A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
...már most lehet használni az NS unlockokat, ha nem vettétek volna észre
És a dobozos nem lesz drágább, mint az online. Már pretölthetitek, és játszhatjátok is, csak a pályákat nem.
Puszik
Ui: A ranglépés nem számít, egyszerre megkapjátok majd az összeset és nem rangot jelent, hanem csak pár badget...
És úgyis az a jobb játékos, aki alacsonyabb rangból éri el a magasabb scoret Ne a rangra tessék hajtani!
Te vagy az igazi Flatline??? És BF-ben mi a neved ??? és addig zaklatlak mig nem válaszolsz!!
Kedves tyie!
Most a magam nevében szólok, nem akartam a kedvedben járni mert nem ismerlek, de akik előttem és akik utánam írtak arról hogy rossz néha a szerver, az igaz. És, ha nem szeretnéd, hogy minden normális fórmon ilyen válaszokat kapj vegyél egy kicsit vissza.
Recon kapott egy olyasmi szerkezetet, mint a beacon, csak arra jó, hogy megtéveszti az UAV-ot, és úgy jelez, mintha lenne ott egy ember, meg egy olyan cuccot, ami meghosszabbítja a láthatatlanságot. Assoult egy olyan gránátot, ami olyan mit egy pár másodperces UAV, bedobod vhova, és megtudod, hogy van-e ott vki... Meg a puskagránátba plusz skuló, és nem 3X3 lesz benne, hanem 4X4. Engineer egy olyan gránátot, ami eldobva pár méteres körzeten belül megsemmisít minden bombát (aknákat meg hasonlókat), meg azt hiszem plusz rakétákat. Support meg kapott egy olyan ketyerét, ami Engineernek is van, csak ez nem a járműveket, hanem az embereket mutatja, meg egy olyan Shotgun szerű fegyvert, ami kis gránátokat lő ki, ami tapad, és kis idő után felrobbanik. Nem nagyot, de ha egy adag ember közé kiürítjük a tárat (4 db töltény), elég nagyot lehet aprítani...
Flat: azokat a cuccokat csak kipróbálni lehet, unlockolni én nem tudtam. És milyen pályákat nem lehet használni??
Botond666 írta:
Recon kapott egy olyasmi szerkezetet, mint a beacon, csak arra jó, hogy megtéveszti az UAV-ot, és úgy jelez, mintha lenne ott egy ember, meg egy olyan cuccot, ami meghosszabbítja a láthatatlanságot. Assoult egy olyan gránátot, ami olyan mit egy pár másodperces UAV, bedobod vhova, és megtudod, hogy van-e ott vki... Meg a puskagránátba plusz skuló, és nem 3X3 lesz benne, hanem 4X4. Engineer egy olyan gránátot, ami eldobva pár méteres körzeten belül megsemmisít minden bombát (aknákat meg hasonlókat), meg azt hiszem plusz rakétákat. Support meg kapott egy olyan ketyerét, ami Engineernek is van, csak ez nem a jármûveket, hanem az embereket mutatja, meg egy olyan Shotgun szerû fegyvert, ami kis gránátokat lõ ki, ami tapad, és kis idõ után felrobbanik. Nem nagyot, de ha egy adag ember közé kiürítjük a tárat (4 db töltény), elég nagyot lehet aprítani...
Flat: azokat a cuccokat csak kipróbálni lehet, unlockolni én nem tudtam. És milyen pályákat nem lehet használni??
Botond...kösz, hogy leírtad, bár volt már olyan dolog amire rájöttem, de olyan kevés volt
Flat...nyugi, én sem tudom unlockolni csak Harctéri fejlesztésként bírom használni
NS pályákat nem lehet használni (ha azokra gondoltál)
Recon kapott egy olyasmi szerkezetet, mint a beacon, csak arra jó, hogy megtéveszti az UAV-ot, és úgy jelez, mintha lenne ott egy ember, meg egy olyan cuccot, ami meghosszabbítja a láthatatlanságot. Assoult egy olyan gránátot, ami olyan mit egy pár másodperces UAV, bedobod vhova, és megtudod, hogy van-e ott vki... Meg a puskagránátba plusz skuló, és nem 3X3 lesz benne, hanem 4X4. Engineer egy olyan gránátot, ami eldobva pár méteres körzeten belül megsemmisít minden bombát (aknákat meg hasonlókat), meg azt hiszem plusz rakétákat. Support meg kapott egy olyan ketyerét, ami Engineernek is van, csak ez nem a járműveket, hanem az embereket mutatja, meg egy olyan Shotgun szerű fegyvert, ami kis gránátokat lő ki, ami tapad, és kis idő után felrobbanik. Nem nagyot, de ha egy adag ember közé kiürítjük a tárat (4 db töltény), elég nagyot lehet aprítani...
