A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Ma a DeathStar-nál olyat menetet nyomtunk...illetve a lázadók...1-0-ra vesztettük a kört a birodalommal...az utolsó pillanatban 3 x-wing a vájat végére ért és megküldte a torpedókkal...utána nem tudták eldönteni melyikük volt, de nagy volt a szenzáció...ráadásul mint kiderült, a kör nem ért véget még egy ideig, hanem ment a lázadók győzelmi zenéje, meg az újjongás, én meg csak néztem ki a TIE-omból, hogy mi történt, hát látom a pontszám 1-100-ról 1-0-ra esett...nem gondoltam, hogy meg fogják csinálni, főleg, hogy az utolsó pillanatban, mint a filmben...hát ez beszarás volt... .
Amúgy átlagosan 21-25 TIE Fighter és X/Y-Wing volt harcban egymással + a turret-ek...
Elnézést,hogy ne a témába vágóan szólok hozzá,de "véletlenül" ellátogattam a DICE honlapjára,és leesett az állam.Elég sok érdekes dolog van ott,és a látványossága sem utolsó.
Mégegyszer elnézést,de remélem azért tetszik majd egy kicsit annak aki megnézi
www.dice.se
Én letöltöttem a First Strike modot és 1 db servert se lát! Nos vagy még nincs ilyen server vagy nálam van a hiba.
Vki nem tud esetleg servert mondjuk európait??? Game-monitor, xfire se lát semmit! Ha tud vki vmi ipt vagy +oldást ne lapítson! Lőni akarom a Rebeleket!!!
Sztem mert be vannak pipálva a szokásos bf-filterek, csak a same mod meg same version legyen...még max a pb...
Én letöltöttem a First Strike modot és 1 db servert se lát! Nos vagy még nincs ilyen server vagy nálam van a hiba.
Vki nem tud esetleg servert mondjuk európait??? Game-monitor, xfire se lát semmit! Ha tud vki vmi ipt vagy +oldást ne lapítson! Lőni akarom a Rebeleket!!!
Ehm volna egy olyan problémám, hogy a bf2142 nem indul mióta Gainward 8800Gt 512MB-m van. Drivert frissítettem. Más játékkal nem voltak gondok. Valaki segitsen légyszíves mert szeretnék first strikeal jáccani.
Hát csak a szokásosat tudom javasolni,patch,dx,driver,bár ez már volt......Ha esetleg kicsit bővebben fejted ki a problémát,könnyeben tudok/tudunk segiteni
Ez a First Strike egy SW mod BF-hez?Milyen?Bár én nem nagyon szeretem az SW-t,de azért érdeklődöm
Ehm volna egy olyan problémám, hogy a bf2142 nem indul mióta Gainward 8800Gt 512MB-m van. Drivert frissítettem. Más játékkal nem voltak gondok. Valaki segitsen légyszíves mert szeretnék first strikeal jáccani.
Kijött a First Strike 1.2 Total Conversion!!!
1 GB és sztem a bf maga elbújhat mellette, remek földi csaták star warsos járművekkel (tankok, lépegetők, repülők) és remek űrcsaták...
Meg néztem yury mennyit játszott eddig a BF 2142-vel és egy óra van Xfire-ön. Most mondhatnátok ,hogy az nem feltétlenül van mindig bekapcsolva ,de ha betette az aláírásába akkor tuti sokszor be van
yury drága barátom
TF meg sincs neked vagy még nem láttalak fent szóval így csak Uri Geller tudna velem harcolni ,de őt leverném. A BF 2142 meg nekem nicsn meg szóval abban azért nem tudtál leverni
Ja és engem nem book-nak (könyv) hanem BoKK-nak hívnak!!
De ha meglesz!Meg aztán ha nekem is meglesz!A demóban már egész jól muzsikálok,7-8.hely mögött nem nagyon állok meg a végén......
TF meg sincs neked vagy még nem láttalak fent szóval így csak Uri Geller tudna velem harcolni ,de őt leverném. A BF 2142 meg nekem nicsn meg szóval abban azért nem tudtál leverni
Ja és engem nem book-nak (könyv) hanem BoKK-nak hívnak!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.