Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#134033 Ndk-turmixgép 2007. október. 09. 15:56
Ndk-turmixgép
#134021 :: Ndk-turmixgép (2007. október. 09. 15:26)
NA VÉGRE!!!! Már épp ideje volt. Kiadtak egy kis kedvcsinálót, ezt meg kell nézni! Hl2 EP two "ízelítő"
ÓÓÓÓ, találtam egy jobb lapot is. GameVideos Ezen keressetek rá az EP two-ra. Olyasn videók vannak fenn, amik még Youtubén sincsenek. Érdemes megnézni!!
#134031 @@Ádi@@ 2007. október. 09. 15:55
@@Ádi@@
#134021 :: Ndk-turmixgép (2007. október. 09. 15:26)
NA VÉGRE!!!! Már épp ideje volt. Kiadtak egy kis kedvcsinálót, ezt meg kell nézni! Hl2 EP two "ízelítő"
Akkor most kijött vagy nem??
#134021 Ndk-turmixgép 2007. október. 09. 15:26
Ndk-turmixgép
#133990 :: krisz113 (2007. október. 09. 13:32)
ma jelent meg legalább is szerintem de én nem a cd galaxys-ba járok hanem 576(amúgy lehet hogy csak előrendelve mert én így rendeltem)lehet hogy hiába megyek? kár pont most akartam önfeledt nagybetükkel valahogy IGY megírni hogy végre ma jelent meg,
NA VÉGRE!!!! Már épp ideje volt. Kiadtak egy kis kedvcsinálót, ezt meg kell nézni!
Hl2 EP two "ízelítő"
#133990 krisz113 2007. október. 09. 13:32
krisz113
#133970 :: diablo (2007. október. 09. 12:16)
Most akkor hogy is van ez? A cdgalaxis szerint okt.19-én jelenik meg az Orange Box! Itt meg a mai dátum szerepel!
ma jelent meg legalább is szerintem de én nem a cd galaxys-ba járok hanem 576(amúgy lehet hogy csak előrendelve mert én így rendeltem)lehet hogy hiába megyek?

kár pont most akartam önfeledt nagybetükkel valahogy IGY megírni hogy végre ma jelent meg,

#133970 diablo 2007. október. 09. 12:16
diablo
Most akkor hogy is van ez? A cdgalaxis szerint okt.19-én jelenik meg az Orange Box! Itt meg a mai dátum szerepel!
#133665 krisz113 2007. október. 08. 13:38
krisz113
#133642 :: lived (2007. október. 08. 11:31)
Azért nem látunk semmit Gordonból és azért nem halljuk mert a játékos így jobban beletudja élni magát. Legalább is ezt mondják a fejlesztők. Szerintem megoldható lenne hogy Ne kelljen összefutni Gordonnal. Egy Olyan játékrészt kellen végigjátszani amikor Gordon máshol van. PL. City 17-en kivül.
ja lehetne valami olyasmi hogy gordonról (játékon kívüli firkákból) bevágnak pár képet valami olyan szöveggel hogy "míg gordon éppen itt és ott gyapja feszítővasával a tálsulási népet addig ez és az..."
#133642 lived 2007. október. 08. 11:31
lived
#133639 :: krisz113 (2007. október. 08. 11:27)
sajnos szerintem a legnagyobb probléma amit a valve ezekel takar hogy ha mondjok barny vagy akár alyx sztoriját akarnák megcsinálni akkor elkéne készíteniük gordon kinézetét a játékba is és már egyre nehezebben tudják így is elodázni azt hogy gordon megszolaljon... amúgy van egy pár mod a combin-okról de a gordonhoz füződő embereknél ugyanez a baj: hogy gordon NINCS MEGTERVEZVE A HL2-ben ironikus mi? a főszereplő egy lebegő kéz
Azért nem látunk semmit Gordonból és azért nem halljuk mert a játékos így jobban beletudja élni magát. Legalább is ezt mondják a fejlesztők.

