a laptopomon menne akadozás nélkül 1280x720-as felbontáson és közepes bellításokkal a l4d2?
a konfigom:
Windows Vista 32bit
CPu:Intel Celeron 2.20Ghz
VGA Chipset:Intel GMA Driver for Mobileixel Shader 4.0,Shader Model 4.0
Engem inkább felidegesített.
Nem igaz hogy 13 óráig jött lefele még hót bugos(csak nekem?) beakad a kép csak a Ctrl+Alt+Del segít és mindig majdnem ugyanazon a helyen!Így sikerült 1 achit megcsinálni....
pccpcc írta:
Nem igaz hogy 13 óráig jött lefele még hót bugos(csak nekem?) beakad a kép csak a Ctrl+Alt+Del segít és mindig majdnem ugyanazon a helyen!Így sikerült 1 achit megcsinálni....
Én eddig 3x vittem végig a The Sacrifice-t és még soha nem találkoztam bug-al. Szóval bocs nem tudok segíteni.
Csak egyszer próbáltad vagy ez már 'sokadjára' jött elő? Először nekem is rossz volt, de akkor a szerver bugzott.
Steam üzenet: The Sacrifice is out!
Játék indít A Steam kiszolgálói jelenleg túlterheltek kérésed teljesítéséhez. Légy szíves, próbáld meg újra pár perc múlva.
mzoli28 írta: De azért valaki válaszolna a kérdésemre? Meg azt tudom hogy tökéletesen támogatja a vezérlőt de hogy lehet osztott képernyőbe tenni???
Nem kötekedésből, de ott a Google. "L4d2 split screen"-re az első találat rögtön lépésről-lépésre leírja a Steam fórumán, hogy hogyan kell osztott képernyős meccset indítani, és hogy kell beüzemelni hozzá a kontrollert.
Osztott képernyőbe szerintem sehogy. Nem is tudok róla hogy lehetne-e.
mzoli28 írta:
De azért valaki válaszolna a kérdésemre? Meg azt tudom hogy tökéletesen támogatja a vezérlőt de hogy lehet osztott képernyőbe tenni???
Nem kötekedésből, de ott a Google. "L4d2 split screen"-re az első találat rögtön lépésről-lépésre leírja a Steam fórumán, hogy hogyan kell osztott képernyős meccset indítani, és hogy kell beüzemelni hozzá a kontrollert.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.