Szerintem a Valve azért ilyen pénz éhes mert más játéka nagyon nincs is a Half Lifén kívül, Én legalábbis nem tudok... mégis a Joint Task Forcét ők adták ki. Úgyhogy talán ezért pénzéhesek.
Lehet, hogy erről már volt szó: szerintem ki fogják adni az Episode 2-t önmagában. Mert ugye tavaly év végén megjelent a Holiday Collection 2006 (ami nekem is megvan). Ez tarlamazza az első részt, annak deathmatch változatát, a Half Life 2-t a deathmatch-csel együtt és az episode-t egyet.
Szvsz ronda húzás lenne a Valve-től, ha csak és kizárólagosan az orange box-ban lehetne hozzájutni a második felvonáshoz. Szerintetek?
erről beszéltünk már és nagyon sokan azon az állásponton voltak amin én: a valve azért fogja ezt megcisnálni h akkor az elvetemült rajongó szépen újra megvegye a hl2-t stb. és ez a valvenek sok-sok plusz pénz $... sajnos én is azt veszem észre a valve ma már nem a játékai zseinalitásáról híres hanem pénzéhségéről és kapzsiságáról...
Lehet, hogy erről már volt szó: szerintem ki fogják adni az Episode 2-t önmagában. Mert ugye tavaly év végén megjelent a Holiday Collection 2006 (ami nekem is megvan). Ez tarlamazza az első részt, annak deathmatch változatát, a Half Life 2-t a deathmatch-csel együtt és az episode-t egyet.
Szvsz ronda húzás lenne a Valve-től, ha csak és kizárólagosan az orange box-ban lehetne hozzájutni a második felvonáshoz. Szerintetek?
Az orange boxban a HL2, a HL2 Ep1, Ep2, a TF2 és a Portal lesz. Persze mindegyiket külön-külön meg lehet venni.
nem, nem lehet mindegyiket külön megvenni... ezért is keltett felháborodást h akinek megvan pl a hl2 vagy a ep1 vagy mind2 akkor az minek vegyen mégegyet ha neki csak a portal, ep2, tf2 kell...
Én ezt olvastam. Hogy mi igaz ebből azt nem tom.
Múltkor kérdeztem valamit.
A hl2-ben a koptert és a striderst nem lehetet semmilyen fegyverrel megsebezni csak a rakétavetővel és az energia göbmökkel.
Az ep2-ben meg gépstukival lövik őket.
Most akkor lehet vagy nem lehet? Vagy az ep2-ben javítottak rajta?
A régi hl2-es videokban is a koptert és a sriderst gépstukival lőték.
Nem értem akkor hogy a hl2-ben miért nem ér semmit ellenük a géppuska.
Tudja valaki milyen cheatet kell beírni ahhoz hogy a graviti gun fejlesztett változatát kapjuk?
Azt amelyikkel a citadelllában rohangálunk.
Múltkor kérdeztem valamit.
A hl2-ben a koptert és a striderst nem lehetet semmilyen fegyverrel megsebezni csak a rakétavetővel és az energia göbmökkel.
Az ep2-ben meg gépstukival lövik őket.
Most akkor lehet vagy nem lehet? Vagy az ep2-ben javítottak rajta?
A régi hl2-es videokban is a koptert és a sriderst gépstukival lőték.
Nem értem akkor hogy a hl2-ben miért nem ér semmit ellenük a géppuska.
Olvastam hogy ha a portal annyira bejön és a fegyver is jó lesz akkor lehet hogy beleteszik az ep3-ban. Elvileg az ep2-be is beleakarták rakni, de gondolom először letesztelik
Az Ep.1-ben a főcél, hogy mihamarabb szökjünk el City 17-ből, mert a Citadella magja felfog robbani és asszem vmi olyasmi volt, hogy hatalmas pusztitást okoz, mert nem csak vmi sima robbanás lesz, hanem asszem lebontja a molekulákat, vagy vmi ilyesmi. Meg volt, hogy vmilyen adást küld szét a robbanás, de azt nem nagyon értettem
Az adás megindult az gondolom az hogy amikor megsemisült a citadella akkor bezáródtak a teleportok. Így a földön maradt combine seregek az utolsók amik a földön vannak. Az adás gondolom a főerőknek szól akik majd megindulnak a föld felé.
De az is lehet hogy az adás az maga a robbanás elnevezése.
Vagy pedig azok a hajók amik elhagyják a cidtadellát.
Az ep2-ben szól lesz Dr. Kleiner rakéta kisérleteiről. Ezek milyen rakéták akarnának lenni? Kapcsolódthatnak a teleportokhoz? Vagy katonai vagy pedig "tudományos" célt szolgálnának.
Az ep2 szerintem Nagyon Jó lesz!
Sok játék fog idén megjelenni De számomra az ep2 lesz a csúcs!
Az ep1 számomra nem volt az igazi. Rövid volt és nem tartalmazott sok újítást. Kicsit össze lett csapva. A történetben tényleg nincs sok előre menetele. Csak annyi hogy a várost elhagyni. Pont azon gondolkodtam milyen feladatok voltak a HL2-ben és az ep1-ben.
Remélem az ep2-ben több dolog lesz.
Mondjuk a videokat nézve nem fogunk csalódni!
Ahogy látom elég sok helyet belehet járni. Itt ki tudjuk használni majd az új járművet.
Kicsit törekedtek arra hogy ne legyen teljesen lineáris a játék.Ezt csak a videokból selytem.
