thx az információt és igen én nemtudtam arrol,h az episode 2-t csak dobozosan az orange box kiadásában lehet megvenni de elöre is köszi a kimeritő válaszért
Olvastam egy portálon hogy elvileg ki akarja adni az EA az ep2, a portalt és a TF2-őt külön-külön is.
Ez lehet hogy csak kacsa.
Adrianus írta: Nekem olyan kérdésem lenne h az episode 2-t külön dobozos kiadásba hol lehet kapni? és ha igne akkor mennyibe kerül? elöre is thx
Ha csak szórakozol, akkor nem válaszolok. Ha nem szórakozol, és tényleg nem tudod(amit nem hiszek), akkor megmondom: az ep2 csakis az Orange Boxban jelent meg. ha megveszed ezt a boxot, megkapod az ep2-t, ep1-et, hl2-t, portalt és tf2-t. de ha jól tudom, akkor asszem Steamről is letölthető külön az ep2, de nem dobozos formában.
Én is várnám a bejelntést az ep3-ról, esetleg hl3-ról, örülnék neki.
thx az információt és igen én nemtudtam arrol,h az episode 2-t csak dobozosan az orange box kiadásában lehet megvenni de elöre is köszi a kimeritő válaszért
Nekem olyan kérdésem lenne h az episode 2-t külön dobozos kiadásba hol lehet kapni? és ha igne akkor mennyibe kerül? elöre is thx
Ha csak szórakozol, akkor nem válaszolok. Ha nem szórakozol, és tényleg nem tudod(amit nem hiszek), akkor megmondom: az ep2 csakis az Orange Boxban jelent meg. ha megveszed ezt a boxot, megkapod az ep2-t, ep1-et, hl2-t, portalt és tf2-t. de ha jól tudom, akkor asszem Steamről is letölthető külön az ep2, de nem dobozos formában.
Én is várnám a bejelntést az ep3-ról, esetleg hl3-ról, örülnék neki.
Azt én is megfigyeltem hogy a szemük sokkal "élethűbnek" tűnik. NA nem mindha láttam volna élőben Vourtigauntot
A Valve modhatna már valamit a készülő ep3-ról.
Remélem készül
Nekem olyan kérdésem lenne h az episode 2-t külön dobozos kiadásba hol lehet kapni? és ha igne akkor mennyibe kerül? elöre is thx
Pedig a Vortigauntok elvileg fejlesztésen mentek át.
Azt én is néztem hogy a HL2ben jobban néznek ki de részletesebben megvizsgálva tényleg jobb az ep2-es.
A HL2-es Vourtigaunt inkább részletesebb a test és a bőrüket illetően de az ep2ben már szebben kivan dolgozva.
A bőrük is csillog most már, de a HL2ben meg teljesen matt, még a szemük is.
Én az EP2 előtt végig játszottam megint a HL2 és az most elég bénácskán néz, elnagyolt textúrák és "recék" mindenhol, sőt szerintem a pályák designja is jobb lett.
Pedig a Vortigauntok elvileg fejlesztésen mentek át.
Azt én is néztem hogy a HL2ben jobban néznek ki de részletesebben megvizsgálva tényleg jobb az ep2-es.
A HL2-es Vourtigaunt inkább részletesebb a test és a bőrüket illetően de az ep2ben már szebben kivan dolgozva.
Azért van már fejlesztés az alapjáték és az ep-k között. Az ep2-ben pl a vortigauntok jobban néznek már ki. Gman is jobban ki van dolgozva.
Azért minimum gépigény kell mert nem akarok drasztikus fejlesztéseket véghez vinni a gépemen, de viszont szeretném MAXIMUM grafikán élvezni a játékot, szaggatás mentesen.
Én az EP2 előtt végig játszottam megint a HL2 és az most elég bénácskán néz, elnagyolt textúrák és "recék" mindenhol, sőt szerintem a pályák designja is jobb lett.
nos, végülis aq hl2ep1, ep2 (és remélem még a közeljövőben ep3) egy HL-t tesz ki, csak a valve kitalálta, hogy kiadja megvágva az elkészűlt részeket, szerintem ézért rövidek az epizódok (persze felmerűl a kérdés, hogy miért még mindig a HL2t használják, miért nem HL3at?)
amúgy meg lehet hogy Gman a combinok igazi vezére, és valamiért próbára akarja tenni őket, talán van egy sokkal nagyobb ellenség, és kiváncsi hogy az emberek, vagy a combinok tudják legyőzni, de mivel erre neki csak egy "faj" kell egymás ellen uszította az embereket, és a combinokat, sőt, lehet hogy régen még a villámújjuak is ottt voltak a mezőnyben, és ezért utálja őket Gman annyira, amikor pl: elfogják. huh... ez megdolgoztatta az agyam
Tudnántok mondani egy olyan "Minimum" gépet/gépígényt amin a HL 2 Ep2 FULL grafikán elmegy szaggatás nélkül?
