A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Én még nem vettem meg, és nagyon vegyesek a visszajelzések
a 30. hely az tényleg jó!!
Nem csak Gibraltar, sok más pálya is valódi helyeken játszódik
szivesen, hogy tanulhattál
nem azt mondták hogy rossz csak hogy ennyi pénzért sokkal többet is lehetett volna adni..DE tényleg ne legyen az mint a BF2-vel ! hát ilyenekből mint a NS nekem is elég 1.
30-adik hely az király!
Nem is tudtam hogy van a világon olyan hely hogy GIBRALTAR(mármint igazából)
Kösz isaking ilyen se volt hogy nyári szünetben tanultam valamit
Srry, hogy máris írok, de ez a tény eléggé lehangolt: Hungary 646 player, ilyen kevesen vagyunk?? http://www.2142-stats.com/Global+Battlefield2142+Stats.html de azért az a 30. helyezés nem olyan rossz
1: a Ganz jó távolra, pl: egyszer a titánon beraktam az automata gépfegyvert (azt a kis cuccot ami lő mindenre) és behasaltam a consol mellé ráközelítettem a célkeresztel a bejáratra és kinyírtam kb. 15 embert, 3-4 percen belül, úgy hogy közben nem haltam meg!
2:Ranked szerveren csináltad meg a pisztolyos kitüntetéset, és a total megvan, mert csak a total után csinálhatod az IOR-t
Nekem egyszer csúszott vagy 2500 ponttal, megcsináltam egy arany , és egy ezüst kitüntetést, egyszerre, de amint megvolt ki is dobott az admin mert megszegtem a szabályokat (baserep, aszem), és így csúszott a pontom de nagyon, a következő menetben egy másik szerveren meg is kaptam a két rangot egymás után
sztem clan is van nem tom hol én is csatlakoznék ha tudnám hogyan kell
szerk: ja és kösz mindenkinek már megy a NS is sztem tök jó nem tom mért mondták azt h rossz
az én karim ien csak elég érdekes h 330 pont kell és nekem van 408 ien
Azt jelenti,hogy van hozzá egy patch(legújabb),amit letölthetsz ha akarsz.És ha rossz akkor töltsd le saját kezűleg.De az 1.40-est ne töltsd mert az még csak béta ebből kifolyólag ratyi.Az 1.25-öt töltsd.
A Krylov-35 szerintem is jó(Pac assault alap fegyvere).Pontos és gyors.És a hangja is remek.Tegnap megölték egy társam és egy olyan stuki volt nála amit az előrendelők kapnak.Olyan jól nézett ki.Kellene nekem is olyan
problémám lenne még pedig ez:
letöltötem a Northern Striket feltelepítetem de semmi amikor rá mekk 1 oan mapra aminek megkéne lenni azt irja ki sajnálom nem jó a verziód segítsetek mit kéne tennem (patchelve van)
Igaza van kismajomnak, a PAC alapfegyó a Kryvlov (vagy nemtom hogy kell írni) az egyik legjobb fegyó. Pontos, gyorsan lő és gyorsabban táraz, mint pl a Voss. Mindenki azt hiszi, hogy az unlockolt fegyverek a jobbak de ez nem mindig igaz. Amúgy lehet, hogy sokaknak bejün a support, de azzal nem értek egyet, hogy a Ganz jó távolra, ugyanis az egy nagyon gyenge fegyó, még az alap is jobb nálla.
gergo: De engem a vossal mindig lelőnek közelről! És én is őket ha fel tudom venni a földről
A Ganz HMG meg maga a csoda ha távolra kell lőni
Jól tolod, igen kaptam pár killt tőled
kismajom2142: 1: szedd ki az első linket, mert rád fognak szólni, és kapod a figyelmeztetést
2:alapfegyver na neeeeeeee
3: YES, SUPPORT THE BEST!!!!!!!!!!!
de igazából mindenkineka support kitet ajánlom.(de nem kötelező komolyan venni )abban szerintem mindenki megtalálja magának a legyob fegyveert.(DE EZ A SAJÁT VÉLEMÉNYEM)
én arra jöttem rá hogy az alapfegyverek sokkal yobbak (EZ KOMOLY!).Amugy szerintem a legyobb fegyver az egész játékban a PAC alap medic fegyvere(nemtudom fejből leirni sajna K-bötüvel kezdődik)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.