Én azt csináltam ott hogy ki a kocsiból gravigun elő törpe kilő aztán kocsiba vissza a törpéig megint ki és tüz újra.A helikopternél meg lazán lerakod a kocsit a híd alatt még a load elött visszamész a törpéig a vonatok alatt törpe megfog gravigunnal kilö és vissza.
Hát annyi szent ,hogy a Valvenak nem jött úgy össze ez az epizodikus rendszer ahogy akarta ,de talán most egy rakatnyi plusz embert ráállít akkor kevesebbet késik. Upsz most jut eszembe nem két csapat készítette az epizódokat?? Mert akkor az 1 készítői jönnének akiknek (legalábbis szerintem) siralmas lett a művük.
a legrövidebb út mindig az egyenes, de mivel mindenki arra megy, a legrövidebb idő alatt bejárható út mindigis a kanyargós lesz ( all right reclived, 2008 krisz113's beszólási RT )
Azt írod "úgy vetted észre", vagyis már legalább egyszer sikerült "kijátszanod" a Steam-et, hát csináld azt megint. Mellesleg szerintem szinte semmivel se lassítja a játékokat a Steam, meg csak így kaphatod meg az achievmenteket.
a steam semmit sem lassít a gépen, ráadásúl sok hasznos dolgot is kapsz.
amúgy kinek milyen archiement van meg? a lődd ki a kerti törpét az istennek sem sikerül, a "radarcsali" fejezetnél mindig kiesik a kocsiból, van valami csel?
Azt írod "úgy vetted észre", vagyis már legalább egyszer sikerült "kijátszanod" a Steam-et, hát csináld azt megint. Mellesleg szerintem szinte semmivel se lassítja a játékokat a Steam, meg csak így kaphatod meg az achievmenteket.
Ezt a játékot lehet, hogy megveszem, mert nagyon tetszik a grafikája.
Úgy vagyok most vele, mint tavaly a Dark Messiah Might and Magic játékkal, neten néztem róla a képeket, és nagyon bejött.
Meg is vettem, és nem csalódtam benne.
Persze kicsit drága volt, meg olykor néha beszaggat, de ez nem a játék hibája, hanem a hardveré.
Valaki játszott már a Half-Life 2 orange box játékkal?
A játékmenet élvezhető, ugye?
nah végre én is beszereztem az OB-t, úgyhogy lassan végigtoltam az überbrutál-jó HL2-t és Ep1-et, nemrég kezdtem az Ep2-t, na alig várom, hogy kiérjek az erdőbe (nem tudjátok, nagyon hosszú a barlangászós rész?)
Barangolós rész? Az elején? Nem túl hosszú. Párbeszéd csak egy lesz meg egy....
nah végre én is beszereztem az OB-t, úgyhogy lassan végigtoltam az überbrutál-jó HL2-t és Ep1-et, nemrég kezdtem az Ep2-t, na alig várom, hogy kiérjek az erdőbe (nem tudjátok, nagyon hosszú a barlangászós rész?)
Tehát ezt a törpét az egész játékon át kell cipelni??
arby ez a videó lerombólja az elméleted.
Hát nagyjából,
egész pontosan az Our Mutual Friends fejezetig, ahol be kell tenni a rakétába, amikor először találkozunk élőben Dr. M-mel.
G-man sztem se dolgozhat az aprture-nak, mert az elég gógyis cég volt, meg tudtommal GLaDOS megölte az ott dolgozókat vagy elhagyták az emberek, ezért volt tök kihalt a Portalban. A videó viszont nem értem miért rombolja le az elméletet egy csomó embert nem tudunk megölni.
Tudtommal az utolsó helyszínen egy dobozban is van kerti törpe...
Tudtommal nincs, de ha megtaláltad küldj róla képet. Sőt biztos, hogy nincs, volt is valamelyik interjúban erről szó és nem volt benne, hogy van valami egyszerűbb módja. Fogni kell és végig cipelni a a játék 3/4-ig. Na jó néha ott hagyhatod, olyan helyeken ahova vissza mész. Hát erre én se tudok mit mondani. Tényleg rájöttem, hogy egy csomó hasonló dolog van Alyx és Jade (Beyond Good and Evil) között. Kinézet, személyiség, meghalt az anyjuk... Hmm lehet a Valve-sok is játszottak BGnE-t.
Ááá sztem nem hal meg, Kleiner doki biztos kiveszi, amúgyis mindig őt keresi.
A kerti törpés viszont nagyon szivatós, főleg a helikoptres rész, mert mindig kiesik a kocsiból, és ha meg állsz, hogy felvedd szétlő a heli. Azzal sokat tököltem. Most már csak a lárva irtósat kell megcsinálnom.