Szerintem megoldható lenne hogy Ne kelljen összefutni Gordonnal. Egy Olyan játékrészt kellen végigjátszani amikor Gordon máshol van. PL. City 17-en kivül.
#133639 krisz113 2007. október. 08. 11:27
krisz113
#133612 :: lived (2007. október. 08. 08:18)
Nekem Tetszenek ezek az episode-s dolgok csak sajna sok jellennek meg a részek. Az ep1 rövid volt és sok újítás sem volt benne. Az ep2 hosszabb lesz és újítás is lesz benne dögivel. Az ep3-ra meg várunk. Már korábban írtam hogy én más kiegészítőnek is örültem volna. PL.: Blues Shift 2 - Baerny-val kellene City 17-ben írtani a combinokat. Amikor mondjuk Dr. Kelinernél elválunk Gordnontól akkor kezdődne Baerny története. Az ő szemszögéből nézve megtudnánk mi törtnénne City 17-ben amíg Gordnon nincs ott. De akár Alyx bőrébe is bújhatnánk. De lehetne mondjuk egy Combine Force nevezetű kiegészítő is amiben mondjuk egy comiben katona bőrébe bújva kell a felkelőket leverni. És vége meg az lenne hogy Gordnon lelőne minket. De (ahogy már írtam korábban is) a Valve úgy van ezzel hogy ezeket és más dolgokat majd a mod-ok formájában elkészítik majd a rajongók ill. addig amíg a fanok várják a ep-ket addig a mod-okkal lefoglalhatják magukat.
sajnos szerintem a legnagyobb probléma amit a valve ezekel takar hogy ha mondjok barny vagy akár alyx sztoriját akarnák megcsinálni akkor elkéne készíteniük gordon kinézetét a játékba is és már egyre nehezebben tudják így is elodázni azt hogy gordon megszolaljon... amúgy van egy pár mod a combin-okról de a gordonhoz füződő embereknél ugyanez a baj: hogy gordon NINCS MEGTERVEZVE A HL2-ben ironikus mi? a főszereplő egy lebegő kéz
#133612 lived 2007. október. 08. 08:18
lived
#133011 :: krisz113 (2007. október. 06. 17:56)
anyira mindegy hogy hl2 episode-vagy már hl3 lényeg hogy a valve tud valamit amitől én biztos hogy le ülök a gép elé. példa erre a counter stice ami már nagyon rég egyik kedvenc multis játékom, vagy a hl2 death match ami szintén egy jó ötlet mert hát aki nem szeret a jelenel lövöldözgetni az biztos kedvelni fog egy kicsit elrugaszkodotabb világot, a team fortres-t nem ismerem de biztos az se rosz mert hát valve, a portal ÓRIÁSI ötletnek tartom és végúl a steam ami program de olyan jól kitalált dolog hogy hogy nem is jut rá szó az eszembe.
Nekem Tetszenek ezek az episode-s dolgok csak sajna sok jellennek meg a részek.
Az ep1 rövid volt és sok újítás sem volt benne.

Az ep2 hosszabb lesz és újítás is lesz benne dögivel.
Az ep3-ra meg várunk.

Már korábban írtam hogy én más kiegészítőnek is örültem volna.
PL.: Blues Shift 2 - Baerny-val kellene City 17-ben írtani a combinokat. Amikor mondjuk Dr. Kelinernél elválunk Gordnontól akkor kezdődne Baerny története. Az ő szemszögéből nézve megtudnánk mi törtnénne City 17-ben amíg Gordnon nincs ott. De akár Alyx bőrébe is bújhatnánk.
De lehetne mondjuk egy Combine Force nevezetű kiegészítő is amiben mondjuk egy comiben katona bőrébe bújva kell a felkelőket leverni. És vége meg az lenne hogy Gordnon lelőne minket.

