Diablo kinyúvasztva. Lehetséges hogy az előző barbárommal is levertem volna, csak hosszabb idő alatt.
Tényleg egy 5 perces tortúra kb.
A Frenzy nagyon állat! Még csak 5-os szintű amiből 1-t egy tárgytól kapok, de nagyon aprít. Azt néztem hogy 4-ből 5-be lépve sokkal jobban aprít. Az 1-2-3-4 szint között nem vettem észre nagyon különbséget, de a 4-5 között már lehet.
Egyébként csak az Act 4-en kellett csak átmennem. A LoD-ba már elég jók a találati arányaim, főleg hogy szinte mindig használhatom a Frenzy-t még akkor is ha ezren jönnek rám. Még az Act 1-nél a kovácsos csaj fejlesztését most használtam el és megérte. Kaptam egy jó kis kardot, ami még mannát is lop ütésenként. Mindig megküldöm az ellent a frenzyvel amíg lehet, aztán amikor látom hogy kezd apadni a manna, akkor a rendes ütést nyomom. De mivel hogy 6mp-ig hat a frenzy így az alatt simán vissza töltöm a manam. De ha folyton Frezyzek akkor sincs gond mert akkor is tölti csak azért lassan le is megy.
Nem tom nektek melyik a kedvenc Act-otok, de én az 5 csípem a legjobban. A szörnyekkel vannak kifogásaim, pl azok a kis manókkal. Nagyon idegesítő amikor elteleportálnak. Szerencsére a Frezyvel 1 mp alatt ott is vagyok mellettük így nem nagyon tudnak elmenekülni előlem. A másik amiket utálok azok a robbanós dögök. Nagyon idegesítő amikor körbevesznek a még nem átváltozott tesrvéreik, nagyonban csépelnek, azt még mielőtt lecsapnám őket egy kis "TNT"-s befurakodik közénk aztán BUMMMM! Nem halok meg csak idegesítő. Azt néztem hogy a Lordok nem is olyan erősek. Múltkor a palámmal jobban szívtam ellenük, de a barbárom Frezyével most aprítom őket. Szerencsére jól haladok félig-meddig. A kristály átjárónál mondjuk a lejáratnál egyből megpurcantam. Egy rakta jegesmedve, amiből egyik veterán is volt, plusz még egy rakat hárpia, meg a jégkocka ember rám támadtak. A jeges lefagyasztott a medvék körbe fogtak, a hárpiák meg nyomták a varázslatokat. Egy-kettőt lecsaptam, de egységben az erő. Így a 3 együtt nagyon ledarált. Mikor vissza mentem nem hagytam magam bepalizni és egyenként levertem őket.
Elkezdtem az új barbáromat. (nem most, már pár napja)
Rá álltam a Frenzy vonalra.
Most megint az a bajom hogy most sem találnak be rendesen az ütéseim. A dex-em most 72-es, ebből 6 tárgyakból van. A Wp Mastery-nél a kardot nyomom, amire 5-öt tettem, plusz még van rajta 2 tárgyból, az az 7 összesen. Az előző barbárom, ami ugye dionál befuccsolt, kevesebb volt ezen a szinten a dexe, még is jobban betaláltak az ütéseim. Ott 95%-os volt a találtai pontosságom. Az igaz hogy ott a WM-em 12-es körül volt, de a dexem kisebb.
Hozzá kell tennem hogy két karddal megyek amik "Fast"-ok. Lehetséges hogy emiatt nem találnak olyan pontosan az ütéseim?
A másik még hogy Vit-re kellen nyomnom ugye az sp-ket, de a ACT 4-hez kell majd egy 70-es str a jobb fegyókhoz és páncélokhoz.
Ha ugyan úgy 27-es szinten ugrok be dio-hoz akkor 70-es str-em lenne és a dexem és vitem együtt 140-en lenne (ha jól számolom a dolgokat). Most a nem tom hogy osszam majd el a dex és a vit között a pontokat. Hogy betaláljanak az ütéseim, ugye akkor kell nyomnom a dex-et, de a vit is kell hogy tápos legyek. Az sikkeimet nem akarom nyomni a WM-re túlságosan.
De persze ott a kérdésem, hogy a Fast-os cuccom miatt nem találok olyan pontosan? Mert később ha jól emlékszem akkor a 70 str-es kardok az ACT 4-en normal-ok. Akkor viszont ha jól betalálok akkor nyomhatnám a cuccost a vit-re.
Nagy dilemmába vagyok.
