A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Ezer hála neked!!!! Ha jól emlékszem ugye ez a HKS klán? Ha meg tudnád mondani hogy hány fős a klán, azzal sokat segítenél, mert ehhez képest kéne kidolgozni a taktikákat .
Mindenki nagyon figyeljen arra, hogy a kerítéseken nem lehet már olyan könnyen áttlöni.Egy csomó ideig nem jöttem rá miért nem találom el a gyerekeket.Úgy vettem észre hogy a shuko meg a biachi kicsit yobban rángat, de amúgy nincs sok külömbség. Az A12 nél már annál több.Elég egyszerű őket kicselezni és ez nem yo. szerintem. Mi a neved Póker BF -ben megnézem a statjaidat azt lehet szólok a clan leadernek.Eza klán szerintem a TEAm WORKRE hajt, ugyhogy asszem ilyenre gondolsz.
Az egy dolog hogy elfogadják a commander parancsát, de azt legtöbb esetben nem teljesítik. Az a jó amikor egy szakaszba tömörülnek a klántagok, azok általában engedelmeskedni is szoktak. Nekem is a Camp Gibraltar pálya a kedvencem (Vedunon kívül, de az is csak titánosban), itt mutatkoznak meg leginkább a játékossk képességei, viszont itt lehet a legkevésbé taktikusnak lenni.
nagy kár hogy a shuko erejét csökkentették az egyik legjobb fegyver volt.DE mostanába nagyon ráhangolódtam és olyan átlag 7.0 K/D ratio volt egy körben hát majd meglátom mennyire lett rosszabb de szerintem maradok annál. Az A12-öt viszont nem értem nem volt az olyan erős na mindeggy az EA talán tudja mit csinál. Talán.
Camp Gibraltár a kedvenc pályám és szerintem azon lehet a legtöbb pontot szerezni gyorsan.Ott mondjuk a PAC commandernek a legjobb=>az egész nép ugyan arra zúdul ő meg kapja a pontokat. Ha én nyomatom akkor körönként kb 60-70 commander point az átlag.És tényleg vannak olyan szakaszvezetők akik lesz*rák hogy mit mondasz nekik. Ezeket folyamatosan b*sztatni szoktam előbb-utóbb elege lesz és elfogadja a parancsot vagy kilép(ez csak neki baj ) és akkor minden megy simán tovább.
ÉÉÉÉÉÉS az új 1.25-ös patchet hivatalosan is kiadobták, lehet serényen töltögetni, de mindenkinek ajánlom az EALinket, mert máshonnan nagyon, sőt inkább susulyka lassú. Már korábban leírtam a változtatásokat, de azért hátha valaki nem olvassa olyan gyakran a fórumot:
sleazy vagyis én írta:
Battlefield 2142 hírek (főleg a totalbf2142.com-ról, de magyarul olvasva csak jobb):
1.25-ös patch van készülőben, sőt a beta már tölthető is. Főleg a légi és rakéta bugokra, glitch-ekre koncentráltak. Pár érdekesebb változtatás:
-csökkent az apm-ek érzékelési sugara és csökkent a robbanás hatóterülete is
-a kis kézi radarok hiáii, ami miatt nem mindenki látta a őket, itt már javítva lesz
-nő a SAAW (a kézi légelhárító) rakéta sebzése
-a gunshipek lövész fegyverének és a tv rakétájának nő a sebzése
-a kerítések mögötti játékost most már nehezebb lesz lelőni, mert a golyókat most már eltérítik a kerítések
-javítva lesznek a duplikált CD kulcs problémák
-a két LMG, a Bianchi és a Shuko hatékonyságát normalizálják (gyk. csökkentik), hogy az ultra gyenge Ganz HMG erősebbnek tűnjön
-csökken a dronok (Sentry Gun, Accipiter és Otus) életereje (<-- tudom furán hangzik, de nem találtam jobb szót és ott is azt írták, hogy health point)
-csökken a sentry gun érzékelési távolsága, de nő az idő amíg lőni kezd a célpontra
-eltávolítják a bug-ot ami miatt eddig rögtön kaphattál új mediccsomagot ami után ledobtad az előzőt
Szerintem az egyetlen igazán rossz dolog a bf-ben hogy ugye pl.: Camp Gibraltar pályán nem igazán lehet taktikázni, mivel ugye lineárisan vannak a zászlók elhelyezve. Lehet ide is normális taktikát kitalálni (ha kell valakinek, szívesen kitalálok ), de ez inkább zúzós pálya. Egyébként majdnem minden city mapra ez jellemző, hogy nem lehet annyit taktikázni, mint a nagy pályákon. Nomeg az is hogy ha nem vagy jlánban, akkor a commander szerepe elveszik, egyedül azért érdemes public szervereken commandernek lenni, mert ha győztök, akkor ugy 2x-es szorzó... Ezenkívül még ha meg is próbálod vezényelni a szakaszokat, 5% az esély arra hogy engedelmeskedni is fognak.