De (ahogy már írtam korábban is) a Valve úgy van ezzel hogy ezeket és más dolgokat majd a mod-ok formájában elkészítik majd a rajongók ill. addig amíg a fanok várják a ep-ket addig a mod-okkal lefoglalhatják magukat.
#133011 krisz113 2007. október. 06. 17:56
krisz113
#132997 :: lopika1 (2007. október. 06. 17:15)
Hát....igen, kicsit határozatlanok. Kavarnak állandóan, de kivárjuk.
anyira mindegy hogy hl2 episode-vagy már hl3 lényeg hogy a valve tud valamit amitől én biztos hogy le ülök a gép elé.
példa erre a counter stice ami már nagyon rég egyik kedvenc multis játékom,
vagy a hl2 death match ami szintén egy jó ötlet mert hát aki nem szeret a jelenel lövöldözgetni az biztos kedvelni fog egy kicsit elrugaszkodotabb világot,
a team fortres-t nem ismerem de biztos az se rosz mert hát valve,
a portal ÓRIÁSI ötletnek tartom
és végúl a steam ami program de olyan jól kitalált dolog hogy hogy nem is jut rá szó az eszembe.
#132997 lopika1 2007. október. 06. 17:15
lopika1
Hát....igen, kicsit határozatlanok. Kavarnak állandóan, de kivárjuk.
#132995 Marci19,92 2007. október. 06. 17:10
Marci19,92
#132994 :: lopika1 (2007. október. 06. 17:09)
Én úgy hallottam nem lessz EP3 hanem beleépítik már azt is a HL3-ba.
ELdönhetné a Valve,hogy mit csinál.Vagy várunk 2 évet egy 5-6 órás játékra,vagy várunk 6 évet egy teljesen jó és hosszú játékra.
NDK: sztem egyszer úgyis vége lesz.
#132994 lopika1 2007. október. 06. 17:09
lopika1
Én úgy hallottam nem lessz EP3 hanem beleépítik már azt is a HL3-ba.
#132928 Ndk-turmixgép 2007. október. 06. 14:33
Ndk-turmixgép
#132506 :: krisz113 (2007. október. 05. 13:19)
ja a hl2-t is furcsa vagy folytatjuk vagy nem modszerel hagyták abba aztán a hl 2 ep 1-et nyilt folytatásal adták ki, és mivel az ep 2-vel még nem játszottam így csak a pc guru-tól tudom hogy lesz ep 3
A HL örök. Nézzük meg az NFS sorozatot. A ProStreet lesz már a (ha jól tudom) 11. része. Ez csak azért nem történik meg a HL-el, mert ők sokat dolgoznak egy részen, és minőségi munkát adnak ki a kezük közül. Szerintem soha nem lesz vége a HL-nek.
#132506 krisz113 2007. október. 05. 13:19
krisz113
#132271 :: Chocho (2007. október. 04. 17:05)
A VALVe nem hülye. A HL pénzt hoz, és ez így lesz az idők végezetéig. Lehet, hogy az Episode Three után mást fognak csinálni, de szinte abban is biztos vagyok, hogy előbb utóbb kiktönek a Half-Life 3 mellett. Miért? Mert kell majd a pénz és a hírverés. Véleményem szerint az id sem csinál túl jó üzletet a Rage-dzsel... Bár ne legyen igazam!
ja a hl2-t is furcsa vagy folytatjuk vagy nem modszerel hagyták abba aztán a hl 2 ep 1-et nyilt folytatásal adták ki, és mivel az ep 2-vel még nem játszottam így csak a pc guru-tól tudom hogy lesz ep 3
#132271 Chocho 2007. október. 04. 17:05
Chocho
A VALVe nem hülye. A HL pénzt hoz, és ez így lesz az idők végezetéig. Lehet, hogy az Episode Three után mást fognak csinálni, de szinte abban is biztos vagyok, hogy előbb utóbb kiktönek a Half-Life 3 mellett. Miért? Mert kell majd a pénz és a hírverés. Véleményem szerint az id sem csinál túl jó üzletet a Rage-dzsel... Bár ne legyen igazam!
Gaming is believing.
#132167 lived 2007. október. 04. 11:33
lived
#132139 :: jedimaster (2007. október. 04. 07:58)
Hát nem is tudom. Az Ep 3 után biztos lesz egy kis szünet és talán elkezdik csinálni a HL3-at
@Jedimaster!

