A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Nem tudom hogy valós de találtam a mininván egy bf:bad company-s vidit. ha valaki utána akrna nézni akkor itt van, igaz torrent de nagyon gyorsan lejön.
Igen a Punkbuster-es probléma nálam is elő jött. de egy-két hete ujra feltettem a Punkbustert és minden megjavult. Aztán nekem még kitüntetés problémáim voltak, de mintha a Punkbuster oldotta volna meg minden problémámat. És egy kérdés mikor lessz ranked a PC GURU szervere, mert így csak rossz szájizzel játszom rajta, tudván hogy semmit nem kapok érte.
nem akarok senkit se megsérteni hiszen tényleg nagyon csucs a játék de a kicsit nagy dobra verik
Sajnos agyon negatív fordulatott vett a Battlefield 2142 menetelése... Kb két hónapja nem jáétszottasm vele, mert hibaüzenetet hibaüzenetre dobál játék közben - a punkbusteres probléma nálam is sokáig volt -, aztán felvettem a kapcsolatot az EA supportal, akik készségesen segítenek, de a sablondumákon kívül mást nem igen tudnak mondani...
Újratettem a játékot, felküldtem neki az 1.25-ös patchet, így a sima BF pályákon működik végre, a Northern Strike mapokról folymaatosan kidobál...
Ennyi elég is volt imádott Battlefield-emből, átcsábított magához a Rainbow Six:Vegas online mutija:D
Igen a Punkbuster-es probléma nálam is elő jött. de egy-két hete ujra feltettem a Punkbustert és minden megjavult. Aztán nekem még kitüntetés problémáim voltak, de mintha a Punkbuster oldotta volna meg minden problémámat. És egy kérdés mikor lessz ranked a PC GURU szervere, mert így csak rossz szájizzel játszom rajta, tudván hogy semmit nem kapok érte.
Hali mindenkinek szerintem edig ez a legjobb multi játék. Én meg is vettem és csináltam egy új playert mert a régiben nem tudtam hogy mi micsoda és nehéz volt már eléggé magas szinten a jó fegyokat beszerezni. És lás csodát felléptem egy serverre amikor csak és minden fegyver és eszköz megvolt pedig csak 546 pontom volt . De ahogy újra raktam a gépet ez mind elveszet . de most az a kérdésem lenne hogy felraktam a játékot újra és minden server kidobb egy jó 10 másodperc után és azt írja ki hogy punkbaster. Ez már a demonál is előjött de felraktam a PB-t + updateltem de nem jó!!!!!!!! .
lécci ha valaki tudd valami megoldást az írjon!
előre is kösz!!!!
Sajnos agyon negatív fordulatott vett a Battlefield 2142 menetelése... Kb két hónapja nem jáétszottasm vele, mert hibaüzenetet hibaüzenetre dobál játék közben - a punkbusteres probléma nálam is sokáig volt -, aztán felvettem a kapcsolatot az EA supportal, akik készségesen segítenek, de a sablondumákon kívül mást nem igen tudnak mondani...
Újratettem a játékot, felküldtem neki az 1.25-ös patchet, így a sima BF pályákon működik végre, a Northern Strike mapokról folymaatosan kidobál...
Ennyi elég is volt imádott Battlefield-emből, átcsábított magához a Rainbow Six:Vegas online mutija:D
Hali mindenkinek szerintem edig ez a legjobb multi játék. Én meg is vettem és csináltam egy új playert mert a régiben nem tudtam hogy mi micsoda és nehéz volt már eléggé magas szinten a jó fegyokat beszerezni. És lás csodát felléptem egy serverre amikor csak és minden fegyver és eszköz megvolt pedig csak 546 pontom volt . De ahogy újra raktam a gépet ez mind elveszet . de most az a kérdésem lenne hogy felraktam a játékot újra és minden server kidobb egy jó 10 másodperc után és azt írja ki hogy punkbaster. Ez már a demonál is előjött de felraktam a PB-t + updateltem de nem jó!!!!!!!! .
lécci ha valaki tudd valami megoldást az írjon!
előre is kösz!!!!
Én a punkbusteren kívül asszem mindent kikapcsoltam és beírtam pc guru, így megtalálta. De passwordot követel:szeretném tudni mi az, vagy nem ok élkül nem lehet felmenni rá?
Még kong az ürességtől, de ha megkapja a ranked minősítést, akkor rendesen elindítjuk és megbeszélem Chrissel is és Flatlinenal is hogy legyen sok össznépi banzai!
Mi a pontos neve? Tom, hogy már kérdezték de nekem nem ranked szerverek között nem talált arra, hogy pc guru semmit.
Az még mindig van, csak az nem igazi magyar szerver, vagyis nem Magyarországon van, hanem egy német szervert bérelnek azon a néven, és szerintem a PCG-é lesz az első magyar BF2142-es szerver. Hip-hip-hurrá !
Még kong az ürességtől, de ha megkapja a ranked minősítést, akkor rendesen elindítjuk és megbeszélem Chrissel is és Flatlinenal is hogy legyen sok össznépi banzai!
Asszem az volt a neve "HUNGARIAN RANKED SERVER". Egyster amikor voltam akkor 8an titánoztunk.
Az még mindig van, csak az nem igazi magyar szerver, vagyis nem Magyarországon van, hanem egy német szervert bérelnek azon a néven, és szerintem a PCG-é lesz az első magyar BF2142-es szerver. Hip-hip-hurrá !
Ja és a sikoltozás elmaradt: JUHHHHÉÉÉÉÉ!
(remélem nem bannolnak majd flooding miatt )Darths: Örülök hogy ilyen nyers érzelmeklet vált ki belőled a hír, de azért ne szedd szét a fórumot pls... A Juhé teljesen jól olvasható 50 É betű és hatvan felkiáltó jel nélkül is;)
Az infantry-s mapok tetszenek nekem is, főleg Belgrade, remélem Darths el tud intézni ilyeneket . Meg olyat is, hogy Titan lehetőleg minnél kevesebb legyen ...
OFF
pokerarc: én is örülök, de emiatt még nem k*rom szét a topicot, kérlek te se tedd többet és szólj valami modinak, hogy javítsa ki.
(remélem nem bannolnak majd flooding miatt ) Darths: Örülök hogy ilyen nyers érzelmeklet vált ki belőled a hír, de azért ne szedd szét a fórumot pls... A Juhé teljesen jól olvasható 50 É betű és hatvan felkiáltó jel nélkül is;)
Hát az zsír lesz!!! De mongyuk ne csak camp legyen 64esben, hanem lehet 32-esben is, meg belgrade meg fall of berlin. Ezek a legjobb city mapok szerintem. Persze ha egyáltalán infantry szerver lesz. Ha nem akkor titán mapok szerintem ezek legyenek: verdun suez canal és... ...és nem tudom Ezen a 2 mapon kívül nem nagyon megyek titános pályákon. Tényleg, lehetne szavazás fórumon belül, hogy milyen mapok legyenek rajta.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.