Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#62118 Pozandr 2007. május. 22. 13:26
Pozandr
#62084 :: fps4ever (2007. május. 22. 10:58)
pozandr írta: Sziasztok! Most, hogy igen kedvező áron lehet kapni a HL2 Holiday Collection-t, gondoltam, hogy beszerzem. Először is egy kérdésem lenne: tudom, hogy steam-es regisztrációra van szükség, de ez mi a csuda, és hogyan működik? Valaki írja meg! Köszönöm. pozandr
Nagyon szívesen! Amikor megveszed a DVD-t, akkor azon rajta van, hogy Steam előfizetői szerződés szükséges. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mikor elkezded telepíteni a játékot, akkor kéri a kódot. Ezután felrakja a Steam-et. Ekkor kilép a netre és rákérdez, hogy új, vagy egy meglévő felhasználói fiókra regisztrálod-e be a játékot. Neked még nincs, úgyhogy csinálsz egyet(nagyon egyszerű, nem lehet eltéveszteni). Erre regisztrálhatod be később az összes többi Steam-es játékot és így minden egy helyen lesz. Mint egy postafiók, csak itt rengeteg szolgáltatás van. Itt töltheted le a legfrisseb demo-kat és előzeteseket, vásárolhatsz. Ahhoz, hogy tudj játszani be kell jelentkezni a Steam-be. Onnan lehet elindítani a játékot, tehát egy élő online kapcsolatra van szükséged! Ha nincs neted, akkor nem tudsz játszani. Mondjuk az lesz a szép, hogy a lassan csak kijövő Orange box-ban benne lesz a HL2, az Episode1 és az Episode2 is(a Portal és a TF2 mellett) . Szóval, ha meg akarod venni a második epizódot is, akkor meglesz minden kétszer Legalább nem veszted el
Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék.
Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani?

Vagy hogy van ez?
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#62114 fps4ever 2007. május. 22. 13:20
fps4ever
#62106 :: Shodoc (2007. május. 22. 13:01)
Gyerkőcök! Kérdezzem má meg,hogy ehez a játékhoz kell internet,hogy futtatni lehessen??? VAgy játszani??? Pl. REGISZTRÁCIÓ ????
ON:
Ez a világ legjobb játéka. Nála örökre az marad és őszintén bízom benne , hogy a második kiegészítő megkoronázza az eddigi sikereit a Valve-nak.
Szerintem ezzel játékkal kiválóan lehet szórakozni és ez a jövőben is így lesz!

OFF:

Shodoc írta:

Gyerkőcök!

Kérdezzem má meg,hogy ehez a játékhoz kell internet,hogy futtatni lehessen???
VAgy játszani???

Pl. REGISZTRÁCIÓ ????

A*****************************(troll) (Elnézést, ne kövezzetek meg! De valaki az előző hsz-t sem olvassa el??)
#62106 Shodoc 2007. május. 22. 13:01
Shodoc
#62086 :: fps4ever (2007. május. 22. 11:11)
Abszolút minden formában szükséges. Amit a Steam account-odon használsz és Valve termékek. Ezért van rajta figyelmeztető szöveg a borítón. Ha nem tetszenek a feltételek(szükséges a net), akkor bontatlan csomagolásban, blokk ellenében visszaveszi az eladó. (Jogi pillanatok című rovatunkat olvashatták)
Gyerkőcök!

Kérdezzem má meg,hogy ehez a játékhoz kell internet,hogy futtatni lehessen???
VAgy játszani???

Pl. REGISZTRÁCIÓ ????
#62086 fps4ever 2007. május. 22. 11:11
fps4ever
#62085 :: Pozandr (2007. május. 22. 11:03)
fps4ever írta: Ahhoz, hogy tudj játszani be kell jelentkezni a Steam-be. Onnan lehet elindítani a játékot, tehát egy élő online kapcsolatra van szükséged! Ha nincs neted, akkor nem tudsz játszani.
Még a single play játékmódnál is?
Abszolút minden formában szükséges.

Amit a Steam account-odon használsz és Valve termékek.

Ezért van rajta figyelmeztető szöveg a borítón. Ha nem tetszenek a feltételek(szükséges a net), akkor bontatlan csomagolásban, blokk ellenében visszaveszi az eladó.

