A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Sziasztok!Hatalmas próblémával írok nektek!Megvettem ma ajátékot felraktam oké.Meg látom megy ok beakarok lépni serverre látom patchelni kell leszedtem a patchet,felakarom rakni lassan behozza a nyelvválasztást túllépekrajt elindul a telepítés és akkor update failed.Röktön az elején.valaki help please!
szerk:a patch az 1.25.1.00-ról akarok updatelni.
szerk2ostmár ott tartok hogy besem ndul a játék hanem miutánakiválasztom a katoná kilép.
Én AvP-s tagokkal találkoztam egy szerveren, Punisher 4 ponttal előzött meg csak, de csak azért mert egy okos gyerek beleszaladt a gránátomba (mármint az egyik csapattársam)
óóó pont most találkoztam az egyik vérprofival akit mondtál HUN2O1L aszem az a neve na majd kérem h ajáljonbe keményen lealáztam pontban 1 meccsen najó csak 10 ponttal elöztem meg
A HTW-t néztem, ők télleg elég durvák, pölö CB titan ladderben elsők Néztem MKO-t is, azon is gondolkoztam, és lehet hogy odamegyek mikor betöltöm a 13-mat. Addig pedig praktizálok
nos az == klánba vannak hasonlo koruak mint te!
a Dr. klánt csak névről ismerem de ott van egy 14 éves ismerősőm(tehát szoba jöhet, bát ök inkább CoD2-t meg BF2-öt yátszanak)(de 2142-t is csak azt keveset)
HTW klán nos ott vannak a profik .(nem magamra gondoltam ,na egy kicsit mégis)PL. HUN2OL1, janko, First-Kinq és ök elég állatok !(és ide belső beajánlás kell!!!! vagy nagyon yo K/D ratio és /vagy SPM.
Van még egy elég yo klán (amugy biztos hogy nem igy van leirva )de öket nagyon nem vágom.
Hát probálkozzál! Ha sok szerveren játszol akkor találkozhatsz magyarokkal=>Buddy listre felvenni=>beszélni vele
Biztosan megmarad. NEM VESZIK EL. Nyugodtan újrarakhatod. De ráadásul uninstalnál felajánlja, hogy megtarthatod a (gépre mentett) profilod és akkor nem kell újratelepítés után a graf. beállításokkal foglalkozni.
Biztosan megmarad. NEM VESZIK EL. Nyugodtan újrarakhatod. De ráadásul uninstalnál felajánlja, hogy megtarthatod a (gépre mentett) profilod és akkor nem kell újratelepítés után a graf. beállításokkal foglalkozni.
A profilod nem fog elveszni,mivel nem a játék mappábájban tárolódik hanem egy netes adatbázisban vagy miben.(habár ez csak az én verzióm,tehát nem biztos,hogy igaz)
nekem asus 7950GT van és simán menne maxon, de low grafon sokkal egyszerübb szerintem(nekem is azon van).Nem tudnak az ellenek a sötétbe meghuzodni mivel nincs árnyék .arról nem is szolva hogy nem ég el ilyen álllat melegben a VGA.
ez most nem teljesen ide tartozik: szerintetek, ha beujítanék még egy giga ramot és mondjuk egy 8600GT vgat, akkor max grafon menne? mert a mostani gépemmel még mediumon is akad. konfig a profilban
cloaked =>rejtett,álcázott(lehet hogy mikor a recon benyomja azt a láthatatlan cuccot)(IT-33 Optical Camouflage).Bár igazábol én is most gondoltam rá először de szerintem ez eléggé elképzelhető...(neekem eddig 19 perc-és való igaz hogy nem sokszor használtam)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.