Fiúk aki akar inygenes f1 ct v4 ligába jelentkezni az jelentkezhet nálam:bizzerburger@hotmail.com vagypedig gerisrac@msn.com nál.Ő gwin a szerver muki.A liga honlapja:gwinctliga.extra.hu
Közel fér órája már, hogy letudtuk a Monte Carlo-i futamot. A dolgok sajnos messze nem úgy jöttek össze, ahogy kellett volna. Kezdödött a játék, majd a Windows összeomlásával. Nagyon sokáig volt úgy, hogy nem indulhatok. Tiszta ideg voltam Aztán végülis sikerült megcsinálnom mindent és még az időmérő edzés kezdete előtt ott voltam a helyemen Aztán jött egy újabb csapás: elment a net. Szerencsére most "csak" a rajtgyak-ról maradtam le. Az időmérő edzés sem jött össze. A nagy kapkodásban elment az "erőm" és amit korábban tudtam menni(1:08 és 1:09-es) időt, az most elmaradt, így egy 1:10-es idővel és a 10. hellyel kellett megelégendnem 14 versenyzőből. A rajt pocsék volt, szinte mindenki lerajtolt. Az első kör káosz volt, sok volt a kicsuszás, baleset és feljebb jöttem. De aztán jött a baj ismét. Neki csaptam az autót a falnak és az annyira rosszul esett, hogy a felfüggesztés megsérült(aki nem tudja miről beszélek az autó szinte az egész versenyen jobbra húzott). A baj ezután sem kegyelmezet. 4X kellett kicserélni az első légterelő szárnyat Ekkora viszont 8. helyen haladtam, úgyanis két tárasam is szenvedet mögöttem. Na de ekkor történt, hogy a szerver autó valahogy ki került az útra és toten és egy másik pilóta is belementek. Mindeketten kiesetek azonnal. Az autó a verseny végéig ott maradt. Tehát a 6. helyre kerültem és a mögöttem lévő pilóta csak szenvedett, sikerült kört is adnom neki. A köröket csak rottam szenvedéssel tele. Végülis megérte, hogy nem adtam fel, a jutalmam 3 pont.
Szevasztok! Íme a közel 2 hete lezajlott spanyol GP videója Szerintem töltsétek le, érdemes! Toten sajnos most nem tudott eljönni, ehelyett meg kell elégednetek az én pancserségemmel Sajnos csak úgy, mint Bahrain-ben most sem úgy sikerült a futam, ahogy szerettem volna Ez még nagyobb csalódás volt, mint Bahrain, elvégre ott először indultam. Holnap Monte Carló-i időmérő és futam. Nagyon izgatott vagyok miatta. Az időmérő edzésen szeretnék az első 6-ban lenni, futamon pedig az első 3. között Mivel balesetek eddig is voltak, most sem kizárt, hogy lesznek(sőt), ezért arra számítok, hogy ezek segíteni fognak engem és próbálok szépen, gyorsan autózni. Monte Carlo sokat jelent nekem, az egyik kedvenc pályám, de nem lesz könnyű futam, ez szinte biztos
Szeptember 1-jén Monaco-i nagydíj Erre nagyon készülök, úgyanis itt nagyon jó vagyok, főleg a futamon. Szóval egy jó rajthelyel és egy rajttal a dobogóra, de akár a győzelemre is esélyesnek érzem magam Egyenlőre a tesztek alapján jó vagyok, bár még van több mint 1 hét teszt idő. Úgy néz ki, ott is tudok lenni az elején, az igazán nagyok között
Ez a játék tényleg nagyon jó. Ugyan én csak kölcsönbe játszottam vele, de nagyon megtetszett. Természetesen csakis kormánnyal élvezetes, de úgy nagyon. Persze azért nem GTR szintű, de akkor is nagyon állat.
Hát túl vagyunk a versenyen. Toten sajnos nem tudott eljönni, hiányozott is a lelki támasza
A futamomat egy szóban lehetne értékelni: katasztrófa. Hogy ne írjam le mégegyszer, beteszem a spoilerbe, amit a liga oldalán írtam a futamról.