Úgy hogy minden maxon van és 1024*768-as felbontásban.
büszkeség tölt el
amúgy ha mi túléltük Gman segítségével, akár őt is megmenthette, hiszen az EP3ban kiderűl hogy Gman nem éppen a "mentsük meg a világot, aztán szedjünk virágot a mezőn" típus, persze lehet hogy csak én vagyok ilyen negatít Gman felé, kedvelem a karakterét.
G-man érdeke hogy itt rend legyen (gondolom). Akkor meg mért mentette volna meg Breent?
Kirsz, szerintem ne tégy egyenlőségjelet a Hl és a cnc közé. Bár Kane visszatér 5 évente, nem hiszem hogy Breen-nel is ez lenne a helyzet. Gondolj bele! Leseik csóri a portal székéből+fel is robban. Majd megsül a mag kitörésekben. És ha még ez nem lenne elég, felrobban vele együtt a Citadella. Ez egyrészről elég csúnya hullagyalázás, másrészről nem tartok rá sok esélyt hogy Breen feléleszthető állapotban lenne. Egyébként holnap lesz meg az "új" gépem! És mit viszek ki először? Persze hogy a Hl2-őt és epizódjait hardon!
büszkeség tölt el
amúgy ha mi túléltük Gman segítségével, akár őt is megmenthette, hiszen az EP3ban kiderűl hogy Gman nem éppen a "mentsük meg a világot, aztán szedjünk virágot a mezőn" típus, persze lehet hogy csak én vagyok ilyen negatít Gman felé, kedvelem a karakterét.
nos... szerintem DR. breennek nem nagyon tetszett hogy nos... hogy végetvetettünk földi pályafutásának, persze a HLt ismerve akár még túl is élhette
szerintetek?
Kirsz, szerintem ne tégy egyenlőségjelet a Hl és a cnc közé. Bár Kane visszatér 5 évente, nem hiszem hogy Breen-nel is ez lenne a helyzet. Gondolj bele! Leseik csóri a portal székéből+fel is robban. Majd megsül a mag kitörésekben. És ha még ez nem lenne elég, felrobban vele együtt a Citadella. Ez egyrészről elég csúnya hullagyalázás, másrészről nem tartok rá sok esélyt hogy Breen feléleszthető állapotban lenne. Egyébként holnap lesz meg az "új" gépem! És mit viszek ki először? Persze hogy a Hl2-őt és epizódjait hardon!
Sztem is jó a játék, de 36 év játéka díj?
Amikor játszottam vele, nekem is nagyon teszett, főleg Ravenholm, de minden más is, de így utólag visszagondolva azért nekem csak egy a sok közül, bárki bármit is mondjon.
Ez lehet hogy azért van mert szinte minden játékot megunok úgy 2 hónap alatt (tisztelet a kivételnek: Most wanted, Flatout, Titan quest, Heroes sorozat) de azért nekem a Half-Life nem más mint egy játék a sok közül mint már mondtam, semmi különöset nem érzek benne.
Amúgy ne higgyétek hogy nem merem ezt a szemébe mondani egy teljesen Half-Life őrültnek, krisz113 az osztálytársam, ha gondja van ezzel, tudja hol talál meg.
Nekem azért jó emlékeim vannak róla, azért döbbenetes volt látni először a karakterek arcát, meg eljátszadozni a fizikával.
szerintem az az ember, vagy bolond,vagy vak, vagy nem tud játszani a játékkal, jó grafika, főleg a legújabb source motor, aztán a mesés történet, a szereplők, szóval nincs rá 1 rosz szó sem, főleg tőlem
Sztem is jó a játék, de 36 év játéka díj?
Amikor játszottam vele, nekem is nagyon teszett, főleg Ravenholm, de minden más is, de így utólag visszagondolva azért nekem csak egy a sok közül, bárki bármit is mondjon.
Ez lehet hogy azért van mert szinte minden játékot megunok úgy 2 hónap alatt (tisztelet a kivételnek: Most wanted, Flatout, Titan quest, Heroes sorozat) de azért nekem a Half-Life nem más mint egy játék a sok közül mint már mondtam, semmi különöset nem érzek benne.
Amúgy ne higgyétek hogy nem merem ezt a szemébe mondani egy teljesen Half-Life őrültnek, krisz113 az osztálytársam, ha gondja van ezzel, tudja hol talál meg.
Vagy vak vagy bolond (már bocs). Ilyet! 36 év játéka elismerés után valaki azt mondja rá, hogy béna? Az ész megáll!
szerintem az az ember, vagy bolond,vagy vak, vagy nem tud játszani a játékkal, jó grafika, főleg a legújabb source motor, aztán a mesés történet, a szereplők, szóval nincs rá 1 rosz szó sem, főleg tőlem
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.