Inkább az 1-t vedd neg most 4000-t,mint a 2-t 12000-t,számomra negy csalódás volt,4000-t megért,de többet egy huncut fityinggel sem.
Még a cod 5 zombis modja is sokkal szórakoztatobb.
A L4D 2 megjelenése után a Valve nem fog foglalkozni az 1-ső résszel? Vagy adnak ki még hozzá mapeket stb.? Mert én most azon gondolkozom, hogy a L4D vagy a L4D 2-t vegyem meg majd.
én most rendeltem meg nem régen az elején azt a 12-13K-t azt azért igen sajnáltam érte mondom inkább kimarad a dolog vagy majd valami tört vacakkal kipróbálom, de ez a 4K ez sztem reális (az olcsó játékokkal az az 1 bajom van (LV, TS, gyémánt meg EVM), hogy oké 2 ezer forint meg minden de néha már kisorolják belőle a kézikönyvet meg a borítót miért kell elrondítani ezt nem értem)
a L4D2-ről meg annyit, hogy mikor olvastam hogy valami kiegészítés féle lesz gondoltam tök jó hmmm, de aztán OMG
annyira fölösleges kiadni egy új játékot ami 1-2 dolgon kívül más mint az előző....most nem lett volna 1000x jobba ha kapunk egy kiegészítő pakkot...mondjuk megkapjuk ezeket a pályákat meg az új fegyvereket (a közelharci cuccok sztem ötletesek anno a Land of the Dead játékban is kimondottan tetszett ahogy a tűzoltófejszével henteltem a zombikat) jó felőlem még kaphattunk volna 4 új választható karaktert is (mintha az annyira számítana) ezzel csak azt akarom mondani hogy kicsit csalódtam a VALVE-ban szerintem ez sokkal logikusabb lett volna, igaz még most is módosíthatnak rajta meg volt valami hír hogy egybe lehet rakni a 2 játékot, de ha fullra kölün játék lesz akkor..nem tudomm :/
Zombie Panic: Source-al szoktam sokat játszani és ott is szokott menni néha a chaten a valve-os játékokról a duma. Az egyik srác azt mondta kipróbálta a béta verziót a L4D2-nek és azt mondta lehet benne kocsit vezetni. Kíváncsi leszek, hogy tényleg így van-e.
Hát emberek rég csalódtam játékban ekkorát,most hogy a galaxison 3590-ven mondom lecsapok rá mint házilégy a melegtakonyra.
De ez a játék ennél 1 fillérrel nem ér többet,hogy adhatták ezt annak idején 12000-rt.A szingli 3 óra,de közben lenyomtam 8 sört,meg brunyáltam 3-szor.Én szeretem az abálást,de ilyen rövid játékot már régen láttam.
De hátha a multi kárpótól,ha egyáltalán van.
Anubys: tökéletesen megéri én még amikor kijött tizenvalahány ezerért akkor vettem meg és még így sem bántam meg. 4000-ért tökéletes vétel. Nagyon megéri.
Mukridzsin írta: Ezt a Left4Dead2-tőt , tényleg komolyan gondolta a Valve , mert a neten fellelhető összes videó megnézése után , számomra egy kalap ez a játék ! Az még hagyján , hogy szinte semmi újítás nincs a L4D-hez képest , de még a L4D 2 névvel illetik , pedig csak egy kisebb kieg az egész . Szerintem ez a program lesz a Valve eddigi legoroszabb döntése . Én jobban örültem volna , ha ehelyett inkább az Ep3-ból mutattak volna egy trailer-t , plusz 5-10 perces demonstrációt , meg 20-30db képet . Tiszta szégyen a VALVE !
Bocsi a kifejezését de .... Hagyjuk, inkább gondoljuk át. Szóval az EA a Valve európai kiadója. L4D sikeres jöhet a folytatás, ez az EA ,,polotikája", nem? De a Valve-nak van egy sikeres játéka a Half Life. Az EA ezt jól tudja. Azt is tudja hogy órási sikere lenne egy folytatásnak. Az EA ösztönözni fogja a Valve-t az Ep. 3-hoz, 100% hogy lesz az is csak titokban tartják. Megkülönben is, ebben az évben lesz legalább 2 Half life játék (Opposing Front, Black Mesa). Egyébként én is azon a véleményen vagyok hogy inkább DLC-ket adjanak ki a L4D-hez....
Ezer bocs , ha kissé bunkó voltam az előbb , de ha tényleg az EA erőlteti a Valve-re ezt a játékot , akkor már nem haragszom a fejlesztőkre . Mindamellett az már most látszik , hogy borzasztó kevés tényleges újdonság van L4D-hez képest . Ha 5000 Ft-ért fogják osztogatni a boltokban semmi gond , de ha az EA képes lesz elkérni ezért 12.000 Ft-ot , akkor nem tartom valószínűleg , hogy bármelyik épeszű játékos megveszi . Talán csak a nagyon fanatikusok Valve rajongók adnának ki ennyi pénzt érte .