Nem, mert az inkább poleaxe-szal az igazi. A WW figyelembe veszi a fegyver hatósugarát, akármilyen meglepő is ez egy 2000-es játékban . Így igazán hatékonyan poleaxe-szal lehet irtani, mint mondtam. Karddal meg még nem próbáltam. Itt van, hogy miért. jobb poleaxe-szal, illetve, hogy még milyen fegyverekkel érdemes kombinálni.
Értem
Este gondolkodtam és akkor marad a Frenzy. A double Swinget majd még felnyomom mellette.
Ahogy olvasgattam utána, az ISpeedet nem nagyon kell nyomni ilyenkor. A Frenzyvel eléggé fellehet gyorsulni.
Nem, mert az inkább poleaxe-szal az igazi. A WW figyelembe veszi a fegyver hatósugarát, akármilyen meglepő is ez egy 2000-es játékban . Így igazán hatékonyan poleaxe-szal lehet irtani, mint mondtam. Karddal meg még nem próbáltam. Itt van, hogy miért. jobb poleaxe-szal, illetve, hogy még milyen fegyverekkel érdemes kombinálni.
Lehet, de nem érdemes. Amit arby mondott, amiatt is, meg ugyebár így megint csak nem lesz hatékony karaktered. Dönteni kell: dual wield karakter vagy pajzs + fegyver. Dual Wieldnél a double swing + frenzy kombó az optimális, a pajzs + kard (vagy egyéb) kombónál meg a Concentrate, Whirlwind és/vagy Berserk skillek mehetnek.
Che-nél a pont.
Tehát akkor hanyagoljuk.
A másik hogy kérdeztem hogy lehet e nyomni a Frenzyt és a WW-t. De ott van a Bersek ami később jó lesz hellen a fizikai támadást védők ellen.
Lehet nyomni ezt a hármat is?
Lehet, de nem érdemes. Amit arby mondott, amiatt is, meg ugyebár így megint csak nem lesz hatékony karaktered. Dönteni kell: dual wield karakter vagy pajzs + fegyver. Dual Wieldnél a double swing + frenzy kombó az optimális, a pajzs + kard (vagy egyéb) kombónál meg a Concentrate, Whirlwind és/vagy Berserk skillek mehetnek.
Che-nél a pont.
Tehát akkor hanyagoljuk.
A másik hogy kérdeztem hogy lehet e nyomni a Frenzyt és a WW-t. De ott van a Bersek ami később jó lesz hellen a fizikai támadást védők ellen.
Lehet nyomni ezt a hármat is?
Amilyen barbárt én szeretnék annak leginkább a Frenzy kedvez.
De lehet a Frenzy-t és a WW-t is nyomnom? Vagy csak az egyikre álljak majd rá?
Tudom messze vagyok még ezektől, de akkor az elején arra az oszlopra megyek.
Egyébként a Natural Resistance-t mennyire érdemes nyomnom?
lived írta:
Én mondjuk azt mondom, hogy inkább válassz . A Dual classhoz a Frenzy - Double Swing illik. Whirlwind vagy valami poleaxe-szal kiváló, vagy a már említett Berserk + WW combóban. Szerintem a Frenzy + WW nem annyira szerencsés párosítás, nem lesz elég hatékony a karakter, hiszen erre is, arra is fejleszteni nem érdemes. Így is szűkében van az ember az elkölthető skillpontoknak, s egy hatékony Frenzy barbárhoz mindenképp kell a DS és a fő támadóskill kimaxolása. Szóval SZVSZ inkább válassz, hogy melyiket szeretnéd.
NR-nél meg én továbbra is amellett vagyok, hogy inkább cuccokkal próbáld növelni a resisteket, az NR-re 1-nél több pontot nem érdemes költeni, mert vannak sokkal fontosabb skillek, melyek e típushoz kellenek. Sznob vagyok, de warcry-okat fejlessz inkább .
anubys írta: Tudsz esetleg Fire-re tápolt Sorceress-re is hasonló leírást?
Én innen "tanulgatok". Igaz, erősen multira koncentráló leírások, de szerintem jobb is, mert ösztönöznek, hogy Bnetre menj, ami igazából sokkal inkább Diablo II, mint a single player .
lived: A Frenzy barbárnál a sebesség legyen az elsődleges! Hiszen a Double Swing és a Frenzy is gyors támadások, gyors fegyverek kellenek hozzá. Mace-ekkel esetleg lehet próbálkozni, de én a kard híve vagyok .
CheAttilaTenebra írta:
Én innen "tanulgatok". Igaz, erősen multira koncentráló leírások, de szerintem jobb is, mert ösztönöznek, hogy Bnetre menj, ami igazából sokkal inkább Diablo II, mint a single player .
