A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Nekem a nettel csak annyi bajom szokott lenni,hogy néha kiírja,hogy baj van a Kapcsolódásommal,aztán vagy megjavul,vagy ledob a szerverről(ez a gyakoribb)......
BoKK innen frissítsd le a PBt, talán jutsz valamire
Én a netemre gyanakszom ,de mit tudok tenni írtam a szolgáltatónak ,hogy valamit sürgősen csináljanak ,de lese tojnak
Nekem a nettel csak annyi bajom szokott lenni,hogy néha kiírja,hogy baj van a Kapcsolódásommal,aztán vagy megjavul,vagy ledob a szerverről(ez a gyakoribb)......
Bad Company nem jelenik meg PC-re ,de miért?? Nem teljesíttet elég jól a 2142??
Na ez az amit én sem tudok,és nem is értek,mivel az összes BF jól teljesitett......Annyira jól kerestek rajta valszeg,hogy van idejük és energiájuk elkészíteni egy Battlefield Heroes nevű szösszenet.....Szóval én sem értem......
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.