Ezt a Left4Dead2-tőt , tényleg komolyan gondolta a Valve , mert a neten fellelhető összes videó megnézése után , számomra egy kalap ez a játék ! Az még hagyján , hogy szinte semmi újítás nincs a L4D-hez képest , de még a L4D 2 névvel illetik , pedig csak egy kisebb kieg az egész . Szerintem ez a program lesz a Valve eddigi legoroszabb döntése . Én jobban örültem volna , ha ehelyett inkább az Ep3-ból mutattak volna egy trailer-t , plusz 5-10 perces demonstrációt , meg 20-30db képet . Tiszta szégyen a VALVE !
Mukridzsin írta:
Ezt a Left4Dead2-tőt , tényleg komolyan gondolta a Valve , mert a neten fellelhető összes videó megnézése után , számomra egy kalap ez a játék ! Az még hagyján , hogy szinte semmi újítás nincs a L4D-hez képest , de még a L4D 2 névvel illetik , pedig csak egy kisebb kieg az egész . Szerintem ez a program lesz a Valve eddigi legoroszabb döntése . Én jobban örültem volna , ha ehelyett inkább az Ep3-ból mutattak volna egy trailer-t , plusz 5-10 perces demonstrációt , meg 20-30db képet . Tiszta szégyen a VALVE !
Bocsi a kifejezését de .... Hagyjuk, inkább gondoljuk át. Szóval az EA a Valve európai kiadója. L4D sikeres jöhet a folytatás, ez az EA ,,polotikája", nem? De a Valve-nak van egy sikeres játéka a Half Life. Az EA ezt jól tudja. Azt is tudja hogy órási sikere lenne egy folytatásnak. Az EA ösztönözni fogja a Valve-t az Ep. 3-hoz, 100% hogy lesz az is csak titokban tartják. Megkülönben is, ebben az évben lesz legalább 2 Half life játék (Opposing Front, Black Mesa). Egyébként én is azon a véleményen vagyok hogy inkább DLC-ket adjanak ki a L4D-hez....
Az a baj, hogy nem hiszek a csodákban, a Valve pedig még egy zsák trágyát is el tud adni egy HL2 vagy Source logoval...
Láttátok az új Left 4 Dead videókat. Háháhá. HÁ-HÁ-HÁ. Baxa meg a Valve. XD Ebben így tényleg nincs semmi lényegi újdonság. Nem erre számítottam. Ez egy szimpla kiegészítőnek tűnik. Ha nagyon olcsó lesz, akkor persze megéri, de teljes áron ez így nulla.
D0nci, Chocho, de hiszen még nem tudni semmi konkrétumot a játékból. Ha kiderül, hogy semmi extra nem lesz benn, akkor majd én is beállok az elégedetlenkedők sorába, de addig bizakodom.
Az a baj, hogy nem hiszek a csodákban, a Valve pedig még egy zsák trágyát is el tud adni egy HL2 vagy Source logoval...
dragon83 írta: A játék megjelenése szerintem még nem mostanában lesz, így nem fél évvel az első részt követően adják ki az új részt. Amúgy ha a 2. rész tele lesz újdonságokkal (melyeket egy trailerből úgysem fogunk megtudni, akkor semmi bajom egy második résszel.
Nekem van. Undorító rókabőr lesz. Tipikus Valve. Amúgy ha már Valve: HOL VAN AZ EP3???
D0nci, Chocho, de hiszen még nem tudni semmi konkrétumot a játékból. Ha kiderül, hogy semmi extra nem lesz benn, akkor majd én is beállok az elégedetlenkedők sorába, de addig bizakodom.
A játék megjelenése szerintem még nem mostanában lesz, így nem fél évvel az első részt követően adják ki az új részt. Amúgy ha a 2. rész tele lesz újdonságokkal (melyeket egy trailerből úgysem fogunk megtudni, akkor semmi bajom egy második résszel.
dragon83 írta:
A játék megjelenése szerintem még nem mostanában lesz, így nem fél évvel az első részt követően adják ki az új részt. Amúgy ha a 2. rész tele lesz újdonságokkal (melyeket egy trailerből úgysem fogunk megtudni, akkor semmi bajom egy második résszel.
Nekem van. Undorító rókabőr lesz. Tipikus Valve. Amúgy ha már Valve: HOL VAN AZ EP3???
Nem értem őket, még az első rész is elég drága, még mindig veszik mint a cukrot, még bőven nem "futotta ki" magát. Én pl most gyűjtök rá, de így lemondok róla, megvárom a második részt és majd kiderül. A Valve mindenesetre így jól meg fogja osztani a játékosokat...
Kicsit csalódtam, ez nem rájuk vall... És nem hiszem, hogy nagyon meg kellene hajolniuk a kiadók előtt, szépen megélnek ők a Steam-ből és a saját játékaik eladásából, bár lehet tévedek.
Nem értem őket, még az első rész is elég drága, még mindig veszik mint a cukrot, még bőven nem "futotta ki" magát. Én pl most gyűjtök rá, de így lemondok róla, megvárom a második részt és majd kiderül. A Valve mindenesetre így jól meg fogja osztani a játékosokat...
Kicsit csalódtam, ez nem rájuk vall... És nem hiszem, hogy nagyon meg kellene hajolniuk a kiadók előtt, szépen megélnek ők a Steam-ből és a saját játékaik eladásából, bár lehet tévedek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.