Tetszik az Antlion-os rész amikor a barlangjukban mászkálunk. EZt elvileg a HL2-be is bele akarták rakni. Nem hiszem hogy nagy baj hogy nem rakták be. Így az ep2-ben még egy plusz van.
NAGYON VÁROM!!!!
Remélem nem okoz csalódást.
Az ep1-ben sem csalódtam. Csak rövid volt és kiegészítőhöz képest keveset ad.
De úgy meg főleg keveset ad hogy elvileg ez ep-k lennének a HL3-om.
De az ep2 kárpótolni fog engem!
De számotokra még több lesz ha az ep1 is plusz volt!
Igen, akkor jó, remélem hamar kész lessznek azzal a Episode 3-mal. Tényleg G-Man de hülye vagyok néha. Amúgy az első epben mi van, ugy hallottam a történetröl nem sok derül ki
Az Ep.1-ben a főcél, hogy mihamarabb szökjünk el City 17-ből, mert a Citadella magja felfog robbani és asszem vmi olyasmi volt, hogy hatalmas pusztitást okoz, mert nem csak vmi sima robbanás lesz, hanem asszem lebontja a molekulákat, vagy vmi ilyesmi. Meg volt, hogy vmilyen adást küld szét a robbanás, de azt nem nagyon értettem
Igen, akkor jó, remélem hamar kész lessznek azzal a Episode 3-mal. Tényleg G-Man de hülye vagyok néha. Amúgy az első epben mi van, ugy hallottam a történetröl nem sok derül ki
Én még csak 2 napja játszottam végig először, pedig már vagy másfél éve megvan. De most hogy végig játszottam elnem tudom találni mért nem játszottam már rég végig. Most bekell szereznem mihamarább a EP1. A játék végén aki megment(meállítja az időtt) hogy hívják, tuttam pedig valamikor, úgy emlékszem M betűvel kezdődik. Az episodokról, lehet hogy már rég csinálják a 3 csak még várnak a 2-tővel valamiért és majd gyorsan kiadják egymás után és jön Half Lifa 3.
Lopika,a készítők ezt a 3 epizódot szánják Half-Life 3.-nak...mámrint én ezt olvastam.
Én még csak 2 napja játszottam végig először, pedig már vagy másfél éve megvan. De most hogy végig játszottam elnem tudom találni mért nem játszottam már rég végig. Most bekell szereznem mihamarább a EP1. A játék végén aki megment(meállítja az időtt) hogy hívják, tuttam pedig valamikor, úgy emlékszem M betűvel kezdődik. Az episodokról, lehet hogy már rég csinálják a 3 csak még várnak a 2-tővel valamiért és majd gyorsan kiadják egymás után és jön Half Lifa 3.
hali!
köszi lived a probléma megoldódott, a következőképpen:nekem magyarul ment a steam, hogy a hl2-t is magyarul tudjam játszani. mivel az ep one magyarítás nem volt fenn, gondoltam egy merészet, és visszaállítottam a steam-et angolra. csodák csodájára az összes játék elindul.
Nincs mit!
AAAAAAAAAAAAA
Nagyon Várom már az ep2-őt!
Amíg jön addig elmondhatnántok szerintetek miről fog szólni a ep2.
Mi lesz az amivel többet tudunk meg a történetből?Mivel megy előrébb a történet? Mik derülnek ki? stb.
Ill. Szerintetek mivel fog bezáródni a ep2?
hali!
köszi lived a probléma megoldódott, a következőképpen:nekem magyarul ment a steam, hogy a hl2-t is magyarul tudjam játszani. mivel az ep one magyarítás nem volt fenn, gondoltam egy merészet, és visszaállítottam a steam-et angolra. csodák csodájára az összes játék elindul.
Szerintem meg jó lenne ha beszélne, Én akkor jobban átélném. Tudnám mi az érzelmei( főleg Alyx után). Meg ez irreális, beszélnek hozzád, te meg csak nézel mint egy f@sz.
sziasztok!
nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám:
mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t.
regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet:
Engine Error:
Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik
HL2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".
a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is.
előre is kösz, ha tud valaki segíteni!
Ha a HL2 fent van az probléma lehet.
Egyik haveromnál is ez volt.
Ha Sima HL2 fent volt akkor nem ment az ep1 és a lost cos.
Ha így se megy írj privibe.
Miért nem halljuk gordon és nincs keze?
Egy pár oldalt nézzetek vissza.
Ott én is feltettem ezt a kérdést és kaptam rá egy két jó választ.
Itt elmondom töményen.
Azért nincsenek ezek a bizonyos dolgok mert e fejlesztők szerint így az ember sokkal jobban beleéli magát a szerepbe mint ha lenne egy kar vagy néha böfögne valamit.
Egyébként is elég titokzatos alak a gordon.Ezért is nem beszél.
Az mondjuk tényleg idegesítő hogy amikor vezeti a járműveket akkor nem lehet látni a kezét hanem csak magától mozog a kormány. És amikor mászik fel a létrán akkor sincs semmi.
De ha ezek lennének akkor akkor is kellenének a kezek amikor valami tárgyat kap fel. Ezzel kapcsolatban is biztos van valami ok hogy nem lehet látni a kezét.
Írjatok a Valvenek és faggasátok ki őket.
De ha rákerestek akkor úgy tom van egy cikk valhol ahol kivesézik miért nincsenek a fent dolgok.
sziasztok!
nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám:
mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t.
regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet:
Engine Error:
Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik
HL2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".
a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is.
előre is kösz, ha tud valaki segíteni!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.