...
Ízlések és pofonok...Nem kell,hogy a játék mindenkinek tetsszen(TF2).
Igazából én se vagyok Vale fanatikus ( GP meg ne kövez, de ha gondolod lerendezzük CoD4-be). Valahogy nem tetszenek a játékaik, egyedül a L4D olyan ami kicsit megfogott meg tán a TF2. Egyszerűen átlagos game és ennyi.
Nem kövezek meg senkit se azért mert nem azt szereti amit én...Mindenkinek más ízlése van és én ezt próbálom tiszteletben tartani !
A Valve termékeknek a hangulata fogott meg mert az a legfontosabb egy játéknál ugye. Egyedül a Team Fortress 2 ami nem fogot meg...dehát semmi sem tökéletes.
Sambjan azért jöhet a CoD 4
Igazából én se vagyok Vale fanatikus ( GP meg ne kövez, de ha gondolod lerendezzük CoD4-be). Valahogy nem tetszenek a játékaik, egyedül a L4D olyan ami kicsit megfogott meg tán a TF2. Egyszerűen átlagos game és ennyi.
Abból szempontból nagy elismerésem a Valve-nak,hogy 2004 óta úgy foltozgatnak,hogy nyugodt szívvel lehet mondani,lehet nem egy csúcs graf.,de megállja a helyét nagyon is.
Nekem mindig is tetszettek a Valve játékai,a TF2 nem annyira de a többi igen..
Szerintem a L4D2 grafikájával semmi baj sincs az egynek a grafikájával picit van nekem de a 2vel kapcsolatba nincs én se vok graf. függő.
A Valve 2004 óta a Source engine-t használja ... persze évről évre fényesítik és szerintem tökéletes habár sose úgy működik ahogy kéne
Mellesleg tényleg igaz hogy a pálya itt ott változik... meg kihagytam hogy lehet fegyverre lézert rakni amitől pontosabb lesz a fegyver habár ez szerintem a söréteseken semmit se ér és a gránátvetőn sem !
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.