Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#90083 AdyBaby 2007. július. 17. 20:11
AdyBaby
#89995 :: Mr. Cal (2007. július. 17. 17:29)
melee soso odaver jópár karit, ha jól össze van rakva...hlvl pvp-re olyat szeretnék ebben a szezonban érdekelne milyen hátrányai vannak "amit mindenki ismer" ban-témához: beszólok, mert megtehetem, kk?
OFF:

Gyönyörű hozzáállás, legyen szó bármilyen fórumról, akármiről. Szerintem Te direkt írsz ilyeneket, mert élvezed. Vagy csak úgy jön? Mind1. Nem érdekel. Csak jelzem, hogy figyellek. IKSZDÉ! Meg kén' változnod...XD
#89995 Mr. Cal 2007. július. 17. 17:29
Mr. Cal
melee soso odaver jópár karit, ha jól össze van rakva...hlvl pvp-re olyat szeretnék ebben a szezonban

érdekelne milyen hátrányai vannak "amit mindenki ismer"

ban-témához: beszólok, mert megtehetem, kk?
#89954 Hellblood 2007. július. 17. 16:49
Hellblood
#89943 :: Ratamon (2007. július. 17. 16:37)
sehonnan,ne szolj bele,ha nekem nemtetszik akkor ezvan,de mégegyszer senkinek nemfogom elmondani,
Hagyjuk ezt. Téma: érdemes-e harcos sorcit indítani. (én megtettem)
Mik lehetnek az előnyei. Hátrányait mindenki ismerei. Milyen tippetek van hozzá...
#89943 Ratamon 2007. július. 17. 16:37
Ratamon
#89815 :: Mr. Cal (2007. július. 17. 13:45)
Ratamon írta: Amugy tudeod e hogy a ban nem ugy történik hogy a blizz rendszerében rugnak ki,
ezt meg honnan szoptad? xD ritka nagy baromság... xDD
sehonnan,ne szolj bele,ha nekem nemtetszik akkor ezvan,de mégegyszer senkinek nemfogom elmondani,
#89815 Mr. Cal 2007. július. 17. 13:45
Mr. Cal
#88969 :: Ratamon (2007. július. 16. 06:50)
Amugy tudeod e hogy a ban nem ugy történik hogy a blizz rendszerében rugnak ki,
Ratamon írta:

ezt meg honnan szoptad? xD ritka nagy baromság... xDD
#89472 Charles 2007. július. 16. 18:46
Charles
Úgyse lesz MMO, minek 1 rivális a wow mellé?
#89098 Hellblood 2007. július. 16. 12:00
Hellblood
#89052 :: Marci19,92 (2007. július. 16. 11:27)
Ha MMO lenne,akkor én is annyira fogok vele foglalkozni,mint a WoW-val...magyarul sehogy.
Hali!

Nos elkezdtem az új sorcimat. A harcos sorcimat. Eddig egész jól megy. És úgy néz ki, nagyobb szinten is jó lesz, bár nehezebb, mint a többi harcos kari. De szerintem tök poén.
Tegnap (singleben) levertem Baalt players8ban. Tudom nem nagy dolog, de most először sikerült úgy, hogy nem kellett gyógyítanom.

