A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Bizzer: szerintem a te konfigoddal nem szabadna akadnia a bfnek. Nekemis kb olyan, mint neked és semmi gondom nincs. (najo azért néha xD) Próbáld meg frissíteni a drivereket, csinálj egy töredezettségmentesítést. Ha ez sem segít, akkor Win reinstall. Mert sztem ezen a konfigon lazán menne a bf.
Hát emberek!Ennél jobb játék aligha van!Asszem hogy most hanyagloni fogom még a stalkert is!Már egyre jobbvagyokÁltalában bennvok az első 10 be a csapatomból.Ez nagyonjó
Na egyre jobb a statomVégre kemény 60 pontomvanKb 1 óra alatt szereztem 40 pontotXDKihasználtam hogy nemakadtNembaj!Márcsk 2 hét azt fullgrafon fogom nyomni(viva la hd2900xtXD)Ja és rájöttem hogy a támogatók fegyvere nemjó,Az assaultoké sokkal erősebb...
Nembaj hamarosan meglessz az új gép és akkor abban úgysem lessz vezeték nélküli és majd rákötöm a kábellal.Na azon a gépen nemfog akadni full grafon sem
akkor lehet szerver hiba is mert nekem is szokott ilyeneket :"there is a problem with your connection".és utána általába kidob a szerver de nagyon néha visszaáll .amugy a vezeték nélkülit nem ismerem(tehát nem szolok hozzá még lehet hüjeséget mondok)
Hát akkor passz.Az a baj hogy miközben játszok irdatlanul ppiszkálja a vinyót.És annyi még hogy miközben játszok nten folyton azt írja hogy baj van az internetemmel holott nincs és megszakad majd visszaugrik és nagyon idegesít.Vezeték nélküli a net.Emiatt nem is nagyon tudok haladni...
mit értesz a "nyilt harc" alatt??? Mondjuk az összes titán map szintem nagy ha erre gondolsz!
szerintem a gépednek vinnie kéne 1024*768-ban full min-nel. haveromnak 6600GT-je és 2.4-es procijával nem szaggatva elmegy ugy!!!!
Emberek!Nincs olyan map amin nyílt harc van?És valaki mondja meg hogy ő milyen grafon játszik egy hasonló gépen pls:2,8GHz-es p4,1gb ram 7600gs.Mert nekem mindent minre téve 800x600-ban akad!15FPS
repülővel (ami igazából harcihelikopter), én nagyon nem tudok menni, ha pilóta vagyok, akkor szinte semmi kill, ha gunner, akkormeg a pilóta sz@rik rá hogy én a rakétával célozni tudjak
ezaz! megvan az a ribbon amihez 10 min +20 kill kell repülővel!!!
én voltam a gunner és miután az ellen titánja felrobbant azután is öltem még kb 4 -et
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.