(Jogi pillanatok című rovatunkat olvashatták)
#62085 Pozandr 2007. május. 22. 11:03
Pozandr
#62084 :: fps4ever (2007. május. 22. 10:58)
pozandr írta: Sziasztok! Most, hogy igen kedvező áron lehet kapni a HL2 Holiday Collection-t, gondoltam, hogy beszerzem. Először is egy kérdésem lenne: tudom, hogy steam-es regisztrációra van szükség, de ez mi a csuda, és hogyan működik? Valaki írja meg! Köszönöm. pozandr
Nagyon szívesen! Amikor megveszed a DVD-t, akkor azon rajta van, hogy Steam előfizetői szerződés szükséges. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mikor elkezded telepíteni a játékot, akkor kéri a kódot. Ezután felrakja a Steam-et. Ekkor kilép a netre és rákérdez, hogy új, vagy egy meglévő felhasználói fiókra regisztrálod-e be a játékot. Neked még nincs, úgyhogy csinálsz egyet(nagyon egyszerű, nem lehet eltéveszteni). Erre regisztrálhatod be később az összes többi Steam-es játékot és így minden egy helyen lesz. Mint egy postafiók, csak itt rengeteg szolgáltatás van. Itt töltheted le a legfrisseb demo-kat és előzeteseket, vásárolhatsz. Ahhoz, hogy tudj játszani be kell jelentkezni a Steam-be. Onnan lehet elindítani a játékot, tehát egy élő online kapcsolatra van szükséged! Ha nincs neted, akkor nem tudsz játszani. Mondjuk az lesz a szép, hogy a lassan csak kijövő Orange box-ban benne lesz a HL2, az Episode1 és az Episode2 is(a Portal és a TF2 mellett) . Szóval, ha meg akarod venni a második epizódot is, akkor meglesz minden kétszer Legalább nem veszted el
fps4ever írta:

Ahhoz, hogy tudj játszani be kell jelentkezni a Steam-be. Onnan lehet elindítani a játékot, tehát egy élő online kapcsolatra van szükséged!
Ha nincs neted, akkor nem tudsz játszani.

Még a single play játékmódnál is?
#62084 fps4ever 2007. május. 22. 10:58
fps4ever
#59834 :: Pozandr (2007. május. 16. 18:24)
Sziasztok! Most, hogy igen kedvező áron lehet kapni a HL2 Holiday Collection-t, gondoltam, hogy beszerzem. Először is egy kérdésem lenne: tudom, hogy steam-es regisztrációra van szükség, de ez mi a csuda, és hogyan működik? Valaki írja meg! Köszönöm. pozandr
pozandr írta:

Sziasztok!

Most, hogy igen kedvező áron lehet kapni a HL2 Holiday Collection-t, gondoltam, hogy beszerzem. Először is egy kérdésem lenne: tudom, hogy steam-es regisztrációra van szükség, de ez mi a csuda, és hogyan működik?

Valaki írja meg! Köszönöm. pozandr

Nagyon szívesen!

Amikor megveszed a DVD-t, akkor azon rajta van, hogy Steam előfizetői szerződés szükséges. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mikor elkezded telepíteni a játékot, akkor kéri a kódot. Ezután felrakja a Steam-et.
Ekkor kilép a netre és rákérdez, hogy új, vagy egy meglévő felhasználói fiókra regisztrálod-e be a játékot. Neked még nincs, úgyhogy csinálsz egyet(nagyon egyszerű, nem lehet eltéveszteni). Erre regisztrálhatod be később az összes többi Steam-es játékot és így minden egy helyen lesz.

Mint egy postafiók, csak itt rengeteg szolgáltatás van. Itt töltheted le a legfrisseb demo-kat és előzeteseket, vásárolhatsz.

Ahhoz, hogy tudj játszani be kell jelentkezni a Steam-be. Onnan lehet elindítani a játékot, tehát egy élő online kapcsolatra van szükséged!
Ha nincs neted, akkor nem tudsz játszani.

Mondjuk az lesz a szép, hogy a lassan csak kijövő Orange box-ban benne lesz a HL2, az Episode1 és az Episode2 is(a Portal és a TF2 mellett) . Szóval, ha meg akarod venni a második epizódot is, akkor meglesz minden kétszer
Legalább nem veszted el
#62081 InvaderZim 2007. május. 22. 10:02
InvaderZim
A Portal kieg nagyon igéretesnek tűnik a video alapján!
#59834 Pozandr 2007. május. 16. 18:24
Pozandr
Sziasztok!

Most, hogy igen kedvező áron lehet kapni a HL2 Holiday Collection-t, gondoltam, hogy beszerzem. Először is egy kérdésem lenne: tudom, hogy steam-es regisztrációra van szükség, de ez mi a csuda, és hogyan működik?