#89052 Marci19,92 2007. július. 16. 11:27
Marci19,92
#89032 :: Ragnos (2007. július. 16. 10:44)
Ha tényleg készül, remélem nem MMO lesz, különben soha nem bocsátom meg a Blizznek.
Ha MMO lenne,akkor én is annyira fogok vele foglalkozni,mint a WoW-val...magyarul sehogy.
#89032 Ragnos 2007. július. 16. 10:44
Ragnos
#89014 :: -=Silent Angel=- (2007. július. 16. 09:26)
www.hardwired.hu írta: (GamaSutra) A Blizzardnak van egy harmadik, teljesen új játékot készítő csapata, árulta el az E3 alatt Frank Pearce, a Blizzard alapítója és a fejlesztési részleg szenior alelnöke. Ezt eddig is tudtuk, viszont a Gamasutra által készített interjú alapján a cég közel 350 főt foglalkoztat, ebből a WoW csapat 135, a Starcraft II 40, az említett hármas csapat szintén 40, míg a renderstáb 85 alkalmazottal dolgozik. A fennmaradó 50 ember a tesztelésért és a hangokért, illetve zenéért felel. A fejlesztőket is beleszámítva világszerte 2700 embert foglalkoztat a cég, melyek zöme természetesen a WoW-vel kapcsolatos fogyasztói igényeket orvosolja. A "Team 3" egy hihetetlen jó projekten dolgozik. Nem mondhatom min, de döbbenetesen jó lesz, mondta Frank Pearce, majd a szintén jelen lévő Blizzard PR-os szórt villámokat szemeivel, miután a Gamasutra csapata plusz információkat próbált kihúzni belőle. A helyzet elég furcsa, mivel azt vetíti előre, hogy az ismertek mellett egyetlen projektjük van készülőben. Igaz már a számoknál anomáliákat észleltünk. Korábban úgy nyilatkoztak, hogy a Blizzardnál 400 ember dolgozik a fejlesztésen, ebből 100 a WoW-n és miután kiderült, hogy a Starcraft 2-n mindössze 40 ember dolgozik, sejteni lehetett, hogy két további projektet készítenek nagy titokban. A Ghostot ugyebár külsős cég csinálta, eddig, tehát ők nem számítanak. A WoW az egyik, a Starcraft II. a második ismert csapat. Nomármost a mostani álláspont alapján egyetlen plusz projekten dolgoznak, dolgozik az a bizonyos Team 3 és nincs további csapat. Az év elején közzétett álláshirdetés szerint Nextgen MMO-hoz kerestek embereket és szinte biztosra vehető, hogy a Diablo III. készül teljes gőzerővel. Tehát ez azt jelenti, hogy megvan az esélyem a szeppukura, ugyanis a Nextgen MMO nem más, mint a Diablo III. Még két eshetőség van: újból befagyasztották a Diablo III-at és tényleg valami mást csinálnak, bár a Blizzconon nagy valószínűséggel bemutatnak egy új játékot. Nos, a Blizzard nem szokta a friss projektjeit évekkel a megjelenés előtt bemutatni, tehát visszakanyarodtunk a Diablo-hoz. A másik eshetőség pedig, hogy félrebeszélnek, bár ennek nem sok értelmét látjuk. Visszatérve a számokra. Egy régi, 2004-es IGN-es interjúban a Blizzard egyik embere úgy nyilatkozott, jelenleg 25 ember dolgozik a rendereken (a Diablo 2 idején az átvezetőkön csupán 14 ember dolgozott a Blizzard North/South-nak egyszerre!), majd néhány évvel később megkérdezték őket, miért nem csinálnak egész estés renderfilmet, mire a válasz az volt: ahhoz úgy 100 emberre lenne szükségük. Ezért sántít a 85 fős renderstáb kijelentés Frank Pearce részéről, bár lehet, hogy három játékhoz indokolt ilyen létszám.
Bíztató.
Ha tényleg készül, remélem nem MMO lesz, különben soha nem bocsátom meg a Blizznek.
#89014 -=Silent Angel=- 2007. július. 16. 09:26
-=Silent Angel=-
#88997 :: Charles (2007. július. 16. 08:30)
Ha arra gondolsz, hogy minden kis sz.aros ott hackelgeti a blizz szervereit nagyon tévedsz..
www.hardwired.hu írta:

(GamaSutra) A Blizzardnak van egy harmadik, teljesen új játékot készítő csapata, árulta el az E3 alatt Frank Pearce, a Blizzard alapítója és a fejlesztési részleg szenior alelnöke. Ezt eddig is tudtuk, viszont a Gamasutra által készített interjú alapján a cég közel 350 főt foglalkoztat, ebből a WoW csapat 135, a Starcraft II 40, az említett hármas csapat szintén 40, míg a renderstáb 85 alkalmazottal dolgozik. A fennmaradó 50 ember a tesztelésért és a hangokért, illetve zenéért felel. A fejlesztőket is beleszámítva világszerte 2700 embert foglalkoztat a cég, melyek zöme természetesen a WoW-vel kapcsolatos fogyasztói igényeket orvosolja.

A "Team 3" egy hihetetlen jó projekten dolgozik. Nem mondhatom min, de döbbenetesen jó lesz, mondta Frank Pearce, majd a szintén jelen lévő Blizzard PR-os szórt villámokat szemeivel, miután a Gamasutra csapata plusz információkat próbált kihúzni belőle.

A helyzet elég furcsa, mivel azt vetíti előre, hogy az ismertek mellett egyetlen projektjük van készülőben. Igaz már a számoknál anomáliákat észleltünk. Korábban úgy nyilatkoztak, hogy a Blizzardnál 400 ember dolgozik a fejlesztésen, ebből 100 a WoW-n és miután kiderült, hogy a Starcraft 2-n mindössze 40 ember dolgozik, sejteni lehetett, hogy két további projektet készítenek nagy titokban.