A mai futamomat egy szóval: katasztrófa. Mindössze a 10. helyről rajtoltam. A rajt egész jó volt, az első; kanyarig, ahol megcsúsztam és az utolsó helyre kerültem. Viszont innentől kezdeve egyre jöttem fel, mivel elég sokan kicsúsztak elölem. Benxe volt előttem, akit egy idő; után megelőztem. A végén beértam vajani és Morfi párosát, ám ők rövid időn belüle elhúztak és a 7. helyet tartottam. A futam alatt legalább 5X kicsúsztam. Benxe volt mögöttem nagyon sokáig, a hibáim után kb. 5 mp-re megtudott közelíteni, ám én mindig lehagytam, olykor 20 mp-re vagy többre is. Mivel a menők halattak előttem nem is számítottam jobb helyezésre, kivéve, ha valakik összeakadtak volna. A lekörözéseknél elég szar voltam, nem tudtam mindig normálisan elengedni a többieket, ennek ellenére nem érzem úgy, hogy bárkit is feltarottam volna. A verseny utolsó szakaszában azonban mindennél rosszabb történt. Az előttem haladó Ostya megpördült a célegyenes ráfordító kanyarjában és én egyenesen neki mentem(gondolom ezért nem vonható felelőségre). Elvesztettem az első vezetőszárnyamat. Egyből be tudtam menni a boxba és ki is lett javítva a kár, s egyben tankoltam is, amit nem éppen ekkor tájt szerettem volna.Darius és Benxe is lehagyott ezek után. 2 helyet vesztettem ismét, csak úgy, mint Bahrain-ben és ezúttal sem a saját hibám miatt. A boxból kijövet Benxét próbáltam beérni, aki nem volt túl messze tőlem. Az utolsó körökre sikerült is. Minden lehetőséget megpróbáltam, benéztem itt is ott is, de csak nem sikerült megelőznöm. Mivel 2 kör hátrányban voltam, abban a körben kellett volna megelőznöm, mikor MetaC-t leintették, ám későn kapcsoltam. A pálya utolsó harmadában nagyon keményen mentem be a kanyarban és megis löktem Benxét. Mivel bűnös voltam, meg kellett várnom. Úgy számoltam magam mellé engedem és megpróbálom megelőzni az utolsó két kanyarban, ám elrontottam a kanyart és már nem tehettem semmit. Ennél rosszabb versenyt nem kívánok magamnak és másnak sem. Nagyon csalódott vagyok. Az időmérőn nem számítottam jó eredményre, tekintve, hogy most nagyon nem ment, ám a versenyre jobb eredményre számítottam. A 7. hellyel teljesen elégedett lettem volna, ám Ostya tönkre tette a versenyem.
Szerintem sincs sok értelme Nekünk ki is kellett venni, vagyis nem kell bemennünk a sikánban, mivel nagyon lelassítana minket
jedimaster - hát elég nehéz is megtalálni a jó féktávot (lehet hogy csak a játékban)
enyhe emelkedő, és épp hogy felérsz már kell is befordulni a sikán felé. Keményebb
mint a régi kanyar.
Ma lesz a 4. vagyis a Barcelonai Spanyol Nagydíj Egyenlőre fogalmam sincs, mit gondoljak a pályáról, mivel a hét egyik napján se tudtam megjelenni a teszteken, így csak egyedűl toltam a köröket a pályán A versenyen most nem számítok akkora harcra, mint Bahrainben, de végülis bármi megeshet, célom a pontszerzés, mint a bajnokság minden futamán.
Szia, és hogy tetszik a pálya, szerintem nem sok értelme volt az utolsó előtti
kanyar kombinációt átépíteni sikánra, de hát a biztonság is megkövetelte a beépítését.
Ma lesz a 4. vagyis a Barcelonai Spanyol Nagydíj Egyenlőre fogalmam sincs, mit gondoljak a pályáról, mivel a hét egyik napján se tudtam megjelenni a teszteken, így csak egyedűl toltam a köröket a pályán A versenyen most nem számítok akkora harcra, mint Bahrainben, de végülis bármi megeshet, célom a pontszerzés, mint a bajnokság minden futamán.
Tegnap végre sor került a 3. vagyis a Bahrain-i futamra. Én az 5. helyről rajtoltam, míg toten barátom a 6. helyről. A rajt nagyon érdekesre sikerült, úgyanis nagyon sokan kicsúsztak az első kanyarban, köztük az élmezőny legjobbjai. Ennek következtében toten vette át a vezetést, ám én szorosan követtem. Egykét kisebb hibám után elhúzott tőlem, majd egyre jöttek fel a "nagyok" és visszaestem a 4. helyre. Majd két baleset is történt így csak a 6. helyen fejeztem be a versenyt. A két balesetet vizsgálja a versenybíróság. Toten barátom viszont a fantasztikus 3. helyen fejezte be a versenyt Grat neki!
Bocs a floodért...
Még mindig van a hely a ligában(visszább). Én és toten is jelentkeztünk. Jómagam a Renaultban, míg toten a Super Aguriban találtunk helyet
Képzeljétek fanok bekerültem egy magyarok álltal készítet mód ligájába Úgy nézett ki későn jelentkeztem, mivel csak a Spyker-ben, a Super Aguri-ban és a Bar Hondában volt hely Viszont ma kaptam a hírt, hogy van egy hely a Renault-ba is és ezt kihasználtam Holnap lesz egy jó kis teszt
Nem tudom, nekem nincs patch Egyébként akit érdekel van egy tuti 2007-es mód a játékhoz és van egy liga is, amiben szerénységem is indul Örülnék, ha valaki jelentkezne, mert akár csapattársak is lehetnénk kb. 3-4 hely van még és csak 1 futam zajlott le. Részletekért privibe
A multkor csak ezért vettem egy Logitech Chillsreem PS3 kontrollert, ami jó PC-hez is. Mit is mondjak, analóg karokkal egy kicsit élvezetesebb az irányítás pláne a beépített kézhűtő ventillátornak köszönhetően ebben a vasolvasztó melegben sem folyik ki a kezem közül a cucc még ez élesebb fogcsikorgatós kanyarokban sem.
Bocs a floodért
Berakhatnák teljes játéknak úgy, hogy már rajta van 2003-tól kezdve az összes szezon módja Meg hát szimulátorból és F1-es játékból k.rva kevés van és ezek sokaknak bejönnek
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.