Próbáltam Vista, Xp, sőt még Win 98-as kompatibilitással is, az eredmény mindegyiknél egy fekete képernyő lett, mintha semmit sem csináltam volna...
Egy ilyet találtam még: Diablo3.hu de amit itt ír, az sem segített sajnos... Az utolsó kommentben írtakat majd holnap kipróbálom, ma már dühömben letöröltem a játékot... Remélem sikerülni fog, azért köszönöm a segítséget ]{redenc!
Sziasztok!
Komoly problémával fordulok hozzátok Pár hónapja áttértem a Windows 7-re, és tegnap úgy gondoltam előveszem a jó öreg Dió kettőt Azonban sehogy sem tudom indulásra bírni... Pedig így az új patch meg reset előtt nem lenne rossz játszani kicsit, hogy frissült erővel vethessem magam újra játékba... Utána néztem gugliban, ott azt találtam hogy futassam ablakos módban, de nekem úgyse ment...
Valaki nem tud esetleg megoldást?
Nekem Vista alatt úgy fut (tökéletesen), hogy kompatibilitási módban futtatom, XP (Service Pack 2) beállítással, és a képi témák, valamint az asztal-összeállítás letiltásával. Nem tudom, hogy Win7-ben ez megvan-e, de mivel az egy javított Vista, szerintem igen. Egy próbát megér...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Sziasztok!
Komoly problémával fordulok hozzátok Pár hónapja áttértem a Windows 7-re, és tegnap úgy gondoltam előveszem a jó öreg Dió kettőt Azonban sehogy sem tudom indulásra bírni... Pedig így az új patch meg reset előtt nem lenne rossz játszani kicsit, hogy frissült erővel vethessem magam újra játékba... Utána néztem gugliban, ott azt találtam hogy futassam ablakos módban, de nekem úgyse ment...
Valaki nem tud esetleg megoldást?
arby írta: Két The Grandfather milyen durva lenne már... Kár, hogy egyet sem fogsz látni belőle a büdös életben.
Miért nem?
Én anno találtam belőle.
Az egyetlen probléma, hogy Necro karakterrel.
CheAttilaTenebra:
Tudsz esetleg Fire-re tápolt Sorceress-re is hasonló leírást?
anubys írta:
Tudsz esetleg Fire-re tápolt Sorceress-re is hasonló leírást?
lived: A Frenzy barbárnál a sebesség legyen az elsődleges! Hiszen a Double Swing és a Frenzy is gyors támadások, gyors fegyverek kellenek hozzá. Mace-ekkel esetleg lehet próbálkozni, de én a kard híve vagyok .
Akkor most idézek egy pr0 írást, hogy egyértelmű legyen (GS Clan)
"Frenzy Barb
Két fegyvert használó barb
Stat pontok:
Str: kb 100-150
Dex: 80-150
Vit: minél több 250++
Energy: nem kell pont
Skillek:
Frenzy 20 Fő támadó skill
Double swing 20 synergi
követelmény skillek 2
Shout 10 védelmet ad
War cry 10 nagyon hasznos skill, lebénítja az ellenséget közben mi üthetjük őket
Battle orders 20 +élet, mana, stamina
követelmény skillek 3
Battle command 1 1 skillt megér..
Iron skin 1
Natural resistance 1
Increased stamina 1
Increased speed 1
Weapon Mastery 1+ amilyen fegyvert használunk sword, axe, mace...
Összesen 91 skill ami 80 szintre van meg utánna lehet weapon masteryt fejleszteni."
Persze ez csak javaslat, de nagyon bejön, tényleg profi írta. Ha ezt követed, biztos, hogy egy ütős kari jön össze. Bár a Freny barbár mellé nagyon kell majd egy társ, aki kiegészíti a physical immune-osok ellenében Hellen.
Tehát energy-re nem kell . Barbárnál soha, de más karakternél is inkább érdemes a cuccokból kinyerni. Paladin + Barbárnál mindenesetre tilos energy-re rakni, mivel egyiknek sem kell túl sok mana, nem lenne okos dolog arra pazarolni az értékes statpontokat.
S igen, szerintem nagyon fontold meg, hogy kardozol inkább . Legalábbis normal sebességűek azok a kalapácsok és a bunkósbotok sem valami jó statisztikákkal bírnak. Inkább áldozz több dexterity-t a kardok vagy balták érdekében. De legjobb tényleg a kard, mert a barbi az alapvetően kétkezes kardokat is képes egy kézben tartani, s két durvább "Zweihander"-rel már nagyon szép munkát lehet végezni .
Hát a sebességeket én is nézegette, hogy a kalapácsok csak normálok, míg a kardok fast-ok, de a sebzés nagyobb volt a kalapácsokon.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.