A Ghostot ugyebár külsős cég csinálta, eddig, tehát ők nem számítanak. A WoW az egyik, a Starcraft II. a második ismert csapat. Nomármost a mostani álláspont alapján egyetlen plusz projekten dolgoznak, dolgozik az a bizonyos Team 3 és nincs további csapat. Az év elején közzétett álláshirdetés szerint Nextgen MMO-hoz kerestek embereket és szinte biztosra vehető, hogy a Diablo III. készül teljes gőzerővel. Tehát ez azt jelenti, hogy megvan az esélyem a szeppukura, ugyanis a Nextgen MMO nem más, mint a Diablo III. Még két eshetőség van: újból befagyasztották a Diablo III-at és tényleg valami mást csinálnak, bár a Blizzconon nagy valószínűséggel bemutatnak egy új játékot. Nos, a Blizzard nem szokta a friss projektjeit évekkel a megjelenés előtt bemutatni, tehát visszakanyarodtunk a Diablo-hoz. A másik eshetőség pedig, hogy félrebeszélnek, bár ennek nem sok értelmét látjuk.

Visszatérve a számokra. Egy régi, 2004-es IGN-es interjúban a Blizzard egyik embere úgy nyilatkozott, jelenleg 25 ember dolgozik a rendereken (a Diablo 2 idején az átvezetőkön csupán 14 ember dolgozott a Blizzard North/South-nak egyszerre!), majd néhány évvel később megkérdezték őket, miért nem csinálnak egész estés renderfilmet, mire a válasz az volt: ahhoz úgy 100 emberre lenne szükségük. Ezért sántít a 85 fős renderstáb kijelentés Frank Pearce részéről, bár lehet, hogy három játékhoz indokolt ilyen létszám.

Bíztató.
#88997 Charles 2007. július. 16. 08:30
Charles
#88969 :: Ratamon (2007. július. 16. 06:50)
Ha arra gondolsz, hogy minden kis sz.aros ott hackelgeti a blizz szervereit nagyon tévedsz..
#88972 Ragnos 2007. július. 16. 07:07
Ragnos
Egyszer-kétszer én is felmentem open-re. Ha a playerek 75%-a nem volt cheater, akkor senki se. Cheatelni semelyik játékban nem szoktam, elveszi a játék örömét. Ezt a plugint is csak modkészítéshez használtam. A featurejei miatt ahhoz kiváló. Amúgy meg egyszer-kétszer indítottam el, akkor is olyan beállításokkal, ami az Uberquestet, ill. DC-t engedélyezte. Mivel nem nagyon játszottam Battle.Net-en, ezért gondoltam, kipróbálom milyen DC, meg az Uberquest. Anno egyébként azért nem játszottam Battle.Neten, mert elég sz@r netcsomagom volt, 500 mb korláttal , most 5 gb korlátos van, az kicsit barátságosabb. Csak mostmár nem nagyon Dio-zok.
#88969 Ratamon 2007. július. 16. 06:50
Ratamon
#88935 :: Charles (2007. július. 15. 22:29)
Open bneten nincs sok értelme játszani, naggyából annyi, mint vajas kenyeret olajjal enni vaj helyett szvsz Mondjuk ott meg max botolni lehet, de azért egyszer megkapja az illető a maga bannját..

#88935 Charles 2007. július. 15. 22:29
Charles
Open bneten nincs sok értelme játszani, naggyából annyi, mint vajas kenyeret olajjal enni vaj helyett szvsz

Mondjuk ott meg max botolni lehet, de azért egyszer megkapja az illető a maga bannját..
#88676 Ratamon 2007. július. 15. 15:30
Ratamon
Amugy Csalni nem is érdemes,elveszi a játék örömét és utána elmegy a kedved,mint nekem mikor single playeres karimal akartam játszani és ottvoltak a szerverena tuningolt 99esek(de szerencsére egy player jol beszivatotta öket)igyhát rossz emlékek,meg persze hogy rajtad röhögnek mijen kicsi vagy. Büdös Cheaterek !!!
#88669 Ratamon 2007. július. 15. 15:21
Ratamon
Hát mindenesetre Igazad van a hun1 egy össze vissza társaság amugy ha valaki szeretné hogy segitsek neki Normalon az szóljon legyen szó Level-röl Küldetésröl, de persze csak akkor tudok segiteni amikor ráérek
#88483 Charles 2007. július. 15. 07:43
Charles
#87999 :: Charles (2007. július. 14. 12:11)
Hun1 egy jó nagy sz-ar szánalmas "pro"-k, "gosu"-k, kezdők/nubok gyülekezője.. A hangulat sz-ar, ahogy a társaság is sz-ar. Ha már van egy kis lvl-je gg br chatik: jó hangulat és jó a társaság..
Ha nincs lvl javaslom a lengyelek(POL) chatijait <3
#87804 Ragnos 2007. július. 13. 20:15
Ragnos
Csalni énse szoktam, a többi funkciót modhoz használom. Bár egy ideje leálltam a modkészítéssel. Ezenkívül egyszer kipróbáltam az Uberquestet, meg DC-t anno.
#87670 Hellblood 2007. július. 13. 16:40
Hellblood
#87537 :: Ragnos (2007. július. 13. 14:40)
Én Battle.Net-en egy valamit nem szeretek, a lag-ot. Régebben volt olyan is, hogy 2-3mp-eket késett, pedig 1mbit-es netem van, az meg nem számít lassúnak. Mondjuk arra jó a plug-in, hogyha az embernek van egy magas szintű karija singleben és ki akarja próbálni az Uberquestet, akkor meglehet csinálni. Meg modokhoz jól lehet használni. A modderek szeretik az ilyen pluginokat.
Hali!