HÁT EZ JÓ!
Ez nagyon tetszik!

Én is ebben reménykedem!

Reméljük neki állnak és minnél előbb kint is lesz.
Én mondjuk egy évente megjelenő HL-re vevő lennék.
#132139 jedimaster 2007. október. 04. 07:58
jedimaster
Hát nem is tudom. Az Ep 3 után biztos lesz egy kis szünet és talán elkezdik csinálni a HL3-at
#132137 lived 2007. október. 04. 07:44
lived
#131849 :: krisz113 (2007. október. 03. 13:41)
igen ez sem rossz találgatás de tényleg nem csodálkoznék már én sem semmin amúgy talán g-man nem is enyire komoj múltal rendelkező egyén lehet hogy a megoldás egyszerü és ott rejlik valahól, hála az égnek 6 napon bellül megjelenik a HALF LIFE 2 EPISODE TWO (orange box) már láttam a képét a megvásárolható játékok között az új pcguru-ban(azt hiszem 576-ban már lehet elő rendelni is) úgyhogy gordon freeman visszatér monitorunkra és könyen hiszem hogy nem a portal és a episode two lesz az ami lezárja a tőrténetet.
Én szerintem az ep3-mal lezárják a hl-t.
Vagyis nem lezárják de szüneteltetik. Valami kacifántos befejezés lesz amivel vége is lesz meg nem is. Biztos hagynak kis kapukat egy esetleges folytatáshoz.

De szerintem bele vágnak egy új projectbe.

Mindenesetre egy HL3-nak én se mondanék nemet. DE arra még sokat kell várni.
Valószínüleg azt is akkora Durranásnak akarják mint az előtte lévő kettőt.
Új grafikus motor, még jobb fizika, stb. stb. Szóval sok finomság !

Ugye a ep2 hosszabb lesz kb 2 órával mint az ep1. Remélem az ep3 szintén hosszabb lesz.
JAJ!
NEM BÍROK ÜLNI A HÁTSÓMON!
Már Nagyon Várom az EP2-őt!

EGyébként a HL2-nek mekkor volt a játék ideje?
Az ep1nek úgy tom 6 vagy 4. De ha nem akkor javítsatok ki.
#131849 krisz113 2007. október. 03. 13:41
krisz113
#131809 :: lived (2007. október. 03. 08:02)
Van még egy ötletem! Lehet hogy G-man Gordon apja! ( már ezen se csodálkoznék) Lehet hogy annot őt is mint most Gordont egy ügynök kiválasztotta egy feladatra. Miután teljesítette, ügynök lett belőle. Az Drága papa (G-man) Visszatért hogy fiának (Gordon) is segítsen és hogy belőle is ügynök legyen. A mama meg lehet hogy Judith Mosmen.
igen ez sem rossz találgatás de tényleg nem csodálkoznék már én sem semmin
amúgy talán g-man nem is enyire komoj múltal rendelkező egyén lehet hogy a megoldás egyszerü és ott rejlik valahól, hála az égnek 6 napon bellül megjelenik a HALF LIFE 2 EPISODE TWO (orange box) már láttam a képét a megvásárolható játékok között az új pcguru-ban(azt hiszem 576-ban már lehet elő rendelni is)
úgyhogy gordon freeman visszatér monitorunkra és könyen hiszem hogy nem a portal és a episode two lesz az ami lezárja a tőrténetet.
#131809 lived 2007. október. 03. 08:02
lived
#131467 :: krisz113 (2007. október. 02. 13:43)
voh...... ez tetszik, sőt talán eddig ez a legjobb amit halottam, nekem is hasonló elképzelésem van hiszen mi dolga vólna g-man nak az emberekkel ha egyszer egy természetfeletti csávó aki fél kézzel hazavághatná az egész combine(én társulásnak nemvezem mert jobb beileszteni magyar szavakba)fajt, bár az episode 1 elején kicsit bepöccent ránk vagy legaláb is a villámujjuakra de ez még eldől, éppen ezért is várom már nagyon a episode two-t
Van még egy ötletem!