R_E! rendesek vagytok, de ne nézzetek madárnak csak BF ben sza_r a ping, mert ha akarom mellette 360kb/s-el töltök(semmi limit, sosem volt)....semmi nem fut, csak bf, és 160as ping . a csillagok*meg*jó*erős*káromkodás*volt*részemről
Valamiért küzdeni is kell...
Amúgy megha badget vagy Ribbont szerzek akkor is kapok pontot és úgy is lépek rangot...
Az NS unlockok közül melyik mire jó??? Én nem vagyok tisztában még vele
...de már próbáltam őket
Hello!
Én szerintem megvárom a dobozos változatot, úgy is gyűjtöm az eredeti BF-eket...igaz csak a kettőtől
...de eddig mind megvan: BF2, EF, SF, AF, BF2142
Meg most vannak ezek az új kitüntetések és szerintem pitiáner elvárások vannak hozzájuk társítva.Azokat hamar megszerzem és az 1-2 ranglépést jelent majd nekem...
Szeretek rangot lépni
...már most lehet használni az NS unlockokat, ha nem vettétek volna észre
És a dobozos nem lesz drágább, mint az online. Már pretölthetitek, és játszhatjátok is, csak a pályákat nem.
Puszik
Ui: A ranglépés nem számít, egyszerre megkapjátok majd az összeset és nem rangot jelent, hanem csak pár badget...
És úgyis az a jobb játékos, aki alacsonyabb rangból éri el a magasabb scoret Ne a rangra tessék hajtani!
Hello!
Én szerintem megvárom a dobozos változatot, úgy is gyűjtöm az eredeti BF-eket...igaz csak a kettőtől
...de eddig mind megvan: BF2, EF, SF, AF, BF2142
Meg most vannak ezek az új kitüntetések és szerintem pitiáner elvárások vannak hozzájuk társítva.Azokat hamar megszerzem és az 1-2 ranglépést jelent majd nekem...
Nyugi, velem is elő szokott ez fordulni
A patchet mindenki felrakta már?
Aha, meg a Northern Srtike-ot is le kéne tölteni... Bár a dobozos biztos menőbb, de az meg csak később lesz meg gondolom drágább is lesz Érdekes, az új kitüntetések már benn vannak a játékban, de ea.com-on meg még nincsenek fenn...
Én meg azt akarom kérdezni, hogy játszottatok ma már? Mert én most akartam, de olyan szinten be van lassulva az egész rendszer, hogy fél óra volt, míg betöltött a játék, meg egyebek... Nekem a pingim nem volt magas csak egyfolytában kidobált a szerverről. Meg ott is irogatták a csávók, hogy mi van EA-vel. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim plz.
Amikor legutóbb játszottam nekem se volt minden stimmel, pl a statokat nem fríssítette csak tegnap, de akkor megkaptam minden pontot meg kitüntetést.
Én meg azt akarom kérdezni, hogy játszottatok ma már? Mert én most akartam, de olyan szinten be van lassulva az egész rendszer, hogy fél óra volt, míg betöltött a játék, meg egyebek... Nekem a pingim nem volt magas csak egyfolytában kidobált a szerverről. Meg ott is irogatták a csávók, hogy mi van EA-vel. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim plz.
Nyugi, velem is elő szokott ez fordulni
A patchet mindenki felrakta már?
Érdemes játék alatt kikapcsolni a vírusírtót (esetleges online frissítések megfogják a sáv-szélt), vagy lepucolni a gépet a különböző backdoor féregprogiktól a masinát a jól bevált Ad-aware progival! Ezt már csak halkan merem megemlíteni, hogy természetesen zárjatok be minden olyan alkalmazást, ami a netet használja (pl.: letöltés, msn, stb... )
Nekem is nagy szokot lenni a ping ,de a gondod talán azmiatt lehet azegyik a net lelassul. De ez csak egy feltételezés ,de azért ird le rensesen ****** nélkül.
Kedves tyie! Egy kérdés: az ekső csillag özön helyére mit szántál? mert káromkodás sehogy se illik oda, akkor mi a csillag? Válasz neked: van olyan hogy napokig zsírakodik a rendszer, de az is lehet hogyha olyan neted van ahol letöltés limit van akkor elérted és csak iszonyúan belassult
szasztok prók! tyiE_low vok (20ezer score körül), és az a bibim hogy **** ******** ******* ***** , lényegében az elmúlt 2 hétben alapból 150es a pingem , ma már bejelentkezni se tudtam, fagyott stb.... *****. vki ötlet?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.