Csalni nem szoktam, undorító. Elveszi a játék varázsát. Ha egy karimat elvittem a csúcsig, kitalálok egy új kombinációt, és elkezdem. Mostanság van egy tervem sorcival. Nagyon elborult, beteg terv. De ma belekezdek. Majd remélhetőleg a dvd mellékleten is lesznek róla néha infók. Ha beválik a kari, világhírnév el nézek...
Persze csak Diablos körökben.
Hopplá! Hallott valaki a GameBoyos Diabloról? Láttam egy videót róla. Mókás!

Csáó
#87537 Ragnos 2007. július. 13. 14:40
Ragnos
Én Battle.Net-en egy valamit nem szeretek, a lag-ot. Régebben volt olyan is, hogy 2-3mp-eket késett, pedig 1mbit-es netem van, az meg nem számít lassúnak. Mondjuk arra jó a plug-in, hogyha az embernek van egy magas szintű karija singleben és ki akarja próbálni az Uberquestet, akkor meglehet csinálni. Meg modokhoz jól lehet használni. A modderek szeretik az ilyen pluginokat.
#87525 Ragnos 2007. július. 13. 14:33
Ragnos
#87411 :: Hellblood (2007. július. 13. 12:10)
Szia! Erről írnál bővebben? Azt hittem felrakom az 1.11et, begyűjtöm a kulcsokat, szerveket. Kell hozzá egy plugin? Erről még nem hallottam. Miért kell hozzá? Sza
@Hellblood
A kulcsokat singleben is be lehet gyűjteni, viszont ha cube-bal transmuteolni akarod őket, akkor nem működik semmi. Csak Closed Battle.Net-en működik. A Dll-kben kódolva van, hogy csak Battle.Net-en működjön, ami szvsz nagy szemétség. Ezen csak úgy lehet változtatni, ha belenyúlsz a játék kódjába disassemblerrel. Ehhez sok türelem és az Assembly programozási nyelv ismerete szükséges hozzá. Igen ám, viszont vannak olyanok, akik megcsinálják ezt helyettünk. Ez a plug-in ezt csinálja, viszont teljesen más módon. Egy új dll-ben van minden funkció kódolva, és egy külön futtatható file tartozik hozzá, ami az alap Diablo II dll-eken kívül ezt a dll-t is betölti, így gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint Battle.Net-en. Azonban ez a plug-in más dolgokat is tud. Rengeteg mindent meg lehet vele változtatni, pl. a szintenként kapott skillpontok számát, többoldalas stash-t lehet berakni a játékba, stb. Ez csak egy funkció a sok közül. Létezik olyan beállítás, amivel gyakorlatilag ugyanazokat a körülményeket lehet teremteni, mint Battle.Net-en, persze a több játékost kivéve, pl. működni fognak a ladder only rúnaszavak, az új überquedt, überdiablo-t is ki lehet nyírni, stb.
#87411 Hellblood 2007. július. 13. 12:10
Hellblood
#87253 :: Ragnos (2007. július. 13. 08:59)
Singleben csak úgy lehet "Überezni" , ha felteszed a PlugY nevű plug-int.
Szia!

Erről írnál bővebben? Azt hittem felrakom az 1.11et, begyűjtöm a kulcsokat, szerveket. Kell hozzá egy plugin? Erről még nem hallottam. Miért kell hozzá?

Sza
#87253 Ragnos 2007. július. 13. 08:59
Ragnos
#87249 :: Hellblood (2007. július. 13. 08:56)
Üdv! Most már láttam. Figy. Érdemes singleben überrel foglalkozni 1.11ben? A 90es barbáromat szeretném még expelni, de már nagyon lassan megy. Esetleg überen jobb lenne. Ki tud segíteni ebben az ügyben? Kinek vannak tapasztalatai überben (single)? Köszike, Hellblood
Singleben csak úgy lehet "Überezni" , ha felteszed a PlugY nevű plug-int.