Valaki írja meg! Köszönöm. pozandr
#58317 Tojglee 2007. május. 12. 11:11
Tojglee
Esetleg a Steam-en keresztül nem lehe elindítani?
#56562 kovacs attila 2007. május. 05. 20:50
kovacs attila
Nekem van egy történetem a HL2-ről: A DVD-n a játékban megvolt minden pálya.
#56509 Davidkaboy 2007. május. 05. 19:42
Davidkaboy
Tudtok adni egy gyors Half-Life 2 magyaritás telepitést? Mert addig ok, hogy bemásolom a magyar fájlokat, de utána mit csináljak?Egyszer sikerült vhogy, hogy valami GameMenu fájlt társitottam a HAlf-Life 2 exe-vel, akkor minden szép volt is jó, de most már nem megy sehogy! Légyszi mondjátok meg, hogy utána mit csináljak!
Köcce!
#55160 Zef5 2007. április. 30. 22:15
Zef5
Remélem még idén lesz Episode two. Tök jó buli, hogy csomó minden fejlődik benne, ámbár én két dolgot nem szeretnék a fejlődésben látni: Az pedig az ár és a gépigény, ezekről nincs valami infó?
#54577 Marci19,92 2007. április. 28. 23:27
Marci19,92
#54565 :: Tojglee (2007. április. 28. 22:03)
Figyelem minden HL 2 játékos! Prezentálom nektek minden idők egyik legidiótább képregényét! Concerned És azért itt linkelem be, mivel a témája...a Half-Life 2!!! A képregény ékes angol nyelven szól, úgyhogy a nyelv legalább alapfokú ismerete szükséges, ha az viszont megvan, megállás nélkül fogtok röhögni Gordon Frohman (nem, nem írtam el!) kalandjain!
Ezzek ténleg királyak
#54571 Tojglee 2007. április. 28. 22:21
Tojglee
Az az egyik legjobb, amikor az elején Dr. Breen a kivetítőn hülyül, mert nem tudja, hogy megy az adás...
#54565 Tojglee 2007. április. 28. 22:03
Tojglee
Figyelem minden HL 2 játékos! Prezentálom nektek minden idők egyik legidiótább képregényét!
Concerned
És azért itt linkelem be, mivel a témája...a Half-Life 2!!!
A képregény ékes angol nyelven szól, úgyhogy a nyelv legalább alapfokú ismerete szükséges, ha az viszont megvan, megállás nélkül fogtok röhögni Gordon Frohman (nem, nem írtam el!) kalandjain!
#53867 lived 2007. április. 25. 22:19
lived
#51921 :: balonyiadam (2007. április. 16. 09:43)
Elöszőr is köszöntöm a Pc guru olvasóit, szerkesztőit. Nem rég egy mod Team alakult melynek neve Bloodworks Entertainment, a teambe keressünk embereket egy Hl2 modhoz. Mapper, grafikus, hangmérnők egyaránt jelentkezhet. A Legjobban a programozók kellenének. A mod rövid története: Egy nap egy nagy űrhajó ereszkedik alá az égből egy kis városban és pusztítást maga után hagyva foglyul ejt és elrabol néhány tucat embert. Te egyiket vagy ezen embereknek és hamarosan hatalmas arénákban harcolva találod magad egy idegen bolygó lakosainak szórakoztatásáért... ha jelentkezni szeretnél kérlek keressd fel a vezető designer-t msn-en : halo_838@hotmail.com vagy engem: balonyi.adam@axelero.hu a Team weboldala: http://bloodwork.1111mb.com/ a fórum fejlesztés alatt. Tisztelettel Balonyi Ádám
APÁM!

Tök ZSÍR ( nem a ) a jármű az EP2-ben!
Azzal lehet majd szaggatni!
Minden Combine Katonából Palacsintát csinálok.
Monjuk kicsit furcsa régi jármű után. Szerintem az jobban bele illet a gamebe mint az új.
Ez valami fajta fogás amivel talán csábítób lesz a game.

Mindegy.

Az a lényeg hogy guruljon.

Apropó!

Alyx nem megpurcan?
#51921 balonyiadam 2007. április. 16. 09:43
balonyiadam
Elöszőr is köszöntöm a Pc guru olvasóit, szerkesztőit. Nem rég egy mod Team alakult melynek neve Bloodworks Entertainment, a teambe keressünk embereket egy Hl2 modhoz. Mapper, grafikus, hangmérnők egyaránt jelentkezhet. A Legjobban a programozók kellenének. A mod rövid története: Egy nap egy nagy űrhajó ereszkedik alá az égből egy kis városban és pusztítást maga után hagyva foglyul ejt és elrabol néhány tucat embert. Te egyiket vagy ezen
embereknek és hamarosan hatalmas arénákban harcolva találod magad egy idegen bolygó lakosainak szórakoztatásáért...

ha jelentkezni szeretnél kérlek keressd fel a vezető designer-t msn-en : halo_838@hotmail.com
vagy engem: balonyi.adam@axelero.hu
a Team weboldala: http://bloodwork.1111mb.com/ a fórum fejlesztés alatt.

Tisztelettel
Balonyi Ádám
#50577 Tojglee 2007. április. 11. 09:50
Tojglee
Négy nagon jó videó, amik ugyan Garry's moddal készültek, de a témájuk a HL 2:
Videók
#47365 lived 2007. március. 27. 23:08
lived
#47254 :: balimr (2007. március. 27. 08:31)
Szasz! Van olyan program amivel le tudod tölteni a youtuberól a videókat!
HI!
És melyik lenne az a program?
Előre is megköszönöm!
#47254 balimr 2007. március. 27. 08:31
balimr
Szasz!
Van olyan program amivel le tudod tölteni a youtuberól a videókat!