OFF: Ez nem a reklám helye, de ha bármelyikőtöknek a klánjának szüksége volna egy j
Egyébként még kismajom írta hogy milyen jó lenne ha a supportosokhoz rakták volna a Voss L-AR-t: ha oda rakták volna akkor a support nemis lenne igazi battlefieldes support. Szerintem a support a machine gunnal az igazi.
Nekem pont a PC GURU cikkjéből tetszett meg a Battlefield 2, megszereztem, beleszerettem, és onnantól már egyenes út volt a Bf2142-megvételéhez.
Ui.: Egy CS fannak tényleg nem sok mondanivaló van az fps-ekről, de azért szerintem a battlefield sok dologban más mint a CS.
OFF
Nem flamelni akartam vagy kötekedni, csak amikor elkezted neked magyarázni a jó egeret, akkor gondoltam szólok, hogy nem kezdő ilyen téren...
ON
...és egyetértek a CS meg a BF nagyon eltér egymástól. Nem csak méretbeli, de szinte semmi hasonlóság nincsen. Ha nem sniper vagy elfelejtheted a fejlövést (na jó, néha összejöhet) Lehet először idegesített, hogy először szinte csak úgy haltam meg, hogy semmi esélyem nem volt a walker-rekkel, tankokkal, és apc-kel szemben. Aztán persze én is használom őket és pár unlock után röhögve kaptam szét a járműveket . Na meg az ott a city/infantry pályák, ahol szinte csak gyalogosok vannak. Kinek melyik jön be.
Na, most válaszolok mindenkinek: a nagy pályák: nem gond, mostanában inkább Day of Defeat-ezem, és ott a pályák minimum kétszer akkorák, mint a CS-ben. (persze a BF-ben még nagyobb.)
Ami viszont ezekből hiányzik nekem, az az igazi csapatmunka. Viszont úgy látom, a BF játékok meg épp erre építenek, szóval .
csak azt kell megszoknod hogy a pályák nagyobbak és 100 úton rád törhet az ellenfél .A demó letöltése erősen javasolt.Én egy LAN party szerettem bele. Haveromnak meg volt a BF2 valami másolt verzioja=>első látásra szerelem=>LAN partyt offlineba folytattam=>megvettem eredetibe. Nem bántam meg...
Próbáld ki nyugodt szívvel, csak mondjuk ha nincsen akkor szerezz be egy jó egeret is hozzá!
OFF
Ahogy látom Tojgle nagy cs fan, szóval szerintem, nem kell neki fps témban túl sokat magyarázni .
ON
Tojgle: először is kösz. Lesz folytatása, de most valami fun videón gondolkozom.
Persze csatlakozom az előttem szólokhoz, próbáld ki. Először ajánlom a a demót (csekkold le ennek az oldalnak az alját), hogy eldöntsd bejön-e neked.
én support párti vagyok inkább uttyogy BIACHI meg SHUKO na azok darálnak!!! DE a support lényege a lőszer... =szinte végtelen GRÁNÁT, A12, lehet hogy rosszulirom CDX-12(?) (az NS -ben yött be),ha be tudsz yutni az enemy frontvonala mögé eszméletlen pusztítást tudsz csinálni egyedül.ezt tapasztalatból mondom.a magyarok között 3-4 vagyok ebben a két fegyverben.azért a pontosságuk nem hasonlítható a 69%os zelleremhez,csak a mesterlövész nemsok TW pontot kap:X
Ja nekem is jobban tetszenek az alap supportok. A ganz egy rakás . Azt az új shotgunt viszont nem nagyon tudtam rendesen használni. Egyszer viszont összejött egy olyan frag, hogy elhúzott melletem egy speeder én meg utána küldtem kettőt és az egyik f*szán ráragadt és megölte a gunnert, meg a pilótát is . Az eredményedhez meg grat.
Kösz. Itt van a rendes nagy verzió. Nem tudom melyiket néztétek. A youTubos elég gyenge minőségű, de legalább kisebb hibákat elrejt. Kettő kis malőr becsuszott, de a YT-n nem látszik . Meg egy csúnya tunkolós kill, amikor 1 azaz E-G-Y emberre kilőttem egy egész tárat . Előfordul...
én support párti vagyok inkább uttyogy BIACHI meg SHUKO na azok darálnak!!! DE a support lényege a lőszer... =szinte végtelen GRÁNÁT, A12, lehet hogy rosszulirom CDX-12(?) (az NS -ben yött be),ha be tudsz yutni az enemy frontvonala mögé eszméletlen pusztítást tudsz csinálni egyedül.ezt tapasztalatból mondom.a magyarok között 3-4 vagyok ebben a két fegyverben.azért a pontosságuk nem hasonlítható a 69%os zelleremhez,csak a mesterlövész nemsok TW pontot kap:X
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.