Lehet hogy G-man Gordon apja! ( már ezen se csodálkoznék)

Lehet hogy annot őt is mint most Gordont egy ügynök kiválasztotta egy feladatra. Miután teljesítette, ügynök lett belőle. Az Drága papa (G-man) Visszatért hogy fiának (Gordon) is segítsen és hogy belőle is ügynök legyen.

A mama meg lehet hogy Judith Mosmen.
#131467 krisz113 2007. október. 02. 13:43
krisz113
#131454 :: lived (2007. október. 02. 12:50)
Tudjátok ki lehet még G-man? Ugye volt már olyan hogy valami ügynök. Szerintem van egy csomó ügynök: K-man, Z-man, B-man, J-man stb. Mindegyiknek van valami feladata. Lehet hogy valami galaktikus ügynökség mint mondjuk az FBI. Ők intéznek el bizonyos dolgokat. Lehet hogy G-man azt a feladatot kapta hogy a combineokat tegye el láb alól. G-man tudta hogy egyedül nem fog menni neki, ezért felbérelte Gordont. Meg lehet hogy az ügynökök maguk nem avatkozhatnak bele semmibe. Külső segítséget kell igénybe venniük ami a miesetünkben Freeman.
voh...... ez tetszik, sőt talán eddig ez a legjobb amit halottam, nekem is hasonló elképzelésem van hiszen mi dolga vólna g-man nak az emberekkel ha egyszer egy természetfeletti csávó aki fél kézzel hazavághatná az egész combine(én társulásnak nemvezem mert jobb beileszteni magyar szavakba)fajt, bár az episode 1 elején kicsit bepöccent ránk vagy legaláb is a villámujjuakra de ez még eldől, éppen ezért is várom már nagyon a episode two-t
#131454 lived 2007. október. 02. 12:50
lived
#131199 :: vaskogreg (2007. október. 01. 16:41)
Lehet nem tudom de én örülnék neki nagyon de sztem ez nem a magyar megjelenés az úgyis csak olyan 8-vagy-10 között lenne ha télleg ez a megjelenés
Tudjátok ki lehet még G-man?

Ugye volt már olyan hogy valami ügynök.
Szerintem van egy csomó ügynök: K-man, Z-man, B-man, J-man stb.
Mindegyiknek van valami feladata. Lehet hogy valami galaktikus ügynökség mint mondjuk az FBI. Ők intéznek el bizonyos dolgokat.
Lehet hogy G-man azt a feladatot kapta hogy a combineokat tegye el láb alól. G-man tudta hogy egyedül nem fog menni neki, ezért felbérelte Gordont. Meg lehet hogy az ügynökök maguk nem avatkozhatnak bele semmibe. Külső segítséget kell igénybe venniük ami a miesetünkben Freeman.
#131199 vaskogreg 2007. október. 01. 16:41
vaskogreg
Lehet
nem tudom
de én örülnék neki nagyon
de sztem ez nem a magyar megjelenés
az úgyis csak olyan 8-vagy-10 között lenne ha télleg ez a megjelenés
#131192 Zeroo93 2007. október. 01. 16:32
Zeroo93
nem csak itt az orange boxot október05-re írták
ki akkor most akkor jön xD?