Jut eszembe:
R.I.P Lamarr... (Ő Kleiner doki házi headcrab-je.)
A végén bemászik ő is a rakétába. Hogy mi lesz vele, az rejtély, de nem hiszem, hogy egy rakétában kilövés túl jót tenne neki.
Tényleg, az Aperture eredetileg zuhanyzófüggönyöket gyárt. Ahogy a lapon is írják, ezek valójában kezdetleges portálok voltak, amik segítségével az ember a zuhanyzójának belsejébe juthat.
A kívánságost én olyasminek értelmeztem, hogy jókívánságokat gyűűjtenek az emberektők, majd az arra rászorúlóknak juttatják. (Én ezt hámoztam ki belőle...)
A Borealis, ahogy Dr. Kleiner is elmondja, az Aperture Science (a Portalból lehet ismerős) kutatóhajója, ami annak idején nyomtalanul eltűnt a dokkból (a dokk néhány részével együtt). Amúgy valahol az északi sarkon lehet. A hajón valamiféle portáltechnológia található (csak aztán ez meg az rosszul sülhetett el, ezért tűnt el a hajó a bal fenéken), amire a Combine-oknak égető szüksége van, az ő portáltechnológiájuk ugyanis csak univerzumok közötti teleportálást tesz lehetővé (azt is nehézkesen), egy univerzumon belül manuálisan kell eltotyogniuk mindenhová. Tehát, azt hiszem nem kell ecsetelnem, miért kell nekik a földi, univerzumon belüli teleportálást lehetőve tevő portáltechnológia. Annak megszerzésével övék lenne a világ.
Öhh, jéé, de sokat tudok...
Pontosan, bár az ep2-ben nincs benne, de mivel az Aperture-nak nincs más normális eredménye, valószínűleg az lesz. Amúgy kis background-story, meg poénok az Aperture-ról itt
LOGIN
username: CJOHNSON
password: TIER3
LIST
a tesztet töltitek ki akkor a végén a kód: THECAKEISALIE
mellesleg ez mind benn van a játékban
Innen derül ki, hogy ez a cég kicsit más, mint a Black Mesa, mert kezdetben zuhanyzófüggönyök gyártásával kezdte, a portál technológiára csak mellékesen fejlesztette, egy három lépcsős fejlesztés keretében ami megmenti a céget.
1, a Heimlich-manőver (ha elsősegélyről jól emlékszem ezt kell csinálni amikor valaki félrenyel) megakadályozó művelet
2, valami kívánságos, amit nem teljesen értek
3, és a "még nem teljesen kidolgozott terv" ami segíthet a függönyöknél (ez lenne a teleport)
aztán írnak még Genetic Lifeform and Operating System-ről (azaz a jól ismert GLaDOS) és itt ér véget a cég története, az utolsó bejegyzés szerint GLaDOS-t aktiválták és az eddigi tesztek jól mennek...
Valaki megcsinálta már az a összes achievment-et? kapunk akkor valami bónuszt?
szerk.: I :szív: Blur-effekt, mert rohadt jól néz ki az EP2-ben
szerk2.: I kerti-törpe, mert ez nagyon idegesítő achievment
szerk3.: a magyaríást én is kipróbáltam, néha kicsit fura, bár inkább szokatlan, pl. strider=nyakigláb, vurtigan=villámújj, combine=társulat, de amúgy nem rossz
A Borealis, ahogy Dr. Kleiner is elmondja, az Aperture Science (a Portalból lehet ismerős) kutatóhajója, ami annak idején nyomtalanul eltűnt a dokkból (a dokk néhány részével együtt). Amúgy valahol az északi sarkon lehet. A hajón valamiféle portáltechnológia található (csak aztán ez meg az rosszul sülhetett el, ezért tűnt el a hajó a bal fenéken), amire a Combine-oknak égető szüksége van, az ő portáltechnológiájuk ugyanis csak univerzumok közötti teleportálást tesz lehetővé (azt is nehézkesen), egy univerzumon belül manuálisan kell eltotyogniuk mindenhová. Tehát, azt hiszem nem kell ecsetelnem, miért kell nekik a földi, univerzumon belüli teleportálást lehetőve tevő portáltechnológia. Annak megszerzésével övék lenne a világ.
Az ingyen játékok összeállításban van két HL2 DM mód is. Mind a kettőt letöltöttem. A börtönös mókában csak két szerver van és azok is üresek a másikban már nem ennyire rossz a helyzet 34 szerver van és az építgetés igazán szórakoztató.
Ha esetleg többen benne vagytok akkor belehetne a két játékban egy egy szervert népesíteni
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.